2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
سلام عزیزم به سلامتی ان شاءالله سیکلتون رو انجام بدید. این آمپولتون گونال نیست کارما هست ایرانی منم ...

خانمی شما از این آمپول راضی بودی ؟ذخیرتون چند بود ؟به نظرتون بهتر از سینال هست 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زینب جان من ان شاالله فردا میرم برا شروع سیکل.میشه به عنوان یاداوری یه نکاتی که باید رعایت کنم بهم ب ...

عزیزم به سلامتی 😍 😍 😍 😍 

اولین چیز آرامش هست، بعدش پیاده روی و مصرف کافی مایعات 

دوری از رژیم های عجیب و غریب، خنک نگه داشتن بیضه ها توسط همسرتون با آب خنک چندین بار در طول روز

اگر اضافه وزن دارین کم کنین

غذاهای سالم و کمتر سرخ شده(البته برای تنوع خودت تو خونه فست فود درست کنی عالیه) 

میوه و آب میوه خیییییلی زیاد بخورید بدون صرفه جویی، سبزیجات هم همین طور، خیلی کمک کننده هستن

مکمل هاتون رو حتما استفاده کنین هر دو 

و توصیه مهم این روزها ماسک و رعایت پروتکل های بهداشتی هست، خیلی مراقب باشیم خیلی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به سلامتی 😍 😍 😍 😍  اولین چیز آرامش هست، بعدش پیاده روی و مصرف کافی مایعات  دور ...

سلام زینبی جون من دندونم عفونت کرده و پنی سیلین داده برام دکتر ۴تا و از فردا باید پیورگان بزنم؟میخواستم بپرسم اینا با هم تداخل ندارن؟؟

خوبه ماشاله چرامیخوای دوبارپانکچر بشی من تودوبارپانکچر ۲۰تابشه جشن میگیرم🤣🤣🤣 ذخیرت چندبود؟

12.7 ذخیره،فقط 6 تا جنین به مرحله 5 روزه رسیده باید آزمایش برای تالاسمی ماژور شن، خب 6 تا واقعا کمه حتی تو برگه راهنماشونم زده بهتره 8 عدد جنین برای pgd برای شانس موفقیت میکرو باشه، منم دیگه اگه این 6 تا تعدادیش ماژور باشه و تعدادی هم سالم و نگیره دیگه ندارم باز 18 تومان برای pgd بدم، یک مرتبه انشاءالله باز میخام برم تخمک کشی تا تعداد بیشتری جنین رو pgd کنند تا شانس تعداد بیشتر جنین سالم رو هم برای کاشت افزایش بدم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نازنین جون کل ۴۵۰ واحد رو روزانه تزریق میکردی و اینکه تا آخرین روزی که سوزن میزدی مقدارش همین بود یا ...

ببخشید من الان رفتم دیدم ۳۰۰ واحدی بود ....نصف میکردم ۱۵۰ واحد صبح ۱۵۰ واحدم بعدازظهر میزدم ۷تازدم 

ای جانم چقدر قشنگ توصیف کردی قسمت همه منتظرا ایشالا  ممنون که تجربیاتت رو بهمون میگی گلم  ...

ببخشید لیانا جون من جواب میدم 

تجربه ای که من خودم داشتم و به هر کسی هم توصیه کردم واقعا مفید بوده اینه که اگر به هر دلیلی خواستی شیر خشک به نینی بدی حتما از شیشه های مخصوص آنتی کولیک استفاده کن. من خودم شیشه نی دار دکتر براون استفاده کردم درسته یه مقدار هزینه اش زیاده اما عاااالیه. واقعا توی کاهش دل درد بچه ها اثر داره. درمورد پستونک هم من از پستونک اونت خیلی راضی بودم. هر دو سمتش اردتودنسی هست. و یه پیشنهاد خواهرانه اینکه حتما سعی کن بچتو به پستونک عادت بدی 🙄🙄😅😅

و البته هر وقت دیدی که داره وابستگیش زیاد میشه ازش بگیر.

من با دو تا دکتر دندانپزشک مشورت کردم گفتن تا دو سالگی هم مانعی نداره اما یک سال و پنج ماه دیدم دخترم خیلی وابسته شده ازش گرفتم 

ببخشید من الان رفتم دیدم ۳۰۰ واحدی بود ....نصف میکردم ۱۵۰ واحد صبح ۱۵۰ واحدم بعدازظهر میزدم ۷تازدم&n ...

ممنونم عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ببین نوشته fsh

اره گلم نوشته fsh

عکسشو فرستادم صفحات قبل

راست میگی شماهم کارما زدی؟یعنی خوبه؟سردردگرفتم ازصبح ازاینو رمطب زنگ زدم میگه اشکالی نداره همینوبزن ازاونورمیگم ایرانیه

خدایابه امیدخودت🌺
ن عزیزم اچ ام جی فکر کنم برای بالا رفتن کیفیت و سایز فولیکول ها باشه،آمپول آزاد سازی hcg  هستش ...

اره درسته اچ سی جی براازادسازیه ممنون عزیزم

فکرکنم ۲۵تومن به بالابشه هزینم 

خدایابه امیدخودت🌺
12.7 ذخیره،فقط 6 تا جنین به مرحله 5 روزه رسیده باید آزمایش برای تالاسمی ماژور شن، خب 6 تا واقعا کمه ...

الهی

اره راست میگی

همسرتون مشکل داره؟

فقط پانکچرمجددچقدرهزینشه؟

خدایابه امیدخودت🌺
سلام عزیزم، نه مشکلی نداره

زینبی جون امروز دوباره ترشحات پنیری قهوه ای داشتم که مقدارشم زیاد بود بعدش بی بی زدم منفی شد در حالیکه دو روز پیش دو خط شد عکسشو گذاشتم تو صفحه قبل یکم نگرانم یعنی کلا جنین هام از بین رفتن

خدایا شکرت
سلام عزیزم به سلامتی ان شاءالله سیکلتون رو انجام بدید. این آمپولتون گونال نیست کارما هست ایرانی منم ...

گفت سه تاپودربایه اب صبح دوتاپودربایه اب بعدازظهر 

یعنی بگردم گونال پیداکنم؟

خدایابه امیدخودت🌺