2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اووه چه رژیم غذایی. 😲 سخته خدایی

آره ولی به نظرم ارزش این رو داره یه مدت سختی بکشیم ولی در عوض نتیجه بگیریم منم قراره شروع کنم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنونم عزیزم، دو روز بدن درد داشتم، سردرد، یکم خارش گلو و مهمتر از همش تبم بالاست 

منم این علائمو داشتم تست خونم منفی شد ولی از روز چهارم چشایی بویاییم کامل کامل رفت امروزم روز 14 هنوز برنگشته 

گفتن چشایی بویایی که کامل بره کرونا هست 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله  که ایندفعه می مونه برات گلم😘😘 میگم شما برای پانکچر درد داشتین دردش چطوری بود؟

من هایپر شدم اونم تو خونه دلدرد کمر درد شدید شکمم خیلی بزرگ شد سر گیجه وحشتناک که با سر میومدم پایین و حالت تهوع دوغ و سفیده تخم مرغ و کشک زیاد خوردم فقط

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

سلام خانوما منم فردا میرم تو سیکل مجدد پانکچر _استرس دارم بابت تست کرونا هیچ علایمی ندارم ولی میترسم مثبت بشم و سیکلو کنسل کنن _اصلا مگ میشه کنسل کنن اون همه دارو ک وارد بدن شده تکلیف چیه

ازدواج کردین؟[/

[QUOTE=148560855]ازدواج کردین؟

بله

مشکل بارداری داشتیم

کلی پیگیری ودرنهایت میکرو کردم

و یک انتقال منفی سال ۹۷!دیگه دلم نمیخواست این راه رو بیام!چون تحمل داروها و انتظار برام سخت بود!

تا اینکه باامسال عقب افتادن پریودم،فهمیدم کیست شکلاتی و آندومتریوز دارم.

لاپاراسکوپی کردم !چسبندگی داشتم!دکترم گفت رحمت کاملا سالم شده و باید برات جنین انتقال بدیم!

تا خدا چی بخواد!

من که ناخواسته دوباره افتادم تو درمان و دارو!!!!!

اره هایپر شدن خیلی بد😔😔الان چند روز از انتقالت میگذره عزیزم

۳۱ خرداد بود انتقالم اگه مونده بود الان سونو قلبم رفته بودم😭

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
نمیدونم والا اولشه شاید اینجوری هستی منم دو روز لک داشتم ولی کلا لکه بینه دارم

سلام

شما کی لاپاراسکوپی شدید؟

و چند ماه بعدش انتقال جنین داشتید؟؟

بعد لاپاراسکوپی من گاهی دردهای کمی دارم،دکترم میگه طبیعی هست بخاطر چسبندگی لوله چپم و خود لاپاراسکوپی.

برای شماچطور بود؟

سلام عزیزم خوبی؟ یه سوال درمورد قرصم دارم @زینبی_بابا     ماه پیش کیست داشتم دکترم ...

نه گلم چون اون قرص های سفید رو میخوری بدون وقفه ب ا ید باشه 

اگر 21 عدد قرص بود وقفه لازم بود

فقط در این حد میدونم گلم واینکه برای درمان جوش های صورت با منشا هورمون مردانه استفاده میشه، و اگر پریود نشدی و دیر شد رو اطلاع ندارم 

تمام تلاشمو میکنم که ازین بحران جون سالم به در ببرم، ولی پناه جان، ناخودآگاه، اشکام سرازیر میشه، آخه ...

عزیزم چیزی نیست که الان علائم تنفسی داری ؟ 

اگرنه ردش میکنی زود نگران نباش 

فقط تا میتونی غذا بخور میوه و سبزیجات مخصوصا و خوب استراحت کن که بدنت ضعیف نشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بله مشکل بارداری داشتیم کلی پیگیری ودرنهایت میکرو کردم و یک انتقال منفی سال ۹۷!دیگه دلم نمیخواست ...

عزیزم من مشکلی نداشتم ای یو ای کردم کیست شکلاتی اوردم متاسفانه دیگه از ترس نرفتم ای وی اف کیستم تغییری نکرده گفتن نیاز ب عمل نداره...الان دیگه میخام برم ای وی اف چون بچه میخام...طبیعی هم ک نمیشه با ای یو ای هم نشد

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
سلام گلم ممنونم عزیزم، زنده باشی، زینبی جان متأسفانه قسمت نیست دلخوشی دخترمو کنم، شرایط فوق‌العاده ب ...

عزیزم 😢😢😢😢 خیلی سخته افسردگی بعد از زایمان و نبودن پیش پاره تن آدمو خیلی اذیت میکنه

ان شاالله که به حق حضرت زهرا زودتر خوب خوب بشی عزیزم

فقط گلی شیرت رو حتما حتما بدوش با رعایت اصولی که WHO گفته و بده بخوره دخترت تا آنتی بادی های شما بهش برسه، هیچ تضمینی نیست که دخترت ناقل نباشه، با شیر خودت اما خیالت راحته ایمن میشه

گلم اگر دوست داری شماره انجمن شیردهی رو میدم تا کمکت کنن، جالبه سازمان بهداشت جهانی گفته اگر مادر حالش خوبه با ماسک و شستن دست میتونه به نوزادش شیر بده و اصلا به شیر خشک توصیه نکرده مگر مادر تو ICU باشه و حالش مساعد نباشه 

عزیزم خیلی از اینکه دوری از دخترت ناراحت شدم😭😭😭😭کاملا میفهمم چی میگی 

ان شاالله هر کسالتی هست برطرف بشه به زودی

88910190

خانم خانلو ماما و مشاور شیر دهی هست

دکتر مظلومی هم پزشک اونجا هستن و خیلی خوب حمایت و راهنمایی می کنن

سلام عزیزم، خوبی؟  لیانا جان متأسفانه من انگار نباید روی خوش مادر شدن رو ببینم، دو روزه مشکوک ...

سلام عزیزدلم،نگران نباش گلم،تست شوهرم مثبت شده،الان تودوتااتاق جدامیمونیم ماسک میزنیم،برای همه خطرناک نیست ک خواهر،فکرای بدنکن،شوهرم تبولرزودربدن وسردردم داشت،اسکن ریه هن دادیم جفتمون اون ریش درگیربود،گفت دوهفته خونه استراحت کنین،جوشان ویتامین سی وویتامین دی گفت بخورین بااستامینوفن کدیین،مایعات داغ فراوان،نگران نباش خواهری میگذره این روزها،دوهفته دیگه نی نی گلتوبقل میگیری میبوسی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود