2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
میگن تشخیصش خیلی خوبه  درمان نازایی هم به صورت طبیعی عالیه فقط انتقال هاش زیادموفقیت امیزنیست ...

مطبی که شما میرید اومده بودن؟ چند نفر رو دیدید؟ شما پیش کدوم دکتر میرید؟ 

دکتر من پاکروشه😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ميشه راهنماييم كنيد فردا ميخوام برم براي ivf يعني دكترم گفته بود اگه اين ماه باردار نشدي روز دوم پريودت بيا ، به نظرتون برم يا نه، دكتر نصر به من گفته ivf نكن ذخيرت كمه اما دكتر حيدري كهن بهم گفته ivf كن ماه پيش عكس رنگي هم انداختم كه مشكلي نداشتم. فقط نميدونم الان بايد ivf كنم يا طبيعي ادامه بدم

شمادکترتون کیه؟توچه مرحله ای هستید؟

الان دارم قرص اچ دی می خورم بعد که پریود شدم روز دوم باید آمپول النوا بزنم بعد روز ۵ برم برای سونو .تا بعد ببینیم چی میشه.فعلا به غیر از النوا ۸ عدد هم گنال بهم داده که احتمالا از روز ۵ باید بزنم

دکترم پاکروشه عزیزم😔

سلام ميشه راهنماييم كنيد فردا ميخوام برم براي ivf يعني دكترم گفته بود اگه اين ماه باردار نشدي روز دو ...

عزیزم با توجه به ڋخیرت ..مدت اقدامت و نوع مشکلتون خودت باید تصمیم بگیری..اگه خیلی وقته اقدامین و نمیشه بنظر من بهتره ای وی اف کنی حداقل تخمکاتون فریز میشه ..حتی یکی از دوستای من چون ڋخیرش پایین بود دوبار پشت سر هم تخمک گرفتن ازش و بعد رفت برای انتقال .. 

هر ماه از ذخیرتون کم میشه  .اگه تخمک یا جنین فریر داشته باشین تا حدودی خیالتون راحتتره

ودر آخر تصمیم گیرنده خودتون و همسرتونین

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
۱۲روز.جنین فریز ۳روزه بوده.ک دوستم بی بی چک روز ۱۰منفی شددلش شکست.نا امید شدرفت ازمایش خون مثبت شد ب ...

ن عزیزم ازمایشتو بده _خیلیا هورمون بارداری اول تو خونشون مشخص میشه ادرار دیرتر ایشالا مثبتی

میشه بپرسی از کجا آورد منم شاید کسی بود برام بگیره؟؟ شما با ایرانی هم امتحان کرده بودی که بالا نمیرف ...

ايراني امتحان نکردم ولي چون الان انتقال دادم استراديولام تموم شده ايراني ميخورم 

ميگه دوسال پيش خريده استراديولارو 

عزيزم بنظرم تا ميتوني بگرد خارجي پيدا کني اگه شده ي پول اضافي بده

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
سلام ميشه راهنماييم كنيد فردا ميخوام برم براي ivf يعني دكترم گفته بود اگه اين ماه باردار نشدي روز دو ...

چند وقته اقدامید؟ دکتر نصر کسایی که ذخیره پایین دارن رو آی وی اف نمیکنه چون احتمال اینکه تعداد تخمک کافی بدن کمه و شانس میکرو براشون پایینه.و چون خیلی براش آمار مثبت میکرو مهمه معمولا کیس هایی مثل من و شما رو سنگ قلاب میکنه.

ذخیره تون چقدره؟ 

ايراني امتحان نکردم ولي چون الان انتقال دادم استراديولام تموم شده ايراني ميخورم  ميگه دوسال پي ...

ممنون عزیزم از توضیحاتت... امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره و بزودی بچه سالم و خوشگلتو بغل کنی😇

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم با توجه به ڋخیرت ..مدت اقدامت و نوع مشکلتون خودت باید تصمیم بگیری..اگه خیلی وقته اقدامین و نمی ...

ذخيره ام ٣.٢هست كه تو خود آزمايشگاه گفتن نرماله ، سنم هم ٣٢هست الان مشكلم اينه كه نميدونم به حرف كدوم دكتر اعتماد كنم ،از يه طرف ميترسم ivfكنم و اگه نشد بعد تخمكي نداشته باشم كه دوباره اقدام كنم از يه طرف هم ميترسم به اميد طبيعي باردار شدن بشينم و وقتمو از دست بدم

خانما کمک کنيد من بعد انتقال قرص هاي ويتاميني ک دکتر داده بخورم يا نخورم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
چند وقته اقدامید؟ دکتر نصر کسایی که ذخیره پایین دارن رو آی وی اف نمیکنه چون احتمال اینکه تعداد تخمک ...

٨ماهه البته نه اينحوري دقيق كه مثلاً يه روز در ميون نزديكي داشته باشم ، دكتر نصر بدون آزمايش از روي سونوي واژينال روز اول پريودم گفت تخمكات زياد وضيعتش خوب نيست من ivfپيشنهاد نميكنم بهتره طبيعي اقدام كني نشد بعدش برات يه فكري ميكنم اما دكتر حيدري كهن بهم گفت ivf كن

ذخيره ام ٣.٢هست كه تو خود آزمايشگاه گفتن نرماله ، سنم هم ٣٢هست الان مشكلم اينه كه نميدونم به حرف كدو ...

واقعا نصر عدد ۳.۲رو کم میدونه؟؟؟

اصلا این ذخیره کم نیست و نگران نباشید.اگر بیشتر از دو سال هست که اقدام میکنید و موفق نبودید باید تمام آزمایش های لازم و عکس رنگی و غیره تو انجام بدید و در صورتی که هیچ مشکلی نداشتید به نظره من بیش از دو سال معطل نکنید و برید سراغ میکرو چون الان با این ذخیره تعداد تخمک خوبی خواهید داشت و تعداد جنین مناسب.

شانس میکرو در تکرارش هست چون تو هر سیکل فقط ۳۰-۴۰ در صد شانس موفقیت وجود داره

٨ماهه البته نه اينحوري دقيق كه مثلاً يه روز در ميون نزديكي داشته باشم ، دكتر نصر بدون آزمايش از روي ...

۸ ماه کمه

ولی شروع کن و همه آزمایش های تشخیصی هم خودت و هم همسرت رو تو آزمایش گاه معتبر که در زمینه ناباروری تخصص داره انجام بده.عکس رنگی هم بگیرید.به نظرم اگر مشکلی نبود و سالم بودید دست کم تا یکسال دیگه با آرامش و منظم اقدام کنید