2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
ببین اولی یعنی اینوزیتول توی اوابوست هست، اگر روزی ۴ تا اوابوست بخوری همین ۲۰۰۰ mg میشه  دومیش ...

اوابوست روزی دوتا میخورم چون تا مهر پانکچرم میشه 

dha چیه عزیزم؟؟؟ 

ممنونم خیلی لطف کردی عزیزم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم تغذيت چجوري بود من ب حرفات خيلي اعتماد دارم...زرد الو ميتونم بخورم

گلم من همهههههه چیز خوردم جز جگر و روغن کنجد 

تازه روغن کنجد رو 4_5رور بعد از انتقال فهمیدم بهتره مصرف نکنم😁😁😁😁 خیلی هم شکمو بودم و هستم

گلم من همهههههه چیز خوردم جز جگر و روغن کنجد  تازه روغن کنجد رو 4_5رور بعد از انتقال فهمیدم به ...

عزيزم ممنون از جوابت عزيزم من عفونت بعد انتقال گرفتم دکترم نيستش تو دسترس چيکار کنم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
زینب جان رفتیم چندتا دندونپزشکی.برا یه هفته و دو هفته وقت دادن.از یکی از پزشکای ناباروری هم پرسیدم.گ ...

عزیزم تست کرونا ته حلقی باید بده همسرتون اگر اون منفی بود میتونه به خاطر برونشکتازی یا عفونت دندون باشه

و چون crp شما منفی شده احتمال کرونا کم هست ولی تو خونه رعایت کنین و فعلا قرنطینه باشن ایشون

گلم قصد ترسوندن ندارم ولی الان تو پاندمی هستیم و اول باید کرونا رد بشه بعد به چیزای دیگه فکر کرد

من یه همکاری دارم.سااها قبل آی وی اف کرده.پزشکش کلا براش استعلاجی نوشته بود که سر کار نره.تا روز آزم ...

🥴🥴🥴🥴🥴 عزیزم هییییییییییچ کدوم از حرفاش سندیت نداره 

استراحت مطلق در علم نوین پزشکی حذذذذذذذذففففففف شده😉😉😉😉 حتی بعد از جراحی دیسک کمر و ستون فقرات و... 24 ساعت بعد بیمار باید راه رفته باشه

گلم من تا الان به جز تجربه خودم با هزاران دلیل علمی هزاران بار گفتم گردش خون مختل میشه، خودت هم که کادر درمانی بهتر اینا رو میدونی و قطعا چند تا درس در رابطه با فیزیولوژی خون داشتین، پس به حرفهای غلط اهمیت نده

اگر استراحت مهم بود ایران که هیچ اروپا و آمریکا اول از همه رعایت میکردن ولی میبینی که 5 دقیقه هم بعد از انتقال اجازه استراحت نمیدن و میگن خداحافظ برید سر زندگیتون

اون دوستتون از مکانیسم و فیزیولوژی حاملگی خبر نداره 

دکترش هم قطعا فقط خواسته حرف عوام پسند بزنه و گرنه حرفش علمی نبوده، خاطرت جمع اینو با قاطعیت میگم

زینبی جون ذخیرم 4.8هست بنظرت خوبه  و اینکه فک کنم هورمون مردونه زیاد شده اخه حدود هفت هشت تا م ...

ذخیره ات که عالیه عزیزم طبق رفرنس ها، نظر من که ارزشی نداره

هورمون مردانه هم فقط تو آزمایش میشه فهمید 

منم حدود 20 تا موی زائد داشتم و پشت ران هم داشت در میومد ولی اصلا زیاد نبود توستسترونم

بچه ها من انگار دارم پری میشم امروز رفتم دستشویی دستمال کشیدم ببخشیدا ولی رنگ خون خیلی روشن اوند روش ...

برات صلوات فرستادم عزیزم ایشالله که چیزی نیست ومامان شدی

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
ممنون عزیزم❤❤❤دکتر همسرت کی بود؟دارو برا همسرت چیا نوشتن؟ من دکتر برا همسرم اسپریژن و کیوتن و اسید ف ...

همسرم دکتر صدیقی بود و برای ما خیلی عالی بود ولی اهل دادن مکمل نیست، فقط ویتامین سی 250 و ویتامین ای 100 روزانه نوشت خودم هم فضولی کردم ولمن دادم😁😁😁😁

عزيزم ممنون از جوابت عزيزم من عفونت بعد انتقال گرفتم دکترم نيستش تو دسترس چيکار کنم

عزیزم واقعا شرمنده باید پیش یه دکتر دیگه بری 

من خودم این جور مواقع بیمارستان نیکان میرفتم که 24 ساعته متخصص زنان داره، الان نمیدونم چه جوریه🙈🙈🙈🙈

ببخشید گلم چون قضیه خیلی حساسه نمیشه همین جوری مجازی و... چیزی بگم🙈🙈🙈🙈

بچه هاتوروقرآن اگ میدونین جواب بدین.احتمال حاملگی خارج رحمی تومیکروهست.دعاتون میکنم خیلی نگرانم

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢