2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
نمیدونم عزیزم فامیلیش چی بود ، منم توکل کردم به خدا ،تحرک اسپرم از صفر درصد شد ۱۷،انشالله که مورفولو ...

خب پس عزیزم نگران نباش، اوضاع ما خیلی بدتر بود خیییییلی، ان شاء الله نتیجه میگیری 🤲 🤲 🤲 😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما این پست منو ندیدین؟😢 بعدش یه شیاف گذاشتم سرخود، دوبار رفتم فقط لک کوچولوی قهوه ای خیلی روشن ...

عزیزم چرا با مرکزی که برات انجام دادن تماس نمی گیری ؟ من الان دیدم مست رو. چطور شد حالت

واژينال ميترسم بيفتم به لک اخه هرکس ديدم شياف از واژن گذاشته افتاده ب لک

من ۱۵ هفته از بارداریم رو شیاف واژینال استفاده کردم و مشکلی پیش نیومد برام.

این شیافی که شما داری هم فقط واژینال هست، من داشتم توی یکی از انتقالهام از همین شیاف. میتونی با دکترت مشورت کنی شیافت رو عوض کنه اگر خیلی نگرانی...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام بی بی نزدم اصلا این چند روزه فردا ان اشالله میرم ازمایش میدم برام با دل پاکتون دعا کنید 🙏

ان شاالله که به حق این عید بزرگ مامان شدی 🤲 🤲 🤲 🤲 😍😍😍😍 الان دعا کردم کنار پسرم اونم با زبون خودش آمین گفت

بچه ها من انگار دارم پری میشم امروز رفتم دستشویی دستمال کشیدم ببخشیدا ولی رنگ خون خیلی روشن اوند روش ...

روز چند انتقالی؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
کي ازمايش ميدي من روز سومم فکرم کي بي بي چک بزارم

به امید خدا فردا

به نظرم بی بی چک نذار من که این سری نذاشتم یه موقع میبینی نشون نمیده الکی بهت استرس وارد میشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم چرا با مرکزی که برات انجام دادن تماس نمی گیری ؟ من الان دیدم مست رو. چطور شد حالت

فقط همون دیروز بود عزیزم خداروشکر، به دکترم پیام دادم گفت نیازی نیست کاری کنی داروهاتو همونجوری ادامه بده

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
زینب جون اگر بخام dfiرونادیده بگیرم که باید بشینم منتظر طبیعی باردار شدن چون بقیه فاکتورهاش تقریبا ن ...

نه گلم اصلا گول زدن نیست، کم کردن استرس هست 

همون طور که ماقیدش رو زدیم

اینکه دائم گوشه ذهنت یه چیزی قلقلک بده و ساز منفی بیاره، اون خوب نیست

عزیزم به خدا ما هم بی خیااااااال شدیم

شما ناباروری با علت نامشخص حساب کن خودتون رو که با ivf هم جواب میگیری 

@زینبی_بابا     دوستان سلام  اینجا کسی هست تخمک حباب دار یا واکوعل دار داشته باشه؟ ...

عزیزم اطلاعی ندارم باید سرچ کنم ولی هر چی هست گویا کیفیت نداشتن

با جنین شناس و دکترش حتما صحبت کنه و نظر هر دو رو بپرسه

داری اعمالشو🙏

چند پست بالا گفتم نمازش چطوره اینم  فرمایش امام رضا ع

هو الیوم الذی یزید الله فی مال من عبدالله و وسع علی عیاله و نفسه و اخوانه (المراقبات، ص 257)؛ روز غدیر روزی است که خدای متعال در مال کسی که خدا را عبادت کند و بر خانواده، خویشتن و برادران ایمانی اش توسعه دهد فزونی پدید می آورد.
دو رکعت نماز مستحب است. در هر رکعت بعد از حمد، سوره های توحید، قدر و آیة الکرسی ده بار خوانده می شود. ( الکافی، ج 4، ص 567)امام صادق ـ علیه السّلام ـ فرمود: «كسی كه این نماز را بخواند ثواب صد هزار حج و صد هزار عمره را می برد و هر حاجتی از خدا در خواست كند، خداوند آن را برآورده می نماید»

مشایخی چطوره؟ اصلا با من حرف نمیزنه من مسئله ایی نداشتم همسرم آزو بود. الان رفتم تو سیکل انتقال. کلا ...

عزیزم برای من عاااااااااالی بود و خیلی موثر بود و صحبت هم می‌کرد ولی نمیدونم با بقیه چه جوریه

بالاخره آدمیزاد ممکنه یه روز خوش باشه یه روز ناخوش

ممکنه با یه نفر بتونی ارتباط بگیری با یه نفر نتونی، به خاطر همین همیشه اصرار دارم دوستان خودشون بررسی کنن

مثلا به من میگفتن رویان افتضاحه و فقط تا 10 تا جنین فریز میکنن و فقط فلان دارو رو تجویز می کنن ولی خودم رفتم دیدم این جور نیست

یا یکی از دوستان با سن بالا پیش نصر رفته فکر میکرده حتما میگه اهدایی ولی نگفته بوده و خیلی خوب ارتباط گرفته 

با عارفی یه عده خیلی اوکی هستن، یه عده اصلا. با طرازی هم همین طور 

ولی از لحاظ علمی مشایخی رو میشناسم خیلی آپدیت هست و دقیق

امیدوارم شما هم بهترین نتیجه رو بگیرین