2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045847 بازدید | 684485 پست
آزمایشگاه 120 تومن گرفت گف برای ازمایش معمولیه ولی چون مورفو مشکل داره ی سری تکنیک انجام میدیم ک بهت ...

سلام

از فاکتورای آزمایش اسپرموگرام همسرت میگی لطفا؟ تعداد، مورفو، تحرک

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیز امروز رفتم آزمایش دادم جوابش 9/6 بود روز ۱۴ پریودی منفی هست دیگه چون دوباره صبح لک ...

اخی عزیزم  دو روز دیگه تکرار کن خدا بزرگه

بازم جنین داری ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اخی عزیزم  دو روز دیگه تکرار کن خدا بزرگه بازم جنین داری ؟؟

فکر نمیکنم نتیجه تغییر کنه چون واقعا درد پریودی شدید دارم و لک بینی هم دارم .

بله سه تا دیگه دارم ولی ذخیرم خیلی پایینه میترسم اونم منفی بشه چجوری بخوام برم دوباره پانکچر همسرم که اصلا قبول نمی کنه همینم با هزار مصیبت قبول کرد

خدایا شکرت
گلم هزینه هاتون خوب بوده بااینکه میلاد خصوصیه من خواهرم بارداره و تحت نظر دکتر حمدی خیلی ازش تعریف ...

آره هزینه خوب بودن و هربار ویزیتم 60 تومن می گیره و هر سری سونو واژینال می کنه .منم از حمدی خیلی راضیم . جنین شناسمم دکتر نوری بود اونم عالی بود خدا خیرشون بده

دقیقا مشکل منم همینه. جنین شناس من نیک نفس بود 

تو کارت واسم نوشتم نوری . سری اول نیک نفس انتقال داد  هیچی نگفت . ولی این سری نوری نمازش رو خوند و گفت همتون رو دعا کردم . موقع انتقالم گفت  جنینات عالی هستن و با خبر مثبت میای

من منصوری مقدمه اره دوتا جنین دارم تعیین جنسیتم نکردن گفت دو روز قبل از انتقال تعیین میکنیم

با ذخیره چند عزیزم؟ اسپرم ها سالمن؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
اگر نخوای طبیعی باردار بشی و مستقیم ivf کنی ، دکتر نصر بازم میفرسته برای عکس رنگی؟چون فکر نکنم برای ...

به من گفت نمیخواست بگیری 

شما هم تا نگفته نگیر 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺