2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
یعنی نگران نباشم؟ نمی دونم چه کوفتیه این.من پریودام درد شدید میگیرم ولی فقط الان انگار شکمم گرفته و ...

نه عزیزم خیالت راحت بالاخره اون حجم از دارو برای پانکچر مطمئنا هورمونارو تا یه مدتی بهم میریزه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم ،زینب جون قبلا در مورد این آمپول توضیح داده بود ،حالا اگر کسی استفاده کرده باشه میاد برات ...

عزیزدلم کجا میتونم توضیحاتشون رو ببینم؟ذخیره ام ۱.۵ هزینه آمپول هم۲میلیون عزیزم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون میشم آره بزار

رجا متانی

تهران بزرگراه ستاری، بلوار فردوس شرق، بعد از خیابان شهید ابراهیمی، پلاک ۳۹۹
تلفن ۰۲۱۴۴۰۷۸۱۴

اینم تلفن ساری

۰۱۱۳۳۶۰۷۷۸۰

ساری بلوار امیر مازندرانی،ساختمان پزشکان صدرا، ط دوم، واحد ۱۴

ماه پیش که بعد پانکچر بود ۱۰ روز جلو انداختم  این ماه ۵ روز تاخیر داشتم روز اول لک قهوه ای دید ...

فک نکنم عزیزم آخه داره زیاد میشه.ممنونم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ایرانی خوب نیست ؟؟ همه داروهام ایرانیه

اصلا اینطوری فکر نکن، بستگی به بدن هرکسی داره،،،  مثلا من خودم همیشه پروژسترون ایرانی استفاده کردم یعنی خارجیش اصلا گیرم نیومد ولی راضیم خداروشکر حالا یکی هم هست همش خارجی استفاده کرده،  نگران نباش این همه خانم با همین داروها مادر شدن مگه حتما باید با داروی خارجی نتیجه گرفت،  ان شالله با همین داروها مادر میشید

فک نکنم عزیزم آخه داره زیاد میشه.ممنونم

گلم زنگ زدم مطب دکترم گفتن بخاطر تاثیر داروهای پانکچره، نگران نباش،هورمونامون یکمی قاط زده،چون منم از دیروز لکه بینی دارم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزدلم کجا میتونم توضیحاتشون رو ببینم؟ذخیره ام ۱.۵ هزینه آمپول هم۲میلیون عزیزم

وااای چقدر گرون ،نمیدونم توضیحاتش کجاست ،ولی روی پست خودت تگش میکنم گلم ،وقتی ببینه جواب میده ،امروز تزریقش کردی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها جونم سلام.خوبین.من امروز رفتم پیش طرازی.سونو کرد برای شروع سیکل فقط۱آمپول ویال الونوا۱۵۰mcgدا ...

@زینبی_بابا    

عزیزم در مورد این آمپول دوستمون رو لطفا راهنمایی کن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وااای چقدر گرون ،نمیدونم توضیحاتش کجاست ،ولی روی پست خودت تگش میکنم گلم ،وقتی ببینه جواب میده ،امروز ...

آره عزیزم خیلی گرون بود.آره گفتن بین۴تا۶تزریق کن.همسر برام زد  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
اصلا اینطوری فکر نکن، بستگی به بدن هرکسی داره،،،  مثلا من خودم همیشه پروژسترون ایرانی استفاده ک ...

انشالله عزیزم 

ممنونم 😍

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺