2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
زینبی جون میگن استراحت لازم نیس خودشون هم استراحت نکردن اصلا شاغل هم بودن

یکی دو روز اولو که باید یکم استراحت کنم دفعه پیش که آی یو آیم منفی شد استراحت نکردم اصلا عذاب وجدان گرفتم که شاید بخاطر همون منفی شد

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ممنون خوبم تو خوبی؟نه جرات نمیکنم بزارم میخوام ی دفعگی ازمایش بدم از بی بی چک میترسم تو هم تحمل کن ن ...

قربونت

من هرسری میگم نمیذارم اما هرجور شده تا دقیقه ی نود میزنم😅😅😅 پناه بر خدا😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میفهمم گلی، ولی معیار سنجش اینکه میوه و سبزی رو ادامه بده آزمایش نذارید چون برای میکرو چند تا دونه ا ...

زینب جان میشه منم یه راهنمایی بکنی

خداروشکر که طعم شیرین مادر شدن رو چشیدی.به نظر من اگر آدم بدونه مشکلش چیه حداقل درصدد رفع اون برمیاد ...

کاملا حق داری عزیزم و این حس ها هم طبیعیه اگر بی تفاوت بودی عادی نبود

عزیزم حتما مادر میشی، ما هم که میدونستیم اسپرم های همسرم بهم چسبندگی شدید دارن به خاطر آنتی بادی، هییییییییییچ راهی نبود برای درمانش، حتی پیش زرنانی هم رفتم به خاطر همسرم ولی فقط یهو قسمت شد نی نی بیاد و میکرو بهانه بود

مثل کیس شما هم خیلیا بودن و بلاخره کلی غافلگیر شدن، نمونه اخیرش تیارای خودمون

اونم خیلی سالها جنگیده بود و همسرش هییییییییییچ امیدی نداشت و خیلی بدقلقی می‌کرد ولی خدا رو شکر مادر شد دفعه دوم که میکرو کرد 

هومت هم یادته، طبیعی باردار شد، اونم ذره ایی امید نداشت و ناباروری با علت نامشخص بود، حتی انتقال داد منفی شد ولی یهو طبیعی خدا بهش نی نی داد

عزیزم حتما نوبت شما هم میشه 

برات از خدا میخوام هر چه زودتر بشه 

وااااییی الهی قربونش....لپشو ببوس....هزار ماشالا به پسرت.....اینا هم شیرینه.

قربونت عزیزم 😍 😍 😍 😍 😍 

قطعا شیرینه، خداییش همسرم هم خیلی کمک میکنه، دیشب اون پیشش خوابید تا منم کمی بخوابم

ان شاالله وقتی مامان شدی کاملا لمس میکنی چی میگم، ایشالا تشنه یه خواب مستمر 3 ساعته بشی به خاطر نی نی😍😍😍 ندونی آخرین بار کی موهاتو شونه کردی

البته درسته سخته ها ولی نه دیگه اینقدر، من چون همش شیر میدوشم تایم خواب ندارم اگر شیر خودمو قطع کنم خیلی غصه میخورم، ولی شما ان شاء الله تو بارداری آموزش ببینی خیلی بعدا راحت بچه داری میکنی

قربونت من هرسری میگم نمیذارم اما هرجور شده تا دقیقه ی نود میزنم😅😅😅 پناه بر خدا😍😍😍

من تازه روز ازمایشم میشه عید غدیر که تعطیله خواهرشوهرم میگه خون ازت میگیرم میبرم ازمایشگاه بیمارستان مثبت منفیش مشخص میشه  اما میگم برم ی ازمایشگاه معتبر ی روز دیگه هم تحمل میکنم اینقد از ازمایش منفی و بیبی چک منفی میترسم 

@زینبی_بابا    سلام دوستان این سونوی دختر خالمه هفته ۳۳ و ۲روز هستش امروز رفته سونو گفتن ...

سلام عزیزم به نظرم مجدد تکرار کنه و اگر همین بود مشکل بره پیش پریناتولوژیست 

اغلب اینا خطای سونو هست ولی اگر واقعا بود پریناتولوژیست راهنماییش میکنه

اخه میگن استراحت وعدم‌تحرک خونرسانی به رحم راکم‌میکنه

آره عزیزم منم شنیدم منظور منم استراحت نسبیه 

مثلا دکترم گفت بعدشم نباید زیاد پله بالا پایین کنی مام که پله داریم همیشه هم که جاریم اینا میان بین خونه خودمون و مادر شوهرم فقط میریم و میایم حالا این سری نرم پایین تابلو میشه 

سلام عزیز دلم  ببین چون بی بی مثبت شده پس بتا رفته بوده بالا بعد افت کرده نتونسته لانه گزینی ب ...

اگر تزریق hcgداشته بودن میتونه مثبت کاذب بوده باشه 

من خودم سه تا بهم داده روز انتقال سوم و ششم تزریق دارم اثرش هم تا 6روز حداقل میمونه و بیبیو مثبت نشون میده