2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045915 بازدید | 684488 پست
ممنونم لی لاجون، انشاالله😙😙😙 فعلا که یه دونه نی نی گذاشتن برام بقیش پس فردا، خیییلی زورم داشت یه ...

حرف جالبی زده من فکر میکنم تا چند سال اینده جنین رو 9ماه بذارن تو دستگاه....روز موعد بگن بیاید نی نی رو ببرید    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم اصلا نترس، استراحت کردن تازه بدتره خاطرت جمع اما ماها که ivf کردیم لک و خون دیدن طبیعیه، منم پا ...

قربونت عزیزم که آروم جونی ان شاءالله که خدا هم همینطور آرامش و خوشی مهمون دلت کنه که انقدر با دل و جون جواب سوالا رو میدی حالا هر چند تکراری باشه.

ان شاءالله که هممون مامان شیم دیگه سوال تکراری نپرسیم سوالای بچه داری بپرسیم اونوقت   

خدایا شکرت
حرف جالبی زده من فکر میکنم تا چند سال اینده جنین رو 9ماه بذارن تو دستگاه....روز موعد بگن بیاید نی نی ...

اگه میشد که چقدر خوب وراحت بود.یباره میگفتیم بزارید دوسه سالشون بشه شیر نخوان جیش شون هم یاد بگیرن بعد ببریم  

یا رب العالمین
گلم اصلا نترس، استراحت کردن تازه بدتره خاطرت جمع اما ماها که ivf کردیم لک و خون دیدن طبیعیه، منم پا ...

بنظر شما مرکز دولتی بهتره یا خصوصی؟

من هم از دکتر شوهرم پرسیدم هم دکتر خودم هردو گفتن مرکز خصوصی یکمی درصد مثبت هاش بیشتره.

اصفهان هم یه خصوصی داره به دولتی ومن بین این دوتا مرددم.

هرکدوم را برم دکتر خودم انجام میده فقط fna همسرم را دکتر اورولوژی باید انجام بده که اونم شاید مرکز خصوصی بریم دکترخودش انجام نده.چون هموندفعه هم که رفتیم با اینکه خودش اونجابود یکی دیگه انجام داد.

یا رب العالمین
ممنونم زینب جان.دعا کن خدا ایندفعه قسمتمون کنه که صاحب یه بچه نازنازی بشیم.هم من عاشق بچه م هم همسرم ...

عزیزم حتما لیاقتش رو دارین 

ان شاالله که حکمت خدا این باشه زودتر بهشون برسید😍😍😍😍😍

قربونت عزیزم که آروم جونی ان شاءالله که خدا هم همینطور آرامش و خوشی مهمون دلت کنه که انقدر با دل و ج ...

عزیزمی، ان شاء الله بچه دار هم میشین به زودی 

تا اون موقع هم هر سوالی دارین و بلد باشم درخدمتم 😍😍😍😍

بنظر شما مرکز دولتی بهتره یا خصوصی؟ من هم از دکتر شوهرم پرسیدم هم دکتر خودم هردو گفتن مرکز خصوصی یک ...

عزیزم مهم دکتره اول از همه و بعد امکانات جنین شناسی به همون اندازه اهمیت داره گلم 

هر جا بهتر بود برو 

مثلا رویان نیمه دولتی هست تو تهران ولی امکاناتش عالیه از اصفهان اطلاعی ندارم عزیزم، کاش حضوری هر دو جا رو برید هر کدوم حس بهتری داشتین ادامه بدین

عزیزم مهم دکتره اول از همه و بعد امکانات جنین شناسی به همون اندازه اهمیت داره گلم  هر جا بهتر ...

مرکز خصوصی یکی دوبار رفتم ولی دولتی را نه .خصوصی چندان چنگی به دل نمیزد.تو هیچکدوم کاری انجام ندادم خودم که بدونم فقط شوهرم نمونه داد

یا رب العالمین