2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
دارم میرم تست کرونا فقط نگفت براعمل ناشتاباشم یانه طلادربیارم یانه برامن افتاد چهارشنبه پانکچرم

عزیزم ناشتا باش و طلا نداشته باش ...ایشالا همین سه تا برات جنین باکیفیت میشن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از خدا میخوام همینطور که من امروز اینقد خوش حال شدم شماهم این حس شیرینو تجربه کنی عزیزم منی که اینقد ...

ممنون عزيزم اميدوارم خانم مهربون 

انشالله حال هممون خوب بشه

من ميخام ازمايش دوازده انتقالم بدم 

بنظرت کار درستيه؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
ممنون عزيزم اميدوارم خانم مهربون  انشالله حال هممون خوب بشه من ميخام ازمايش دوازده انتقالم بد ...

شادن جون روز ۱۲ ازمایش دادن چون جنینشون بلاست بود اما از من ۳ روزه بود من باید روز ۱۴ ازمایش میدادم اما خوردم به تعطیلی موند واسه امروز ... شما روز چندمین؟

دوست جونیاممنون میشم ج بدید

به من گفت فرداشب ساعت هشت ونیم امپول وبزنم تاچهارشنبه ساعت ۶صبح که گفته بیمارستان باشم میشه ۳۶ ساعت تااون موقع تخمک ازادنمیشه؟

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم اصلنم کم نیس ایشالا پس فردا دوبرابر میشه مگه ندیدی سمانه جون بتاش ۶۰ بود ارزوجون بتاش ۵۰ بود&n ...

یعنی باید دوباره ازمایش بدم خواهر شوهرم پرستاره گفت خوبه امروز اینقد بد ازم ازمایش گرفتن که هر دودستم کبود شده اگه همین قابل قبوله که دیگه ازمایش نمیدم 

دوست جونیاممنون میشم ج بدید به من گفت فرداشب ساعت هشت ونیم امپول وبزنم تاچهارشنبه ساعت ۶صبح که گفته ...

عزیزم شما با دارو ۳ تا فولی دارید؟ یا بدون دارو؟؟؟ ممکن تخمکای بیشتری باشن اما تو سونو معلوم نشه؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
شادن جون روز ۱۲ ازمایش دادن چون جنینشون بلاست بود اما از من ۳ روزه بود من باید روز ۱۴ ازمایش میدادم ...

من جنين هام سه روزه هست عزيزم 

برام نوشته روز 16برو ازمايش بده ولي من تا اون موقع طاقت ندارم خخخخ

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...