2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
سلام زینبی جون پنجشنبه و امروز آزمایش دادم منفی شدم حالا میخوام بدونم بین دوتا انتقال چقدر فاصله ب ...

سلام عزیزم خیلی متاسفم 😔 که منفی شدین واقعا سخته این روزا 

اما گلم در مورد انتقال مجدد با توجه به شرایطت دکتر بهت میگه میشه این ماه بیایی یا نه مجدد

در مورد ذخیره شما هم باید بگم با پانکچر یهو کم نمیشه، و اگر خدای نکرده کارت رسید به پانکچر دوم نترسی، که ان شاالله با همین دفعه دوم مامانی 

و برای بالا رفتن احتمال تا میتونی ورزش کن، الان خیلی بده نمیشه باشگاه رفت و از جو مثبتش استفاده کرد ولی بازهم بهتر از بی تحرکی هست

برای آزمایش ایمتی و انعقادی عزیزم الان اصلا ارزش انجام ندارن مگر اینکه شما مورد ناباروري با علت نامشخص بودین  مثلا همه آزمایش ها کاملا نرمال و سالم بود ولی حاملگی رخ نمی‌داد 

بازهم اگر نکته ایی سوال داری درخدمتم و دعاهای شما برام بهترین سرمایه هست 

سلام عزیزم مرسی از راهنماییت.یعنی باز هم از همین آمپول باید بزنم به نظرت؟خیلی گرون بود

نه فقط تک دوز میدن و اغلب تعداد خوبی فولیکول میده، اگر دارو بازم لازم شد چیزای دیگه میده بهت عزیزم

این دارو fsh داره("هورمون محرک تولید فولیکول). و به طور تدریجی آزاد میشه، انگار هر روز داری آمپول جدید میزنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خیلی متاسفم 😔 که منفی شدین واقعا سخته این روزا  اما گلم در مورد انتقال مجدد با توج ...

خداروشکر روحیم خوبه و پذیرفتم که بالاخره همه چیز دست خداس و ما باید تلاش کنیم نتیجه رو واگذار کنیم به خودش.

ورزش که حتما تو خونه انجام میدم.پس نیازی نیست به آزمایش دوباره.

از خدا بهترین هارو برا خودت و خانواده گلت میخوام عزیزم

خدایا شکرت
خوبم عزیزم، مگه شما جنین فریز نداری؟ اونارو انتقال بده در کنارش شوهرتم درمان کنه، باب الحوائجی دکتر ...

ممنون عزیزم انشالله،،اره جنین دارم،،دیگه پناه برخدا،،،بسلامتی انتقال دادی عزیزم مبارکت باشه ایشالله بحقتن بچسبن بهت 😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من انتقال دادم عزیزم، دو مرحله ای یه دونه سه روزه، دو روز بعدش دوتا بلاست یعنی دیروز دکتر پیله وری ...

ای جانم عزیزم ایشالله خدا کمکت کنه واینبار دیگه مامان بشی

بخدا من وقتی میخام دعا کنم اول دوستامو دعا میکنم بعد خودم،،به منم گفتن هفته ای یکبار زنگ بزن که اگه وضعیت خوب بود بیای واسه انتقال انشالله،،دیگه پناه برخدا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام،،بچها کسی بوده که شوهرش دی اف ای اسپرمش بالا بوده باشه ودرمان شده باشه؟؟؟توروخدا هرکی میدونه جواب بده وبگه چکارا کرده وچه دارویی خورده؟؟

@زینبی_بابا    

😂😂😂 من هیچ علائمی نداشتم هیچی با گریه رفتم آز دادم چون فکر میکردم منفی هستم به خاطر اینکه علائم ...

منم هیچ علایمی ندارم فقط گاهی زیردلم تیر میکشه کلا از دیروز ی حال بد و ناامیدی دارم 😔من کلا هیچ کاری انجام نمیدم فقط یکم پیاده روی میکنم در طول روز 

سلام،،بچها کسی بوده که شوهرش دی اف ای اسپرمش بالا بوده باشه ودرمان شده باشه؟؟؟توروخدا هرکی میدونه جو ...

دکتر جنتی میگه  اقدام بیشتر باعث میشه اسپرم تازه ساخته بشه و تو بیضه نمونه صدمه ببینه .... خنک نگه داشتن بیضه ها با اب سرد هر بار میرن دستشویی اب سرد بگیرن به خودشون  ... خوردن سبزیجات ومیوه ها ی تازه  کمک می کنه 

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون
ممنون عزیزم انشالله،،اره جنین دارم،،دیگه پناه برخدا،،،بسلامتی انتقال دادی عزیزم مبارکت باشه ایشالله ...

قربونت عزیزم، ممنون❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ای جانم عزیزم ایشالله خدا کمکت کنه واینبار دیگه مامان بشی بخدا من وقتی میخام دعا کنم اول دوستامو دع ...

توکل به خدا عزیزم

شما هم شروع کن چون هرچی بگذره فرصتت رو از دست میدی، تازه ازمایشای لازمم انجام دادی من اونارم ندادم

وای من اگه مثل شما یه بار مثبت شده بودم ماه بعدشم با کله رفته بودم انتقال😅😅😅 تو این چیزا صبر و حوصلم کمه خیلی ...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم  آمپول خیلی خوبی هست و تک دوز، و خیلی دوستان هم نتیجه مثبت دیدن.  خاطرت جمع، ...

سلام عزیزم

دکتر این دارو‌رو به منم داده چرا به بعضی ها میدن ولی به همه نه؟