2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
ببين عزيزم 0.9 براي سن شما يكم كم هستش ولي اگر هيچ مشكل ديگه اي شما و همسرتون نداريد جاي نگراني نيست ...

عزیزم دکتر پاکروش،قبل از انتقال چه مکمل هایی میده؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام دوستان کسی جدیدا سرم مصرف کرده هزینش و مدارک لازم رو میخداستم بدونم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم،  دختر گلتون خوبه؟ خودتون بهترید آن شالله؟؟

سلام گلم، خداروشکر خوبم 

دخترمم خوبه به لطف شما 

تقریباً میتونم بگم علائم خاصی ندارم ولی باید مدت قرنطینه رو بگذرونم 

ممنونم از احوالپرسیت 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ببین همه چی به شرایط بدنت داره، اینکه خدایی نکرده کیست،پولیپ و .. یا مشکل دیگه ای نباشه، اینکه ازمای ...

۹۵و۹۷.ببخشید چرا دی؟مگه یکی دوماهه انجام نمیدن؟

من #تاپیک_نمیزنم تا #قانون مسخره حذف #بشه
سلام عزیز دلم خوبیم خداروشکر  شما چکارا میکنی دختر نازت و پسر گلت خوبن ؟ دیگه بهتر شدی جای بخی ...

فدات عزیزم.همه خوبیم خداروشکر.اره خوب شده الحمدلله

از من هم خون گرفتن هم تست حلق و بینی.ولی واقعا هیچی نبود و درد نداشت.نگران نباش گلی 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام گلم، خداروشکر خوبم  دخترمم خوبه به لطف شما  تقریباً میتونم بگم علائم خاصی ندارم ولی ...

خداروشکر که بهتری مرضی جان..چشم بهم بزاری میگذره گلم ..ان شاء الله که زود زود خوب میشی به حق اذانی که صداش میاد 🌹🌹🌹

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام گلم، خداروشکر خوبم  دخترمم خوبه به لطف شما  تقریباً میتونم بگم علائم خاصی ندارم ولی ...

سلام انشالله سلامت باشی وزودی خوب بشی.ازکجافهمیدی کرونا داری؟شما که علایم هم نداری

یا رب العالمین
زینب جان در مورد لیزر اکیوپانکچر و امبدینگ توی تاپیکایی که میدونی فعالن میپرسی؟ کار دکتر طب سوزنی هس ...

من ذخیرم ۰/۶ هست ۳۶ سالمه

روزهای پریودیم۵ یا ۶ روز شده دو روز اول تقریبا زیاده بقیش کمهولی دورهام ۲۸ روزس

تخمدان منم کوچیک شده تو پانکچر از نه تا هفت تا جنین تشکیل شد که انتقال اولم منفی شد هفته پیش فقط یه بسته دیگه برا انتقال دارم ولی قبلش میخوام برم تحت نظر یه خانم دکتری که خیلی تعریفش میکنن تو اینستای پیج داره یکی از دوستام که آی وی اف بود و منفی شده بود الان طبیعی باردار شده،میگن برا ذخیره پایین میتونه کاری انجام بده.دکتر تاجیکی 

خدایا شکرت

سلام دوستای عزیزم انشالله همه تو این تاپیک مثبت شن اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه ،،،من همسرم ازو اسپرمه میخوام میکرو کنم از بيضه اسپرم بگیرن ،،،،دکتر این دوماهی ک من تو سیکل میکرو هستم براهمسرم ده تا امپول hcg داده هفته ای یکی بزنه ،،،این دوماهی ک همسرم امپول میزد من کارام جور نشد الان ک میخوام این ماه شروع کنم امپولای هنسرم این هفته تموووم میشن 

بنظرتون امپول تزنه دیگه همون دوماه کافی بود یا این دوماهی ک من کار دارم بگیره بزنه دوباره ،،،خواهش میکنم کمکم کنید