2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046060 بازدید | 684498 پست
عزیزم من سر دخترم تو ششمین انتقال باردار شدم برای بچه دوم پی جی دی کردم ۱۷ تا تخمک داستم ۱۱ تا جنین ...

عزیزم ۶میمدانتقالتون فرقی داشت باقبلیاک احساس کنیداون باعث مثبت شدن بشه؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
وای راست میگی لیلا جون؟؟؟ میشه زحمت بکشی شماره جایی که طب سنتی میرفتی رو بفرستی البته اگه تهرانی م ...

سلام عزیزم خونتون کدوم سمته؟ اگر سمت شرق باشی چهار راه تلفن خونه به سمت امامت یه مرکزی هست که هم بادکش میکنه هم طب سوزنی دوستم میگفت خیلی جای خوبیه اگر دوست داشتی برو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله درسته بنظر خودم سر دخترم بخاطر همین بار ششم باردار شدم حالا نمیدونم این آزمایش dfi کمکی بهم میکن ...

آزمایش کاریوتایپ ندادید تا حالا ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره عزیزم . مثبته . بتام 1760 هست خدا دامن همه رو سبز کنه

خدا رو شکر ،مبارک باشه عزیزم انشالله به سلامتی بغلش کنی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم ۶میمدانتقالتون فرقی داشت باقبلیاک احساس کنیداون باعث مثبت شدن بشه؟

سر انتقال ششم سرم آی وی آی جی زدم پردنیزولون خورم آنوکساپرین داشتم بادکش و طب سوزنی هم انجام دادم

نه ندادم بنظرتون کاریوتایپ ردم یا شکست اسپرم؟  کدوم بشرایطمون میخوره

نمیدونم واقعا عزیزم،ولی من میگم شاید مشکل کروموزومی داشته باشن ،جنین شناس چیزی بهتون نگفت ؟اگر بابت هزینه آزمایش مشکلی ندارید به نظرم انجام بدید اینجور خیالتون راحت تره ،ما هم انجام دادیم

باید با یه دکتر خوب ادامه بدی  تحقیق کن  و بررسی بشین  بازم قصد داری ادامه بدی؟؟

آره دخترم خیلی تنهاست اما نمیدونم چیکار کنم پیش کدوم دکتر برم اما تعیین جنسیت نمیخام