2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان عزیز.واقعا گاهی آد م از شدت غصه حتی نمیتونه گریه هم کنه،حال الان من😔 امروز پانکچر داشت ...

عزیزم ناراحت نباش انشالله همین ماه طبیعی حامله میشی.چون اثرداروهاتوبدنت هست این ماه اقدام انشالله مامان میشی.ب دخترعمه منم گفتن ک خانم تخمک نداری الان دوتاگل دخترداره.توکل ب خدا

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@shamiim     کجایی عزیزم؟ کم پیدایی😶

سلام عزیزم خوبی؟والا اصلا حال وحوصله ندارم زیاد نمیام نی نی سایت

دوروز پیش رفتم جواب دی اف ای شوهرمو گرفتیم گفت خیلی بالاست ۵۷ ونیمه،،قراره بریم پیش دکتر باب الحواءجی ببینم چیمیگه  

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
@shamiim     کجایی عزیزم؟ کم پیدایی😶

تو چخبرا،،چکار کردی؟؟دنبال دکتر میری؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنون عزیزدلم، ایشالا اینسری شمام مثبت میشین . من گردو خوردم و ی شربتی هم دکتر داده بود اونو می خورد ...

عزیزم مبارک باشه.لکه بینی داشتی؟

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
عزیزم ناراحت نباش انشالله همین ماه طبیعی حامله میشی.چون اثرداروهاتوبدنت هست این ماه اقدام انشالله ما ...

خیلی ممنون گلم.انشاله خیر  باشه حرفتون برامن.

مشکل من اینه فیزیولوژی تخمک مشکل داره،وگرنه تخمک هست😔

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
سلام دوستان عزیز.واقعا گاهی آد م از شدت غصه حتی نمیتونه گریه هم کنه،حال الان من😔 امروز پانکچر داشت ...

انشاالله همون یکی برات جنین میشه گلم ونتیجه میگیری میشه بگی برای پانکچر امپول چی میزدی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

غصه نخور عزیزم به خدا توکل کن انشاالله همون یکی واست یه نی نی ناز میشه 

نگفتن دلیلش چیه که مرده هستن ؟:

اوابوست خوردی قبلش؟؟

کدوم مرکز میری؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
انشاالله همون یکی برات جنین میشه گلم ونتیجه میگیری میشه بگی برای پانکچر امپول چی میزدی

انشاله.ممنون

از روز سوم پریود سینال دوعدد وhmgیک عدد تا روز ۱۲ پریود.ستروتاید هم فک کنم از روز ۷ یا ۹ روزی یک عدد میزدم.

[QUOTE=148220571]غصه نخور عزیزم به خدا توکل کن انشاالله همون یکی واست یه نی نی ناز میشه  نگفتن دلیلش چیه که مرد 

ممنون عزیزم.دلیل اش مشخص نیست،فقط گفتن سیتوپلاسم تخمک پر از واکوئل هست ک یعنی تخمک داره از بین میره.رویان میرم

دوستان شما بدون دارو چند تا فولیکول معمولا داشتین؟؟ 

بدون دارو هیچی چون پلیکیستیک بودم ولی بدنم تا دلت بخواد به دارو خوب جواب میده

[QUOTE=148220571]غصه نخور عزیزم به خدا توکل کن انشاالله همون یکی واست یه نی نی ناز میشه  نگفتن ...

اگه خدای نکرده نشد خودتو با غصه پیر نکن مگه ما چند سال میخوایم زندگی کنیم که بهترین روزهای جوونیمون رو بخاطر تخمک اسپرم و جنین پیر بکنیم 

اهدایی بگیر و سریع مامان شو و از زندگی لذت ببر 

بخند و خوشحال باش این نیز بگذرد

بدون دارو هیچی چون پلیکیستیک بودم ولی بدنم تا دلت بخواد به دارو خوب جواب میده

من روز ۱۱ پریود ۱۸ تا فولیکول 

نمیدونم به دارو چه جوری جواب میدم 

ذخیره شما چند بود؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺