2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045758 بازدید | 684483 پست
آخه بزنه هم که دیگه تعداد زیاد نمیشه تعداد فولیکولها همون دو سه روز اول که دارو شروع میشه مشخص میشه

مامانو جونم رو کیفیتش اثر میذاره. برخی از فولیکول ها هنوز کوچیکن و فرصت ندارن تا روز موعود رشد کنن اما گونال میتونه به اونا هم کمک کنه تا رشد بهتر و با کیفیت تری داشته باشن و خودشون رو به فولیکول های قبلی برسونن.البته این رو مسئول بخش نازایی بیمارستان گفت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من ساعت ۹ میشد ۳۶ ساعت دکترم ۹و۳۰ اومد گفت دیر میرسم کلا هم زیر دلم تیر میکشید از ۱۵ فولی شد ۸ ت ...

والا منم نمیدونم احتمال فولی پوچ تو ivf بالاست و درد الزاما نشانه آزاد شدن تخمک‌ها نیست

منم از شدت درد دولا دولا راه میرفتم و کلا هم نمیدونم چند تا فولیکول داشتم اما 17 تا تخمک گرفت و 37 ساعت بعد از آمپول پانکچر شدم

دوستانننننننننننن کمک دوتاسوال  من هفته بعد پانکچردارم چراازمایشکروناننوشته؟لازم نیست؟ همون ر ...

سارا جان همون رروز پانکچر نمونه اسپرم همسرتون رو می گیرن.

البته اگر قرار باشه تخمک و اسپرم جدا جدا فریز بشن مسئله فرق میکنه

از من هم نه آز کرونا گرفتن نه ایدز. عجیبه

چیکار کنم ی ماه بیشتر وقت ندارم 😂والا دیگه اصن نمیشکم بخام این دکتر تو دکتر کنم بریدم...۵ساله دیگه ...

حق داری عزیزم 

گرونی 🥴🥴🥴🥴 یعنی هر چی واسه سیسمونی نخریدم و الان لازم دارم باید چند برابر قیمت پارسال بخرم

دقیقا به خاطر اینکه احتمال بره بالا تعادل غذایی رو رعایت کن تا  ان شاالله مامان بشی

@زینبی_بابا     سلام عزیزم  زینبی جان من امروز روز 7 انتقالم دیروز اخرین ...

سلام عزیزم به سلامتی 😍 😍 😍 😍 

گلم کلا به علائم هیچ اهمیتی نده و فکرتو درگیر نکن، میدونم سخته خودم هم این روزا رو گذروندم ولی الان هر چی ببینی مستند نیست که چه اتفاقی افتاده 

و برات آرزو دارم که مامان شده باشی🤲🤲🤲😍😍😍😍

پنج تا ذخيرم16بوذ شوهرم مشکل داره

عزیزم منم ذخیره ام رو ۱۶ هستش. میشه لطفا بگی روز هفتم چندتا تخمک داشتی و سایزشون چقدر بود؟

روز پانکچر چنتا فولیکول داشتی؟ چنتاش پوچ بود؟ چندتاش جنین شد؟

ببخشید دیگه خیلی سوال شد🤗🤗🤗🤗🤗