2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
استرس که ندارم خداروشکر. یسوال فرایندpgd یاpgsچقدر طول میکشه؟؟من دوست داشتم قندوقم ایشالا مرداد یا ت ...

ببین تا جاییکه اطلاع دارم اگر کیتش موجود باشه،همون ماهی که پانکچر میکنی و جنین تشکیل میشه انجام میدن. بعضی مراکز هم جنین هارو فریز میکنن، ماهی که میخوای انتقال بدی، یه تعداد رو ذوب میکنن، پی جی دی یا اس میکنن، و جنین سالم رو برات انتقال میدن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
راستش فکر کنم کیفیت تخمک. البته یه درصد کنی هم دکتر گفت اچ سی جی ایرانی تخمک بعضی هارو خراب میکنه.نه ...

من پیش نصر رفتم همه مدارکم رو هم بردم حالا یا چون دید مریض پاکروش هستم و یا به خاطره ذخیره تخمکم که ۱ هستش بهم گفت شما طبیعی باید جواب بگیری و برای میکرو خیلی شانس نداری.در نهایت گفت اگر تا پنجاه سالگی هم بیای پیش من با اهدایی باردار خواهی شد.

ولی الان که آزمایش ایمنی دادم و معلوم شد ایمنی بدنم بالا هست دیگه بعید میدونم طبیعی بشه.

ولی پاکروش گفت میکرو میکنه حالا ببینیم خدا چی می خواد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین تا جاییکه اطلاع دارم اگر کیتش موجود باشه،همون ماهی که پانکچر میکنی و جنین تشکیل میشه انجام میدن ...

اها یعنی زود انجام میدن برام؟کیت  چیه؟؟حدودی بنظرت چقدر با اینا زمان ببره؟؟راستی گفتنpgd هفت تا نه میلیونه .این برای یدونه جنینه؟یا همش؟

من #تاپیک_نمیزنم تا #قانون مسخره حذف #بشه
استرس که ندارم خداروشکر. یسوال فرایندpgd یاpgsچقدر طول میکشه؟؟من دوست داشتم قندوقم ایشالا مرداد یا ت ...

من حساب کردم براخودم که خرداد دنیا بیاد نهایتش ولی اینجا دیدم بعضیا بارچندمه ناامید شدم

یا رب العالمین
من پیش نصر رفتم همه مدارکم رو هم بردم حالا یا چون دید مریض پاکروش هستم و یا به خاطره ذخیره تخمکم که ...

تا حالا پانکچر کردی؟ اگه آره بازم جنین داری؟ ببخشید اما مشکلت چی بود که گفت طبیعی؟ نمیشه پردنیزولون دکتر بهت بده طبیعی اقدام کنی؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ژن معیوبش پیدا شده یه ازمایش باید بدم که معلوم شه خودمم دارم یا نه. ۹۹ درصد علت مشخص شده...

خیلی خوبه پس نیمه راه رو رفتین .هر چه زودتر خودتون هم آزمایش بدید و به امید خدا اقدام کنید

تا حالا پانکچر کردی؟ اگه آره بازم جنین داری؟ ببخشید اما مشکلت چی بود که گفت طبیعی؟ نمیشه پردنیزولون ...

نه عزیزم من تو این دو سال طبیعی اقدام کردم.هیچ مشکلی نداریم تو آزمایش هامون ولی تا حالا نشده.دو دوره هم دکتر پردنیزولون داد ولی نشد.الان دکتر گفت برای میکرو باید سرم و یه سری داروی دیگه مصرف کنم

لی لی جون نا امید نباش، من که ۴۲ سالمه چنان امیدوارم که نگو. یه وقتایی خودم خنده ام میگیره. تازه دوب ...

خیلی خوشحالم که دوستی مثل شما دارم که میتونم باهاش حرف بزنم و اصلا هم از حرفات ناراحت نمیشم که هیچ بلکه سبک میشم..من به غیر از شوهرم هیییچکس نمیدونه که دارم ivf میکنم و فقط اینجا با دوستای تاپیک دردو دل میکنم و سبک میشم.مرسی که به من امید میدی ولی واقعا یه جاهایی آدم کم میاره.لی لا جون منم 42 سالمه و واقعا دیگه خسته ام ..همه ی حرفایی رو که گفتی خودم بارها به خودم گفتم البته تا قبل از انتقال منفی سوم ولی الان یه جور ناجوری باش نمیتونم کنار بیام..پای رفتن ندارم و اگرم برم با تردیده..خدا خودش به دل هممون یه نظر لطف کنه.

یه سوال بپرسم؟بخاطر کرونا عقب انداختی؟؟

نه این ماه حسش نبود امادگی نداشتم شوهرمم اصرار کرد گفتم ول کن بزار ماه بعد بریم.دکتر رفتم یبار گفت هروقت میخوای میکروکنی دوم‌پریود بیا.بهم‌گفت پرتخمک نیستی دیکه احتمال هایپر شدن هم به خودم ندادم  

یا رب العالمین