2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
به سلامتی دوست عزیز شما از دکترتون راضی هستید

مرسی عزیزم.والا منم اول راهم باهاشون هنوز به نتیجه گیری نرسیدم اما تا اینجاش به خاطر برخورد خوب و حوصله اشون خوشم اومده ازشون.اما اگر برمیگشتم عقب و دوباره میخواستم شروع کنم میرفتم پیش نصر چون چیزی که دارم میبینم خیلی زیادتر ازش جواب گرفتن دوستان.اما تهش باز میگم خدا بخواد براش نصر و طرازی و ... فرقی نداره

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
بله به منم همین دارو رو دادن.آبان هستن اما من ابن سینا میرم پیششون آبان بهم دور میشه.بار اولم هست عز ...

به سلامتي تقريبا باهميم شما يكم از من جلوتري ايشالله زود تر با خبر هاي خوب بياي.

ما مشكلي نداريم ولي به اصرار خودم آزمايش ايمني دادم و معلوم شد ايمنيم بالا هستش. دكتر پاكروش همش ميگفت مشكل ايمني ندارم ولي معلوم شد دارم و احتمالا به همين دليل باردار نشدم تا به حال.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دو بار پانکچر شدم که جنینهام بین سه روز و ۵ روز از بین رفتند حالا بزودی باز هم برای بار سوم انجا ...

الهی 

انشاله به سلامتی این بارمیگیره

شماخارج ازایران بودین درسته؟

خدایابه امیدخودت🌺
به سلامتي تقريبا باهميم شما يكم از من جلوتري ايشالله زود تر با خبر هاي خوب بياي. ما مشكلي نداريم ول ...

ایشالله موفق باشی و شما هم بیای خبر بدی 2تا نی نی باهم تو دلت نشسته  

عزیزم شکم من پر از ایناس ، تحمل کن .ایشالا نی نی میاد یادمون میره همه ی اینها

یعنی براشماهم شده اینطوری بشه؟

خداکنه 

توروخدا بارداری برام دعاکن 🙏🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺
سلام مامان ماهک منو یادته ؟ الان دیدم تیکر بارداری زدی خیلی خوشحالم برات عزیزم تبریککککک

سلام عزیزم بله یادمه خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ مرسی عزیزممم😙😙

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام امیدوارم همگی خوب باشید..من کلینیک ابن سینا نوبت گرفتم میشه راهنمایی کنید اونایی که این مرکز رفتن چه اطلاعاتی دارید.بیمه تلمین اجتماعی می پذیرن؟؟دکتر خاصی انتخاب کنم .اصلا قابل انتخاب هست ..یا همشون خوبن...کیا جواب گرفتن؟؟بچه ها من 20سال ازدواج کردم هرکسی هرچی میدونه بگه بهم .سه بار آی وی اف ناموفق داشتم می ترسم....

عزیزان این سوالامم جواب بدین. تاپیک میزنم یا کسی نمیاد یا تحربه ای نداره.

۱.منتظر پریودم که بعدش سونو بشم و داروهای میکرو شروع کنم و ...

دردای پریودی من خیلی شدیده. حتما باید مسکن بخورم. این ماه چون تخمک کشیه میترسم ژلوفن بخورم تاثیر بدی روی تخمک ها بذاره ‌‌‌.... چیکار کنم؟

۲. روز دوم وسط خون و خونریزی چطوری دکتر میخواد سونو کنه؟ استرس دارم

۳. آمپولارو خودم میتونم بزنم بنظرتون؟ تا حالا آمپول نزدم. سختمه هرروز برم تزریقاتی تو این کرونایی... چطوری میتونم یاد بگیرم؟ یا اینکه الان دیگه وقت این کارا نیست؟😅

سلام امیدوارم همگی خوب باشید..من کلینیک ابن سینا نوبت گرفتم میشه راهنمایی کنید اونایی که این مرکز رف ...

سلام عزیزم.برای یکسری آزمایشات بیمه میپذیرن.دکتر خوب زیاد داره که اسم دار هستن.دکتر عارفی دکتر طرازی محمدزاده که برای سقط مکرر خیلی پیشش میرن.بار اول خودشون یه دکتر رو برات اتنتخاب میکنن برای ویزیت اول بعد خودت برای بعدش میتونی دکترتو انتخاب کنی و باها شادامه بدی

عزیزان این سوالامم جواب بدین. تاپیک میزنم یا کسی نمیاد یا تحربه ای نداره. ۱.منتظر پریودم که بعدش سو ...

مسکن که نباید بخوری یجوری تحمل کن 

سونو هم مشکلی نیست از کنار لباس زیر سونو میکنن

بله می تونید تزریق کنید اوناییکه دور نافی هست منم همون موقع یاد گرفتم و زدم از تو نت ببین کاری نداره.

سه چهار انگشت بعد ناف باید بزنی خیلی راحته اینطوری نه استرس کرونا داری نه اینکه معطل میشی تو رفت و آمد درمانگاه

خدایا شکرت