2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من دیشب اندازه یه کف دست ترشح قهوه ای ازم اومد.رفتم بیمارستان یه پرستار ناشی اومد دستشو زد دا ...

من هیچ تجربه ای ندارم ولی اکه دردات منظم شده به زایمان نزدیکی ببین هر چقدر دردت میگیره و فقط استراحت کن پیش دکترت هم که خواستی بری صندلی جلو را بخوابون 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مامان سلما خوبی امروز بی بی گذاشتی ؟ نرسیدم پیامارو بخونم عزیزم 

سلام عزیزم ممنونم که بیادمی

صبح یکم داشتم الانم رفتم دستشویی یه کوچولو ترشح پنیری قهوه ای بود حالا نمیدونم همون قبلی ها هستن تو واژن موندن چون دیروز مرکز گفت احتمال داره قبلا تو واژنت بوده با شیاف و ژل خارج میشه.

۵صبح بی بی زدم ده دقیقه ای وایسادم هاله ای ندیدم ساعت ۱۱ رفتم دیدم خیلی کمرنگ هست دوباره زدم اونم بلافاصله دو خط نشد بعد یه ساعت دیدم اونم هاله خیلی کمرنگ هست.

استرادیول که باعث هاله نمیشه چون روزی ۵ تا استرادیول میخورم.

ببخشیدا طولانی شد

خدایا شکرت
ممنووون عزیز دلم از راهنمایی مفیدت 😘😘 پس پستونک اونت میگیرم مدل خاصی هست ؟ یا فقط بگم همین اونت&n ...

اونت داخل اینستا پیج داره برو داخل پیجش واسه همه پستونک و شیشه شیرها توضیح داده 

فکر کنم پستونک خرسی واسه بدو تولد تا سه ماهگی هست 

ولی در کل دکترهای اطفال و دندانپزشک با پستونک مخالفن 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم در این رابطه اطلاعی ندارم، اگر فرصت کردم سرچ میکنم و نتیجه رو میگم  اما یه نکته کلی ...

زینب جان سلام

من چند ماه پیش بعد از پانکچر دکتر برام سی عدد کپسول پروژسترون نوشت. ولی چون انتقالم کنسل شد، قرص هارو نخوردم چون فکرمیکردم برای انتقال تجویز شده. تا اینکه اتفاقی تو مرکز دکترو دیدم و ازش پرسیدم گفت بخور حتما خدایی نکرده یه عمل رو دست خودت میندازی.. من شروع کردم چندتاشو خوردم و ب قدری حالم بد میشد و سردرد میگرفتم و مجبور میشدم مسکن بخورم که ادامه ندادم... این ماه هم ک یه کیست کوچیک دراوردم دکتر رفتم دارو گرفتم ولی جرات نکردم ب دکترم عنوان کنم ک پروژسترون نخوردم..

ولی ماه آینده حتما ازش میپرسم

الان بنظر شما خطر رفع شده؟ یا همین الانم میتونم پروژسترون بخورم؟

البته برای بارداری، خودم مشکلی ندارم و سالمم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان عزیز. ببخشید میشه هر کی دید سوالمو جواب بده.استرس دارم من چارشنبه ۸ ام تخمک کشی دارم.ا ...

عزیزم شما تا قبل از پانکچر چندبار ویزیت شدید؟ میخام بدونم اگه از شهر دیگه بیام رویان، چندبار باید رفت و آمد کنم.

از مان شروع هر چند روز یه بار ویزیت شدی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم شما تا قبل از پانکچر چندبار ویزیت شدید؟ میخام بدونم اگه از شهر دیگه بیام رویان، چندبار باید رف ...

من رویان میرم از زمان شروع سیکل پانکچر ۴ بار سونو شدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم منم رویان می رفتم دوباری که پانکچر کردم اصلا اچ ام جی ندادن یه آمپول دیگه بود که سرنگشم آماده ...

سلام 

رویان از شروع تا روز پانکچر چندبار ویزیت شدید؟ 

میخاستم بدونم از شهر دیگه بخام بیام هر چند روز یک بار ویزیت میشم؟

بنظرتون هاش ام جی تجویز نکردن خوب بوده یا بد؟ من واسه پانکچر قبلیم شش تا برام نوشت اما چون پرتخمک بودم همونم قطع کردن و گفت نزن. ب جز اینم دارویی نداشتم

من رویان میرم از زمان شروع سیکل پانکچر ۴ بار سونو شدم

ب جز روز پانکچر یا با پانکچر چهار بار؟

ب جز روز پانکچر یا با پانکچر چهار بار؟

به جز روز پانکچر 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍