2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید دکتر نصر مرده ؟ کجا تخمک کشی رو انجام میده

مرده عزیزم 

منم الان همین سوال کردم از دوستمون فکر کنم همش تو همون کلینیک باشه 

گاهی میگم با مرد سخته خجالت میکشم اما میگم باز اون عادیه براش😬

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
قربونت، ممنون😍 به امید خدا نوبتت میشه عزیزم مطمئن باش😙😙😙 من لوله هام بستست عزیزم شوهرمم آز اسپ ...

انشالله بسلامتی عزیزم😍😍

ممنون توضیح دادی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

@زینبی_بابا   سلام عزیزم من از دیروز اسپرین روشروع کردم فرقی میکنه شب یا روز مصرف بشه و حتما باید سر ساعت مصرف کنم؟

امروز رفتم دکتر بهم گفت بتات کمه😔برام دوباره ازمایش نوشته فردا میرم تکرار کنم من بتام ۱۴۰ بوده فردا باید حدودا چند باشه؟

امروز اومدم تست گذاشتم مثبت بود اگه بتا بخواد افت کنه تست منفی میشه؟ منو از نگرانی در بیار عزیزم حالم خرابه دکتر میگه درد گرفتی و لکه دیدی اسپرینو قطع کن من تا حالا لک نداشتم فقط درد پریود گاهیی یهو میگیره ول میکنه چند روزه هم رحمم تیر میکشه خیلی . این دکتر منو امروز حسابی نگران کرد راستی گفت ۳ هفتمه من امروز ۱۷ امم 

سلام مامان ماهک واسه تعیین جنسیت فقط تخم نهایی رو تعیین جنسیت میکنن یا اینکه قبل از لقاح، اسپرمهای ا ...

نه جنین که تشکیل میشه رو تعیین جنسیت می کنن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مامان ماهک جون شما چی تزریق میکردی و روزی چند واحد؟

بخدا اصلا یادم نیست فقط می دونم دکتر یهم کم دارو داد با دوز کم که هایپر کم بشم چون گفت حتما هایپر میشی باید برم تو پروندمو ببینم 

ستروتاید و گونال یادمه 

بله عزیزم من یکبار پیش دکتر تهرانی نژاد رفتم یک بار هم پیش دکتر عارفی یک بار هم پیش صاحب کشاف رویان ...

مگه رویان تنها نمیرفتی تو اتاق دکتر؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
@زینبی_بابا   سلام عزیزم من از دیروز اسپرین روشروع کردم فرقی میکنه شب یا روز مصرف بشه و حتما ...

عزیزم نگران نباش هر ۴۸ ساعت باید ۲ برابر بشه دکترا مدل حرف زدنشونه 

زینبی جان بیا تو گروه واتساپ بهت نیاز داریم خیلی خوب راهنمایی می کنید ...اونجا راحتر میشه چت کرد

ای کاش همینجا می موندین😭😭 

مگه رویان تنها نمیرفتی تو اتاق دکتر؟

از بین اینا فقط تو رویان تنها ویزیت می شدم عزیزم اما یک سری چیزارو دوست ندلشتم مثلا گفتم من قصد مهاجرت دارم زمان ندارم میخوام میکرو بشم گفت نه باید ۳ بار iui بشی ، دکترم نمی شد خودت انتخاب کنی . تعیین جنسیت میخواستم گفت نه نمیشه ..‌ نمی دونم کلا حس خوبی نداشتم تو رویان. باقی دکترا چندنفره ویزیت میکردن یا فقط با ماما سر و کار داشتی....

از بین اینا فقط تو رویان تنها ویزیت می شدم عزیزم اما یک سری چیزارو دوست ندلشتم مثلا گفتم من قصد مهاج ...

ممنونم گلم از توضیحت. آره درسته هر جا حس خوب میگیری باید ادامه بدی