2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
فعلا از دیروز آسپرین گفتن نخور و یه شیاف اضافه کنم  ولی آنوکسپارین رو میزنم میدونی چیه زینبی جو ...

عزیزم نگران نباش من حتی خونریزی هم کردم درحدپریودولی 3روزبودبعدشم لک دیدم الانم میبینم ازروز10انتقال لک دیدم

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
عزیزم اگر بی بی چک معتبر بود حتما متخصص زنان میگفت به جای هزینه تیتر بتا بی بی بخرید داروهاتو ادامه ...

والااصلابی بی اعتبارنداره.من ک اصلابی بی نزدم

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره قرصتو مثل قبل ادامه بده تا ۴یا ۵ روز اگه یبوست نداری فرنی با نشاسته بخور من ۳روز اول و خوابیدم ف ...

نشاسته ای که باهاش زولبیا درست میکنیم دیگه همون؟دارم از اینا ولی نخوردم میشه با اب قاطی کنم بخورم الان؟

به من گفتن استراحت مطلق نباشین منم تو خونه ی خورده راه میرم دولا راستم که نماز میخونم و یکمم امروز تحرک داشتم 😥نگران شدم 

عزیزم نگران نباش من حتی خونریزی هم کردم درحدپریودولی 3روزبودبعدشم لک دیدم الانم میبینم ازروز10انتقال ...

آخه من بعد صبح کل علایمم رفت درد سینه و درد پریودی بی بی چک هم منفی شد در حالیکه دو روز پیش دو خط بود

خدایا شکرت
آخه من بعد صبح کل علایمم رفت درد سینه و درد پریودی بی بی چک هم منفی شد در حالیکه دو روز پیش دو خط بو ...

امیدت ب خداباشه.چندوم بی بی زدی ک دوخط شدوجنینت چندروزه بود

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم من دیروز انتقال دادم و بعد ۲ ساعت که تو مرکز استراحت کردم اومدیم شهر خودمون هر ۱ ساعتی هم شوهرم نگه میداشتو یکم راه میرفتم گفتن باید پیاده روی کنید همش نخوابید تو راه ... این که از این وقتی هم رسیدم خونه همش دراز کش نبودم من اما انگار دوستان میگن باید همش بخوابیم من امروز تحرک داشتم اشکالی نداره نگران شدم میگم شاید ضرر داره واسه نماز خوندنم هم مثل همیشه دیگه نماز میکنم .. بعد اب و نشاسته از نظر شما خوبه بخورم ؟ببخشید من اینقد سوال میکنم ازتون ولی نگرانم از اینکه خواهرانه منو راهنمایی میکنید ممنون. شاید سوالام یکم خنده دار باشه اما من یکم دلواپسم 

اره قرصتو مثل قبل ادامه بده تا ۴یا ۵ روز اگه یبوست نداری فرنی با نشاسته بخور من ۳روز اول و خوابیدم ف ...

چجوری درست کنم فرنی من بلد نیستم🤦‍♀️بعدم از دیروز و امروز نخوردم اگه الان درست کنم بخورم خوبه تاثیر داره ؟دولا راست که نماز میخونم دیگه اشکالی نداره اون؟وای خدا چقد ادم استرس میگیره اگه یکم راه برم نگران میشم میخوابم نگران میشم ادم میمونه چکار کنه 😔

سلام  من امروز پانکچر شدم 24 تخمک شد چیکار کنم هایپر نشم؟ دوغ پرنمک بخورم؟ دکترم گفته مایعات ...

چه مکمل هایی خوردی قبل از تحمک کشی؟ 

مشکل از خودته یا شوهرا؟؟ 

دوغ پرنمک و سفیده تخم مرغ نمکی و مواد عذایی پروتئین دار بخور.

مایعات زیاد بخور  ملین هم بخور

امیدت ب خداباشه.چندوم بی بی زدی ک دوخط شدوجنینت چندروزه بود

روز هشتم 

سه تا جنین بلاست بودن،از فردای انتقال کلا درد پریودی داشتم و تخمدونام تیر میکشید تا امروز صبح یهو بی علائم شدم از صبح، حتی سینه هام هم درد میکرد نمیشد دست زد ولی الان خیلی حالم عادی هست.

خدایا شکرت
ن .ولی الان ک بتارفته بالاطرف چپ تیرمیکشه .ی ذره شب ک میخام بخابم حالت تهوع دارم.خیلی دلم چیزهای شور ...

ممنونم عزيزم خيلي برات خوشحالم اميدوارم ٩ ماه خيلي خوب رو بگذروني ان شالله 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦