2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
یعنی تخمک بی کیفیت که قابلیت باروری نداره  اره احتمالش هست شاید تا اون موقع شد ۶ تا بازم میگم ...

یعنی تاهفته بعد که پانکچردارم احتمال داره تخمکابیشتربشن؟😳😍

خدایابه امیدخودت🌺
مگه همسرت میخواد پانکچر بشه که خیلی راحت میگه پانکچر دوم 😶😶 میدونی چقدر عوارض داره تو اینده عزیزم ...

نه خودم گفتم دوبارپانکچرکنم اخه سنم میره بالا اونم دید دکترگفت الان هزینه کنید زیادتخمک ندارید گفتش هزینش مهم نیست انجام بدید

عوارضش چی هست؟

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم ولی من اصلا امید ندارم توش پسر باشه شوشو اسرار کرد تا تهشو برم وگرنه من میخواستم همین پری ...

نگران نباش بدنت نا اروم که باشه واسه انتقال خوب نیست.تو همت خودتو کردی ایشالا باقیش رو خدا کمک میکنه و میای می گی ما خاله شدیم

سلام عزیزم بله رفتم ولنجک خریدم . تا الان دنبال ستروتاید بودم که اونم تازه پیدا کردم.گفت ۱۰ تا تو تخ ...

عزیزم زودتر ازاد نمیشن موقعی که اون آمپول آزاد سازی رو تجویز کرد سر وقت خودش باید بزنی و بعدم میگه ۳۶ ساعت بعد پانکچر 

واسه شما احتمال هایپری هست تخم مرغ و پروتیین زیاد بخور 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم بله رفتم ولنجک خریدم . تا الان دنبال ستروتاید بودم که اونم تازه پیدا کردم.گفت ۱۰ تا تو تخ ...

خداروشکر توخوب بودی🙏🙏🌹🌹

انشاله که همش جنین میشه وپوچ نمیشه 

منم یکشنبه بازسونودارم احتمالا سه شنبه پانکچر

میتونی شماره داروخانه روبدی؟

خدایابه امیدخودت🌺
یعنی تاهفته بعد که پانکچردارم احتمال داره تخمکابیشتربشن؟😳😍

بله امکانش هست 

ایشالا که بشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم زودتر ازاد نمیشن موقعی که اون آمپول آزاد سازی رو تجویز کرد سر وقت خودش باید بزنی و بعدم میگه ۳ ...

مرسی لیانا جان که لطف کردی راهنمایی کردی. از امشب شبی ۳ تا سفیده تخم مرغ با یک لیوان دوغ و نمک بخورم خوبه به جای شام؟

نگران نباش بدنت نا اروم که باشه واسه انتقال خوب نیست.تو همت خودتو کردی ایشالا باقیش رو خدا کمک میکنه ...

مرسی عزیزم انشاالله شما هم به مرادت میرسی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
نه خودم گفتم دوبارپانکچرکنم اخه سنم میره بالا اونم دید دکترگفت الان هزینه کنید زیادتخمک ندارید گفتش ...

هنوز معلوم نیست ولی میگن عوارضش سرطان تخمدان ، رحم ، واژن 

توروخدابارداری دعا کن برام  نمیدونی باهمین حرفت چقدرانرژی گرفتم🌹🌹🌹🌹

انشاالله که بیشتر میشه عزیزم فقط استرس رو بزار کنار روحیتو خوب کن خداروشکر یه دختر داری انشاالله یه گل پسر خوشگلم میشینه تو دلت