2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست
وای ستاره جون از ته دل آرزو میکنم ۹ ماه دیگه این پنیرک های نی نی رو، روی لباست تجربه کنی و همچنین لب ...

انشالله🤲🤲🤲🤲🤲

شماوستاره‌جون‌وهمه‌دوستان‌این‌تاپیک‌

سال‌دیگ‌این‌موقع‌نی‌نی‌هاتون‌بغلتون‌هس‌..لباس‌حضرت

علی‌اضغرتنشون‌میکنید‌ومیبردشون‌همایش‌شیرخوارگان

انشالله‌امسال‌خدابه‌حق‌کوچولوی‌امام‌حسین‌‌‌دامن‌همه‌

منتظرهاروسبز‌میکنه..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره من ۱۰۰ تاش رو ۳۹۰ هزار تومن خریدم. یکی از دوستان همون داروخانه زنگ زد گفت الان ندارم سه هفته دیگ ...

بیمه تقبل نکرد هزینه شو ؟؟ کاش حداقل تحت تاییدیه بیمه بود

واسه شما موثر بود خارجیش؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه ها امروز مرکز اصفهان بودم اگه بدونید چقدر شلوغ بود تعجب کردم. هیچوقت ب این شلوغی نبود. محیط رویان هم این روزا شلوغ ترشده؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بیمه تقبل نکرد هزینه شو ؟؟ کاش حداقل تحت تاییدیه بیمه بود واسه شما موثر بود خارجیش؟؟

راستش من بیمه ندارم. الانم فقط گرفتم گفتم بعدا شاید پیدا نکنم عزیزم

هنوز استفاده نکردم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
انشالله🤲🤲🤲🤲🤲 شماوستاره‌جون‌وهمه‌دوستان‌این‌تاپیک‌ سال‌دیگ‌این‌موقع‌نی‌نی‌هاتون‌بغلتون‌هس‌..لب ...

و شما صاحل جون مهربون. ❤❤❤

😢😢😢😢 لی لا عزیزم بمیرم برای دلت  ولی واقعا همسرت باید از قیامت هم رد میکرد 😡😡😡😡  ...

فدااات شم دوست مهربونم. ببخشید ناراحتت کردم، اما از غریبه و آشنا انقد اذیت میکنن که خیلی غصه اش رو میخورم. درست میگی همسرم خیلی دوستم داره و هر کاری برای خوشحالیم میکنه اما وقتی میبینم نمیتونم پدرش کنم دلم خیلی میگیره. دیشب گفتم اگه من این مشکل رو نداشتم... گفت مشکل تو نیست مشکل ماست!

بازم حلالم کن ناراحتت کردم. روی ماه گل پسرت رو ببوس

سلام عزیزم، خیلی ممنون  گلم درمان مشکلات ایمونولوژیک و انعقادی بستگی به شدت داره و گاهی از قبل ...

ممنونم عزیزم ❤زینب جون کیوتن با کوکیوتن قرمز چه فرقی داره،بعد کوکیوتن قرمز زده ۱۰۰iu ویتامین E داره ،دیگه نیازی نیست جدا بخوریم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها امروز مرکز اصفهان بودم اگه بدونید چقدر شلوغ بود تعجب کردم. هیچوقت ب این شلوغی نبود. محیط رویا ...

آره عزیزم رویان هم تقریبا شلوغه ،شما باز میخوای مرکز اصفهان ادامه بدید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
راستش من بیمه ندارم. الانم فقط گرفتم گفتم بعدا شاید پیدا نکنم عزیزم  هنوز استفاده نکردم

انشاله که اصلا بهش نیاز پیدا نکنی و طبیعی باردار شی عزیزم...

😘

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سونوتون چطور بود ؟ ان شاءالله که نتیجه خوب بگیرید اینبار

ممنونم

سونو روز دهم بود 

دکتر گفت خوبه سونو به نسبت سنت خوبه

گفت  ۵  ۶ تا فولیکول هست

حالا دیگه نمیدونم این نسبت و خوب که گفت یعنی چطوره

ممنون عزیزم سونو شدید به سلامتی؟ اوضاع چطور بود؟

از لطفتون ممنونم

گفت ۵ ، ۶ تا فولیکول هست

سه تا هاش  ام جی داد و

رفت که بریم مرحله بعد

سینافکت رو هم گفت ۱۵ واحد رو  ادامه بده