2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیز دلم انگار ۴۰۰واحد گذاشتن داخل هر کدوم زنگ زدم از داروخانه پرسیدم ..من ذخیره ام ۷بود..شما چ ...

خواهش گلم،آره منم پارسال پیورگان داشتم ولی چون ذخیره م کم بود روزی ۴۵۰ واحد میزدم ،شما که ذخیرتون خوبه چرا سینال براتون ننوشت ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تورک آنا دیگه نمیاد اینجا؟

ن عزیزم ،آنا جان با وجود دوتا بچه و مشغله های زیاد دیگه وقت نمیکنه اینجا فعال باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم شما وقتی پریود میشی روز اول خونریزی شدید وشفاف داری ؟ یاروز اول لکه بینی دارید وروزای بعدی خون ...

عزیزم من قبل از پریود حدود چهار روز فقط لکه بینی تیره ی تیره دارم بعدش شفاف میشه...

باشه عزیزم بیرون ک اصلا سعی میکنم نرم انشاالله ک به این درمان جواب بدم چون شنیدم قرص پردنیزولون همه ...

التهاب رحم رو تو پاپ اسمیر نشون داد؟ من تو پاپ اسمیر برام زده بود التهاب، فکر کنم زخم دهانه رحم دارم، به نظرت برای قبل از انتقال باید درمان شه؟ شما درمان کردید؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اره خدایی انوکساهاکلفتن،نمیدونم چرانازکترش نمیکنن،برای من میسوزوندهربارمیزدم تانیم ساعت فقط گریه میک ...

اره اگه سوزنش مثل سرنگ انسولین باشه خوبه ولی کلفتره،  منم تا الان دوتا مارکشو امتحان کردم یکی از یکی بدتر،،  مطمئنا میسوزونه هم موقع فرو کردن هم موقع تزریق موادش حالا یه وقتی کمتره یه وقتی بیشتر

ااا پس شمام دادم خیالم راحت شد ، به شما برا چی دادن؟  به من برا التهاب رحم و سقط دادن۵ هفته هم ...

عزیزم من قرار بود این ماه پانکچر شم برا آی وی اف ولی دکترم گفت این ماهو سیکل معمولی شروع میکنیم اگر نشد ماه بعد میریم سراغ آی وی اف پردنیزولون رو هم همراه داروهایی داده که برا تحریک تخمک گذاریه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نمیدونم عزیزم ..مگه پیورگان بده؟چن تا تخمک داشتین شما؟

ن عزیزم اتفاقا پیورگان بهتره و خارجی هست ،میگم چون ذخیرتون خوب بود اینقدر هزینه نمیکردی ،حالا انشالله کلی تخمک خوب داری ،من ۷ تا داشتم

خدا حفظشون کنه..بچه های قدیمی همه شکر خدا مشغولن دیگه 

آره خدا روشکر ،شما هم از قدیمی ها هستی ؟

من قبلا مشتاق میکرو کردم با دکتر احمدی ،خواستم بگم انتقال خود دکتر انجام میده ن جنین شناس

با سونو انتقال میدن مرکز مشتاق یا نه ؟؟

قبل از انتقال گفتن مثانه پر باشه ؟؟

عمق رحم هم اندازه گرفتن ؟؟

ببخشید اینقدر سوال پرسیدم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بله قطع شد دیروز گذاشتم ۵ صبح که دو خط نشد ساعت یازده صبح دیدم هاله داره دوباره زدم که نیم تا یه ساع ...

عزیزم نگران نباش من حتی خونریزی هم داشتم 3روزمث پریود.ولی بتام رفت بالا

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢