2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
خوب بهش بگو ژنتیک و کاریوتایپ  بنویسه آزمایش  بده  و اینکه  کیفیت جنین ها خوب بو ...

من بار اول و دوم جنين هاي خودم بود ولي فرش انتقال دادم و سه روز هر سري هم دوتا

بار سوم جنين اهدايي بود ي دونه بلاست انتقال دادم

خوب بهش بگو ژنتیک و کاریوتایپ  بنویسه آزمایش  بده  و اینکه  کیفیت جنین ها خوب بو ...

والا بادکش انجام  ندادم ولی تو یه مرحله از من خوب جلوتر رفتی ببین چه کارها و روشهایی بهتره ولی دوستان  اینجا بادکش کردن یه سرچ بزن یا از طب ستنی بپرسی  راهنمایی میکنند

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم .. درمورد آزمایش کاریوتایپ یه توضیح میدی ؟؟علمیش شو نمیدونم یعنی چه؟؟

گلم تو کاریوتایپ یه آزمایش خون میگیرن و ظاهر کروموزوم ها رو نگاه میکنن و یک سری بیماری های شایع ژنتیکی رو بررسی میکنن که وجود داره یا نه مثلا کلاین فلتر، ایکس شکننده، تعداد کروموزوم ها، کروموزم های جنسی و... 

ولی تمام بیماری ها رو نمیشه باهاش بررسی کرد ولی اغلب مشکلات شایع رو میشه ببینن وجود داره یا نه

من بار اول و دوم جنين هاي خودم بود ولي فرش انتقال دادم و سه روز هر سري هم دوتا بار سوم جنين اهدايي ...

واقعا نمیدونیم مشکل  کجاست این بن بست شدن ها ادم ناامید میکنه درکت میکنم ولی چاره چیه باز تلاشت رو بکنم 😘

گلم تو کاریوتایپ یه آزمایش خون میگیرن و ظاهر کروموزوم ها رو نگاه میکنن و یک سری بیماری های شایع ژنتی ...

مرسی که وقت  میزاری جواب میدی  عزیزم واسمون  دعا کن که محتاجیم 😔😘

زینب جان اینجا از بچه ها بودن که جنیناشون بعد از اینکه از فریز درومدن دیگه رشد نکردن و از بین رفتن.خ ...

عزیزم منم مثل ‌شما اون موقع نگران بودم ولی این اتفاق اغلب برای وقتی که جنین ها رو میذارن بلاست بشه میفته و به فریز ربطی نداره، یعنی اگر اون جنین ها رو میذاشتن بلاست بشن قبل از فریز هم ممکن بود رشدشون متوقف بشه 

کلا هر چی جنین ها به سمت مراحل تکامل پیشرفته تر میرن احتمال از بین رفتنشون به دلیل غربال طبیعت هست، حتی برای جنین های حاصل از بارداری طبیعی، 

این روند تا بعد از تشکیل قلب هست و دیگه بعدش هر جنینی بمونه احتمال اینکه نوزاد سالم بشه بالاتره، حالا

وقتی جنین به مرحله 12 هفتگی برسه به احتمال بالای 99 درصد نوزاد سالم میشه

پس کلا توکل کن به خدا ان شاء الله همون دفعه اول مامانی، اصلا شک ندارم با همین 8 تا مامان میشی 😍 😍 😍 😍 😍 

سلام نه ندیدم سونو کنه فقط دارو میده یادم رفت کدوم مرحله بودی میشه بگی بیمارستان میری؟

به من ال دی داد و یه سری تقویتی بعد گفت اول تا سوم پریودی بیا مطب من مطبش تو سعادت آباد میرم شما چطور بیمارستان میرین تو چه مرحله ای هستین؟

عزیزم من بیمار دکتر عارفی نیستم اما قاعدتا باید سونو کنن. وگرنه لزومی نداشت حتما تو این روزها برید م ...

عزیزم یه نفر بود اومده بود سوم پریودیش بود گفت سونو کنید نکرد گفت هفته دیگه بیا فکر کنم فقط دارو بده

مرسی عزیزم 😍 😍 😍 😍 خیلی خیلی التماس دعا دارم  گلم الونوا باعث تحریک تخمدان و ایجاد فولیکول ...

سلام عزيزم خوبي زينب خانوم من روز ده انتقال 

خون اب مياد خونش سياع هست 

يعني عادت شدم ؟

فردا موعد عادتم بودع

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
@vanea     عزیز دلم خیلی اشغال بود الان تونستم صحبت کنم‌. ۱۵ تا تخمک داشتم زنگ زدم گفت ت ...

عزیزم مباااارکت باشه😍😍😍 ولی وای وای انشاالله اینا به دنیا بیان از اون بچه هایی میشن که از دیوار راست بالا میرن😂😂😂

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزيزم خوبي زينب خانوم من روز ده انتقال  خون اب مياد خونش سياع هست  يعني عادت شدم ؟ ...

عزیزم داروهاتو قطع نکن فعلا صبر داشته باش

منم روز دهمم خون خیلی روشن دیدم فکر کردم پریود شدم ولی باردار بودم خداروشکر، انشاالله برای شما هم همینجوره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه همین ماهی که زالو انداخته باردار شده فکر میکرد این ماه باردار نمیشه ولی پریودیش عقب میوفته و بی ب ...

من روززالو رومتوجه نشدم 😂

مثلا من یکم پری میشم سیزدهم وچهاردهم میخوام اقدام کنم کی باید زالو بندازم؟

خدایابه امیدخودت🌺