2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی دورت بگردم قبول باشه الهی ک حاجت روا بشی بحق صاحب اینروز عزیز

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
داروهات رو قطع نکن شما تازه روز دهم هستی...تا چهار پنج روز دیگه کلی اتفاقات خوب ممکنه بیفته.. تو ای ...

نه قط ک نمیکنم توکل ب خدا

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
سلام دوستان گلم، متاسفانه دچار فشار خون شدن، لطفا با دل پاکتون واسه من و نی نی دعا کنید     ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ الهی بمیرم درکت میکنم. منم همین مشکلو داشتم ختم بارداری زدن

عزیزم هفته 32 هم نی نی شما دنیا بیاد خوبه ولی باید حتما سریعا بری بیمارستان بستری بشی و آزمایش های پره اکلامپسی رو برات انجام بدن، تست nst بگیرن و سونو گرافی های بیوفیزیکال، داپلر، و... برات انجام میدن، برو بیمارستانی که دکترت کار میکنه گلم اونجا بهش اورژانسی زنگ میزنن و دستورات رو میگیرن 

ما رو بی خبر نذار عزیزم

نه قط ک نمیکنم توکل ب خدا

توکل به خدا...

امیدوار باش...

خانمی تو این تاپیک بود ظاهرا میگفت بی بی زدم منفی شد بی خیال بارداری شدم و داروهامو قطع کردم بعد از ده پونزده روز دیدم حالم بده و کمردرد و فلان بلاخره ازمایش میده میبینه بارداره.

اگه خدا بخواد کاری انجام بشه هیچ کس نمیتونه مانع بشه و اگه اراده اش به انجام نگرفتن باشه هم هیچ کس نمیتونه انجام بده..

امروز موقع اذان مغرب خیلی به یادت بودم و برات دعا کردم.🌹🌹

الهی دورت بگردم قبول باشه الهی ک حاجت روا بشی بحق صاحب اینروز عزیز

ممنون عزیزدلم انشاله که نینیت بچسبه به دل مامانش 

اون طوری گفتی دلم گرفت رفتم سردیگ مخصوص دعات کردم بعداکثربچه ها تک تک یادم افتادن 

بغضم گرفت گفتم خدایااین بچه ها روناامیدنکن انقدردل شکسته ان انقدردرخونتومیزنن تابازکنی دررحمتتو

انشاله که دل همه شادبشه وسال بعد روزعید غدیر همه بچه ها بانینیاشون شادی کنن🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺