2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
بوسرلین که برای پانکچر باید به بازو میزدیم خودمم زدم ولی انوکسا که ثور نافی هستش همش همسرم زده چون ا ...

الهی 

به سلامتی انشاله

من که همسرم دل نداره

تازه میدونم موقع زدن میره یه اتاق دیگه 

خودمم ترسوام 

اینجام مطبا همه اشنان 

موندم چجوری بزنم😕

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان میشه این دستورو ببینید من متوجه شدم سه تاپدرو بایه اب صبح دوتا پودرو بایه اب عصر ویه امپول عضلانی ام عصربزنم 

اما دستورو نگاه میکنم انگار پنج تاشم صبح هست عضلانی عصر هست 

به نطرتون کدوم درسته 

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم دوتا بارداری قبلیتون هم تو ان تی ریسک رو بالازده بود بعد توسلفری نرمال بود ؟ الان خداروشکر هرد ...

اوتیسمو توازمایشای بارداری مگه میشه متوجه شد؟

خدایابه امیدخودت🌺
لوله هام کاملا باز کردم

چقدر خوب، برای من با لاپارا هم باز نشدن😕

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنونم من نمیدونستم که مشکل دارم بعد از سقط ازمایش دادم...کاش این ازمایش ها رو قبل ivf جز روتین بود ...

منم بعد انتقال منفیم از دوستان اینجا شنیدم که بهتره این آزمایشات رو انجام بدم ولی خدا میدونه چقدر اصرار کردم تا دکتر برام نوشت آخه میگفت شما جزوش نمیشید چون باید یا سه بار انتقال منفی داشته باشید یا سقط یا سن بالای ۳۵ خلاصه بهش گفتم یعنی تا بدن من داغون نشه و کلی هزینه نکنم نمینویسید چه کاریه خب الان خودم داوطلبم بنویسید خلاصه با کلی اصرار نوشت

الهی  به سلامتی انشاله من که همسرم دل نداره تازه میدونم موقع زدن میره یه اتاق دیگه  خو ...

بنظرم بازم همسرتونو مجبور کنید کلیپ تزریق ببینه و براتون انجام بده،،  وگرنه خودتون مجبورید کلیپ ببینید و تزریق کنید، من تو زندگیم فهمیدم آدم مجبور باشه خیلی از کارها رو میتونه و دل جرات پیدا میکنه انجام بده.،  برای پانکچر از همون اول هر صبح همسرم بوسرلین به بازوم تزریق میکرد تا اینکه یه بار شدید دعوامون شدش منم فردا صبحش جلوی چشاش خودم به خودم تزریق کردم تا بفهمه محتاجش نیستم هرچند شوکه شده بود و همش میگفت بخاطر لجبازی میزنی خودتو داغون میکنی ولی واقعا خوب شدش چون بعد اونم مجبور شدم چند بار بعد سونو که میرفتم سرکار تو محیط کارم یواشکی به خودم تزریق کنم، الان هم بخاطر بچه دلشو ندارم ریسک کنم و خودم بزنم وگرنه خیلی خوبه آدم خودش اینکارو انجام بده چون همیشه یه نفر کنار آدم نیست

دوستان میشه این دستورو ببینید من متوجه شدم سه تاپدرو بایه اب صبح دوتا پودرو بایه اب عصر ویه امپول عض ...

صبح ها گونال هست دور نافی ۵تا پودر با ۲تا آب انگار نوشته یعنی تو یه سرنگ سه تا پودر با یه آب تو سرنگ دیگه دوتا پودر با یه آب

عصرها عضلانی

فاصله صبح تا عصر هم ۱۰ ساعت انگار نوشته

مثلا نه صبح و نه شب

آسپرین و فولیک هم ادامه میدید

خدایا شکرت
بنظرم بازم همسرتونو مجبور کنید کلیپ تزریق ببینه و براتون انجام بده،،  وگرنه خودتون مجبورید کلیپ ...

نمیزنه میشناسمش باید خودم یادبگیرم

نمیدونم چرا ازغروب دلم میخواد جیغ بزنم گریه کنم نمیدونم چمه 

هنوزپانکچر نشدما 

تاحالا نشده کسی اخم روصورت من ببینه همیشه شادم 

ولی دوروزه دلم میخواد زاربزنم گریه کنم همش یه جارونگاه می کنم میخکوب میشم نمیدونم چه مرگه زایمان نکرده افسرده شدم 

استرس اینو دارم نتیجه نگیرم این همه هزینه بپره یه وقت پشیمون بشم😕😕😕

خدایابه امیدخودت🌺
صبح ها گونال هست دور نافی ۵تا پودر با ۲تا آب انگار نوشته یعنی تو یه سرنگ سه تا پودر با یه آی تو سرنگ ...

اره اینطوری نوشته ولی به نطرم توتوصیح گفت صبح وعصر پودرارو ولی نمیدونم چرااینطورنوشته 

انقدرم خوش اخلاقه جرعت ندارم زنگ بزنم مطب 😕😕😕

خدایابه امیدخودت🌺
سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید، من ۵صفحه اول خوندم ولی اصطلاحات برام غریبه بود، و نمیدونم مراحل ...

@زینبی_بابا    

عزیزم ایشون رو راهنمایی میکنی..

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زینب جان سلام من چند ماه پیش بعد از پانکچر دکتر برام سی عدد کپسول پروژسترون نوشت. ولی چون انتقالم ک ...

عزیزم به دکترت حتما بگو، چرا جرات نکردی، احتمال میدم برای استراحت رحم اینو نوشته بوده برات 

گلم نهایت میگه چرا نخوردی، ولی حتما جایگیزینی هست برای این نخوردن، یا ته تهش میگه سیکل بعدی بیا

سلام عزبزم ....خطرناک که نیست  اما چون دوقلو هستن ممکنه یک هفته زودتر از موعد وقت زایمانت باشه ...

ممنون از راهنماییت.خداروشکر دکتر که میگه درد زایمان نیست.و آزمایش ادرار اورژانسی دادم.گفت براعفونتیه که داری.دیشب هم معاینه شدم گفتن دهانه رحمت بستس.

رفتم زیر سرم.و الان شکر خدا بهترم

خدا کنه لااقل تا هفته بعدی برسم