2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم مشکلتون چیه؟

شوهرم مورفولوژی دودرصده.تحرکشم کم....خودم تنبلی دادم

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید
شوهرم مورفولوژی دودرصده.تحرکشم کم....خودم تنبلی دادم

جوری گفتی اینقددر ناامیدم ازدنیا زده شدم وفلان فکر کردم مشکلت خییییلی حاد هست 

تلاش کن دختر ناامید نشو...خداروشکر مشکلتون درمان داره ناشکر نباش ...مشکل عجیبی نیست 

تلاش کن اگر ۶ماه طبیعی نشدبرو میکرو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم‌هایی که با دکتر نصر هستن بعد از پانکچر همون‌ موقع میگن چنتا تخمک‌گرفتن؟ کی اطلاع میدن‌چنتا جن ...

بله همون موقع تو برگه ات میزنه که چند تا تخمک داشتی

۵ روز بعد زنگ میزنی آزمایشگاه جنین شناسی و تلفنی بهت میگن که چند تا جنین تشکیل شده

شما که میخوای بیای پیش دکتر نصر چرا آزمایش ذخیره تخمدان دادی؟ سونو دکتر سه بعدی و خودش عدد ذخیره رو از روی تعداد فولیکول های چپ و راست تقسیم بر ده بهت میگه 

پس خودتو درگیر آزمایش amh نكن عزيزم

بچه ها یعنی اینجا هیچکس خراش آندومتر نداده؟! چرا راهنمایی نمی کنید😔

سلام عزیزم من انجام دادم هیستروسکوپی و خراش با هم  این ماه میرم برای انتقال 😊

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
دکتر عارفی هستش. البته ماه پیش باید شروع میکردم ولی خب یکم میترسیدیم چون شوهرم باید تسه بشه ولی میتر ...

نوا جون عزیزم منم پیش دکتر عارفی میرم و شرایطم تقریبا مشابه شماست

میشه بگی چه روندی رو طی کردی و حالا مشغول چه مرحله ای هستی؟ بد نیس باخبر از حال و احوال هم باشیم

منم یکماه پیگیری رو عقب انداختم. بهم گفته بود سینافکت رو ده روز مونده به سیکلم هر روز ۴۰ واحد بزنم امروز روز چهارمم بود.

الهی تلاشهات و تلاش همه بچه های اینجا و آرزومند به نتیجه شیرین دلخواه برسه

آمین🙏🌺

سلام...میگم مامشکل داریم بچه دارنمیشیم بعدش دکتر گفته ای وی اف اینا.....ولی نمیتونم برم هم هزینشو ند ...

عزیز نازنین، خیلی وقتا این حس ها بسراغ آدم میاد ماهم یکسال بی خیال شدیم ولی بی خیالی چیزی رو درست نمیکنه. بدتر زمان به ضرر ما خانومها میگذره. تلاشت رو بکن، نتیجه رو خداست که میده پس با توکل به همون قدم اول رو که برداری، باقیشم میری. دوستان اینجا هم هستن و تو طی کردن این مسیر تنهات نمیذارن

گوشی رو بگیر دستت و با امید به خدا تلفنی از دکترت اولبن نوبتت رو بگیر.

تلاش خودش شادی و انگیزه میاره🌺

مشکلت تقریبا  شبیه ماست

ماهم دو درصدی هستیم😄

مشکلتون تقریبا شبیه ماست ماهم دو درصدی هستیم😄

چیکار کردی برا درمان تاحالا

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید
چیکار کردی برا درمان تاحالا

پارسال یبار ابن سینا رفتیم. اول گفتن اهدا تخمک، چون سنت بالاست، بعد گفتن ای یو آی ذخیره ات خوبه، بعد هم گفتن میکرو می کنیم ولی دیدم که دکتر اصلا کار رو  جدی نگرفت و توی پانکچر هیچ تخمکی نبود حالا یا دفع شده بود یا خالی بود نمیدونم

ازم قبلش سونو نگرفتن.

این شد که حالمون گرفته شد و یکسال دیگه ولش کردیم

الان دوباره با دکتر عارفی شروع کردم واسم سینا فکت داده گفت ده روز تا پریود مونده شروع به تزریق زیرجلدی کن و روز قبل پریود بیا ببینمت

الان تزریق هامو شروع کردم

یه مکمل کیوتن ۱۰ و یه وومن وان ا دی هم بهم داده

پارسال یبار ابن سینا رفتیم. اول گفتن اهدا تخمک، بعد گفتن ای یو آی ذخیره ات خوبه، بعد هم گفتن میکرو م ...

هزینه اش چقدر میشه ...دل ندارم دکتر برم الانم کرونا هست.ازاون طرفم عشق بچه نابودم میکنه از درون...بعدشم همش جواب نگرفتن .میدونی سه ساله هر ماه رفتم دکتر.الان یه ساله کنار گذاشتم

هزینه اش چقدر میشه ...دل ندارم دکتر برم الانم کرونا هست.ازاون طرفم عشق بچه نابودم میکنه از درون...بع ...

عزیزم تلاشتو بکن که بعدا خودخوری نکنی

ان شا الله خدا هم نگاهت میکنه

بخاطر هزینه، حتما نباید خصوصی بری، همه یک کارو دارن انجام میدن

اگه تهرانی یه مرکز دولتی که دکتر مشاورم پیشنهاد داده بود رو برات آدرس بگیرم

کارشون تو خصوصی و دولتی انجام یه کاره واقعا

الان همین عارفی اینقدر سرش شلوغه که انگار اومدم درمانگاه منتظر نشستم ۴ ساعت معطل شدم مطبش

دو دقیقه ام بیشتر نمی بینیش

توی ابن سینا هم تقریبا همینطور بود 

یه مرکز فاطمه زهرا  شهرستان بود و دولتی،  هم همینطوری گذرا سر زدم دیدم خیلی مناسب میگرفتن زیر ۵ تومن بود

برا من ابن سینا پارسال با داروها تا پانکچر حدود ۱۰ تومن شد

عزیزم تلاشتو بکن که بعدا خودخوری نکنی ان شا الله خدا هم نگاهت میکنه بخاطر هزینه، حتما نباید خصوصی ...

تهران نیستم .قزوینم زنگ زدم برا ای وی اف گفتن باید بری تهران برای انتقال هزینه اشم ۱۵ میلیون میشه ...خیلی سخته برام رفت امد به تهران ماشینم نداریم اخه

بله همون موقع تو برگه ات میزنه که چند تا تخمک داشتی ۵ روز بعد زنگ میزنی آزمایشگاه جنین شناسی و تلفن ...

شما با نصر بودید؟ چند تا تخمک و جنین داشتین؟ به من گفت ۱۸ تا فولیکول  داری یه سمتت  ذخیرمم هم ۵ هستش گفت درسته تقسم بر ده که این حالا نمیشه 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
تهران نیستم .قزوینم زنگ زدم برا ای وی اف گفتن باید بری تهران برای انتقال هزینه اشم ۱۵ میلیون میشه .. ...

سلام عزیزم. پیاماتونو خوندم دیدم راجع به هزینه ها گفتین. اگه صلاح بدونین شهر همدان هم پزشکای خیلی خوبی داره من خودم همدان میرم و اینکه بیمارستان فاطمیه هزینه هاش خیلی خوبه. من خودم هم همدان نیستم 2 ساعتی فاصله دارم. دیدم نوشتین قزوین هستین پیام دادم چون تا اونجا 3 ساعتی هست.