2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045920 بازدید | 684488 پست
من میخواستم کوچولوم تابستونی باشه ولی فکر نکنم بشه .  کدوم مرکز میرید؟

به این چیزا فکر نکن برای ما که با مشکل روبرو هستیم فقط باید درمان کنیم تا سریع تر باردار شیم به امید خدا .من پیش دکتر پاکروش میرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لی لاجون ۳۹ سالمه ذخیره مو نمیدونم خوبه . نه عزیزم اگه دوسم داری این ارزو رو نکن واسم . چون دوباره ن ...

ببخشید نمیدونستم مشکل دارین. به نظرم سریع شروع کن. اما مطب میری حتما دو تا ماسک بزن، دستکش هم بپوش و اگه میتونی کیف و موبایلم نیر با خودت. منظورم اینه وسیله ترجیحا خیلی همراهت نباشه که یکیش واسه ضد عفونی از دستت در بره. انشالله جنین های سالم برات تشکیل بشه و با اولین انتقال مامان بچه های سالم بشی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ببخشید نمیدونستم مشکل دارین. به نظرم سریع شروع کن. اما مطب میری حتما دو تا ماسک بزن، دستکش هم بپوش و ...

خواهش میکنم لی لا جونم. میترسم نمیدونم چیکار باید بکنم... شهریور برم خوبه بنظرت؟

من #تاپیک_نمیزنم تا #قانون مسخره حذف #بشه
حتما مشورت کنید با دکترتون و ژن معیوب رو پیدا کنن و pgd کنین تا هر چه زود تر نی نی سالمتون رو بغل بگ ...

ژن معیوبش پیدا شده یه ازمایش باید بدم که معلوم شه خودمم دارم یا نه. ۹۹ درصد علت مشخص شده...

سلام عزیزم علت اینکه جنین تشکیل نشد چی بود؟ دکتر نصر اهدایی بهتون پیشنهاد نداد؟ منم ۳۷ سالم هست و ...

راستش فکر کنم کیفیت تخمک. البته یه درصد کنی هم دکتر گفت اچ سی جی ایرانی تخمک بعضی هارو خراب میکنه.نه بهم گفت یه بار دیگه پانکچر کنیم اگه نشد بعد به اهدایی فکر میکنیم. ذخیره ۱.۸ بود. حتی بهم گفت میخوای برای طبیعی بهت وقت بدم گفتم نه. فکر نکنم بهت اهدایی پیشنهاد بده. تازه ۵ سال هم از من کوچکتری

@زینبی_بابا    سلام دوستان این سونوی دختر خالمه هفته ۳۳ و ۲روز هستش امروز رفته سونو گفتن هم وزن بچه کمه و سن حاملگیش هم ۵ هفته باهم فرق داره سونو های قبلی درست بوده این بار بهش اینجوری گفتن الانم نگرانه میخواد بدونه دلیلش چیه چرا وزن بچه کمه و ۵هفته فرق داره اگه تجربه دارین راهنمایی کنین ممنون

بله گلم تو سیکل تخمک کشی زدم بعد چند روزش رفتم دکتر سونو کرد چند تا  آمپول دیگه بهم داد و بعد ه ...

ذخیرتم خوب بوده عزیزم من ذخیرم پایینه.ایشالله جواب بده.من بیشتر نگارن اسپرم همسر جان هستم که دی اف ای بالاست.ولی توکل به خدا.مرسی از جوابی که دادی عزیزدلم ایشالله موفق باشی

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
خواهش میکنم لی لا جونم. میترسم نمیدونم چیکار باید بکنم... شهریور برم خوبه بنظرت؟

آره. خیلی هم عالیه. انشالله کرونا هم تا اون موقع مهار شده. فقط تا شهریور به خودت و همسرت حسابی برس. استرس رو سعی کن کم کنی و به نتیجه خوب فکر کنی

آره. خیلی هم عالیه. انشالله کرونا هم تا اون موقع مهار شده. فقط تا شهریور به خودت و همسرت حسابی برس. ...

استرس که ندارم خداروشکر. یسوال فرایندpgd یاpgsچقدر طول میکشه؟؟من دوست داشتم قندوقم ایشالا مرداد یا تیر بدنیا بیاد نمیدونم چیکار کنم😤

ذخیرتم خوب بوده عزیزم من ذخیرم پایینه.ایشالله جواب بده.من بیشتر نگارن اسپرم همسر جان هستم که دی اف ا ...

ببین زینبی بابا میگفتن تو مقالات خوندن که هنوز مطمئن نیستن که دی اف آی اصلا تاثیری داشته باشه رو کیفیت جنین یا نه.‌یعنی ثابت نشده اصلا

پس فکرت رو درگیر نکن.

طفلی همسرم خیلی اذیت شد، خیلی حس غذای وجدان داست بله گلم سه روزه بودن جنینا ان شاالله همه دوستان م ...

عزیزم شما اطلاعات زیادی دارین به نظرم چون با تجربه هستین.عزیزم اطلاعاتی راجع به دی اف ای اسپرم هم دارین؟دی اف ای همسرم35هست موفو0 تحرک a هم 0 دکتر جنتی گفت نهایت از بیضه میگیرم.به نظرت ممکنه تو بیضه اسپرم با دی اف ای پایین و شکل نرمال پیدا بشه؟من هر چی سرچ کردم فقط برای آزواسپرمی ها دیدم که تسه میکنن

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
نخیر. من اصفهان دکترم ازمایش ذخیره تخمدان ننوشته توسونوگفت تخمکام زیادنیس

عزیزم باید آزمایش ذخیره تخمدان بدید تا بهتون بگن ذخیره چنده 😊

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم