2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
سلام دوستای عزیزم انشالله همه تو این تاپیک مثبت شن اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه ،،،من همسرم ازو ا ...

میگن اسپرم ۹۰ روز طول میکشه تشکیل بشه.یه ویزیت برید مطب دکترتون ببینید چی میگه یا اگه لازمه فریز کنید شوهرم منم قراره تسه بشه یبار شدولی دکتر هیچی دارو نداده میترسم موقع پانکچر اسپرم نباشه یااسیب دیده باشه بخاطر تسه 

یا رب العالمین
عزیزم دکتر پاکروش،قبل از انتقال چه مکمل هایی میده؟؟

دكتر پاكروش زود نميره سراغ ميكرو.دستكم يكسال مكمل ميده. البته براي كسايي كه مشكل خاصي ندارن و احتمال بارداري طبيعي دارن.

به من از اولش اين مكمل ها رو داد.

ماكاويت اف-رويال ژل-كيوتن-امگا 3- ويتامين اي- اووبوست

به همسرم هم اندروفرتي- ويتامين اي- امگا 3 -كيوتن

ما مشكلي نداشتيم ولي نتيجه هم تا حالا نگرفتيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن اسپرم ۹۰ روز طول میکشه تشکیل بشه.یه ویزیت برید مطب دکترتون ببینید چی میگه یا اگه لازمه فریز کنی ...

عزیز فریز شده داریم همون بار اولی ک برا تست تشخیصی تسه کردن ک ببینن اسپرم هست یانه،،یک بسته فریز شده داریم ولی دکتر گفته اونا بدرد نمیخورن کیفیت ندارن اگه خدایی نکرده روز پانکچر من ک اونم باید اسپرم بکشن ازش اسپرمی نباشه از فریز شده ها استفاده میکنن 

دکتر تهرانه شوهرم مرخصی نداره این ماهی ک بریم امپولشم این هفته تموم میشه نمیدونم باید دوباره بگیریم یا نه 

من ذخیرم ۰/۶ هست ۳۶ سالمه روزهای پریودیم۵ یا ۶ روز شده دو روز اول تقریبا زیاده بقیش کمهولی دورهام ۲ ...

عزيزم خانم تاجيكي دكتر نيست و فقط ليسانس مامايي داره. حرف هايي ميزنه كه تو هيچ جايي در دنيا اثبات نشده و مورد تاييد نيست.

اگر هم كه دوست داري فالوش كني حتما آگاهانه حرفاش رو گوش بده و راجب چيزي كه بهت مي گه تحقيق كن.

عزیز فریز شده داریم همون بار اولی ک برا تست تشخیصی تسه کردن ک ببینن اسپرم هست یانه،،یک بسته فریز شده ...

تلفنی از منشی بپرسین از دکتر خودت هم میتونی بپرسی.شما کجا فریز کردی؟براشوهرمن فریزنکردن 

یا رب العالمین

سلام.من تازه ازمایشم مثبت شده.بعد 11 سال و 4 تا انتقال

زنگ زدم دکتر گفت دو هفته دیگه بیا سونو

اول اینکه کی برم سونو؟اخه خوندم هفته هفت و هشت خوبه.قبلش ممکنه دیده نشه

دوم اینکه چند بار تو روز درد رحم و پریودی شدید میاد و میره.میترسم خطرناک یا خارج رحمی باشه

نظر بدید

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
سلام دوستای عزیزم انشالله همه تو این تاپیک مثبت شن اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه ،،،من همسرم ازو ا ...

فكر مي كنم بهتره تا لحظه آخر دارو استفاده بشه چون ممكنه اسپرم به وضعيت قبلي برگرده.ولي حتما از دكترت بپرس

سلام عزیزم ممنون میشم ادرسشو بفرمایید

باشه گلم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام.من تازه ازمایشم مثبت شده.بعد 11 سال و 4 تا انتقال زنگ زدم دکتر گفت دو هفته دیگه بیا سونو اول ...

سلام عزیزم مبارکه مامان شدنت 

این دردا طبیعیه من تا الان همش حالت پریود و اینا همراهمه 

خارج رحم چی از بارداریت لذت ببر

۷ هفته برو واسه سونو عزیزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فدات عزیزم.همه خوبیم خداروشکر.اره خوب شده الحمدلله از من هم خون گرفتن هم تست حلق و بینی.ولی واقعا ه ...

خداروشکر  عزیزم که همه چی روبه راه 

نه دیگه نمیترسم ایشالا تا پاییز واکسنش بیاد راحت بشیم خسته شدیم دیگه شما هم خیلی مواظب باش🌷🌷

تلفنی از منشی بپرسین از دکتر خودت هم میتونی بپرسی.شما کجا فریز کردی؟براشوهرمن فریزنکردن 

عزیزم من اول دکتر شوهرم سعید صاحب کشاف بود ازمایشگاه ویان فریز داریم صاحب کشاف عمل کرد 

بعدش ک دیدیم داریم رفتیم رویان دکتر شوهرم اوجا فرامرز فرهی هست ک میخواد روز پانکچر همسرمو عمل کنه 

ولی ازمایشگاه ویان خ صابونچی یه بسته فریز داریم

فدات عزیزم.همه خوبیم خداروشکر.اره خوب شده الحمدلله از من هم خون گرفتن هم تست حلق و بینی.ولی واقعا ه ...

سلام دوست عزیزم رویان بمن گفته هم تست خون هم تست حلق و بینی برا شروع سیکل میکرو باید بگیریم 

درد داشت تست بینی و حلقش توروخدا بهم بگو چجوری بود