2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045860 بازدید | 684486 پست
بله، 36 تا تخمک، 17 تا جنین، 6 تا پنج روزه شد، انشاءالله باز میخام مجدد برم تخمک کشی

عزیزم سن شما چقدره؟ دلیل این که جنین کم شد رو نگفتن؟؟ ویتامین مصرف میکردین؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزیزم برای من اول فریز کردن بعد قبل انتقال تعیین جنسیت کردن ولی ۷ماه عذاب کشیدم تا ببینم جنینا سالمن ...

این جوری شاید اصلا طرف جنین پسر نداره الکی فریز کرده وقت تلف کرده 😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سن شما چقدره؟ دلیل این که جنین کم شد رو نگفتن؟؟ ویتامین مصرف میکردین؟

32 گلم، نه چیزی نگفتن، البته خودمم برام سواله باید از دکترم بپرسم که چرا جنین کم تشکیل شده، ویتامینم بهش گفتم گفت نیاز نداری

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
این جوری شاید اصلا طرف جنین پسر نداره الکی فریز کرده وقت تلف کرده 😑

اره دقیقا من همش بهش میگفتم میگفت جنین بعد از پی جی دی بره فریز بشه ممکنه بعدش ضعیف بشه ...البته به این چیزا نیس جنینای مامان ماهک اول پی جی دی شدن بعد فریز شدن ...

32 گلم، نه چیزی نگفتن، البته خودمم برام سواله باید از دکترم بپرسم که چرا جنین کم تشکیل شده، ویتامینم ...

حیف اون همه تخمک که جنین نشد 😞کدوم مرکز میری عزیزم؟؟

اره دقیقا من همش بهش میگفتم میگفت جنین بعد از پی جی دی بره فریز بشه ممکنه بعدش ضعیف بشه ...البته به ...

امیدوارم نصر اول تعیین جنسیت کنه چون به نظرم درست نیست اول فریز بعد تعیین جنسیت 

پول فریز جدا زمانی که  چشم انتظاری هم جدا شما سنتون چقدر بود ؟

عزیزم برای من اول فریز کردن بعد قبل انتقال تعیین جنسیت کردن ولی ۷ماه عذاب کشیدم تا ببینم جنینا سالمن ...

الهی

چندروز قبل انتقال معلوم میشه؟

خب اینهمه داروبزنیم بعدخدای نکرده روز انتقال اون جنسیت توش نباشه چی؟

خدایابه امیدخودت🌺
امیدوارم نصر اول تعیین جنسیت کنه چون به نظرم درست نیست اول فریز بعد تعیین جنسیت  پول فریز جدا ...

اره بهشون بگو ببین اول تعیین جنسیت کنن خوبه یانه منکه اونموقع هایپر نشدم چون ضخامت  اندومترم بالابود کورتاژ شدم وگرنه بعد پانکچر برام انتقال میدادن وتکلیفم معلوم میشد بعدشم کرونای لعنتی اومد و۷ماه عقب افتاد کلی زمان ازدست دادم ...من ۲۵ سالمه

یعنی از شمام ازمایش نگرفتن؟؟پانکچر شدی الان؟؟ من اخرین سونو واسم اینو نوشت گفت روز پانکچر با خودت ب ...

نه اون ازمایشو ندادم فقط کرونادادم

وای که تواین یه ماه همش ازمایشگاه بودم دیگه خونی برام نمونده😔😔😔😔

خدایابه امیدخودت🌺
الهی چندروز قبل انتقال معلوم میشه؟ خب اینهمه داروبزنیم بعدخدای نکرده روز انتقال اون جنسیت توش نباش ...

اگه جنیناتو ۳روزه فریز کنن دوردز قبل انتقال میارن بیرون وپی جی دی میکنن ودقیقا روز انتقال بهت خبر میدن ...منم ۹صبح انتقالم بود ۶رفته بودم بیمارستان گفتن ۸ونیم جواب پی جی دی میاد من همه ی فرمارو پرکردم  بعد که صدام کردن گفتن جنین شناس گفته پذیرش کنن وگرنه اگه نبود کنسل میکردن