2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
من اومدم خبر خوش بدم 😭😭😭 چجوري بايد لطف خدا رو شاكر بود  من جواب آزم مثبت شد  از اين ...

خداروشکر سمانه جان

خیللی خیلی مبارک باشه عزیزم 

به سلامتی و دل خوش بغل بگیریشون 😍😍

مطمئن بودم مثبتی 😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من ابن سینا از دکتر ژنتیکم خواستم هم pgs انجام بشه هم pgd ولی بهم گف دقته تعیین جنسیت میاد پایین!مرک ...

این مرکزی که من رفتم تو شهرک غربه ایران زمین اونور و کلینیک دکتر کریم نژاد اسمش و من اصلا pgsرو نشنیده بودم و نمیدونستم و پسرمم فقط pgdکرده بودم ولی خودشون گفتن که ما هم جنینارو از لحظ سلامت و کیفیت مورد برسی قرار میدیم هم جنسیت شاید برا همون هزینش یه مقدار بالاتر بوده نمیدونم من از قیمت بقیه مراکز خبر ندارم ولی سر پسرم فقط پی جی دی ۳/۵دادیم پنج سال پیش که اتفاقا این مرکز قیمتش نسبت به تورم این سالها بد نیومد به نظرم 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم از راهنماییتون

تیارا جون دوستمون درست میگه.سیسمونی اقا بزرگ تو شهرری قیمتاش مناسبه و جنساشم خوب.منم از اونجا اکثر لباسها و وسایلای مهراد رو خریدم.خیابون بهار قیمتاش خیلی بالاست .لباسهای معمولی اقابزرگ رو اونجا سه برابر بهت قیمت میدن! جمهوری هم قیمتاش بد نیست.از بهار مناسبتره..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم خب از اول میگفتی تا از نگرانی درت بیارم ببین گلم من یه بار با یه عده که ادعای طب سنتی و اسلام ...

زینب جون ممنونم از وقتی که گذاشتی من نشکلم اینه که از هفته ۱۲ تا ۲۹ اشنباهی دوز ۵ خوردم 

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
گفت همه چی بخور حتی لبنیات فقط گرمی بیشتربخور وبادکش هم خوبه بعدخانم نوروزی گفت توت فرنگی هم خیلی خو ...

عزیزم اولین سونوت شکمی بود؟؟ ازمایش چیا بردی؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
اینایی که روز ۸پری میزنی عضلانیه ...ببین عزیزم تعداد تخمک همون  تا۷روز اول مثلا ۵تا خوبش هست هم ...

عزیزم تخمک رو چجوری میکشن؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلام عزیزم، من فقط و فقط شیاف گذاشتم و مثبت هم شدم آمپول فقط وقتی لک هست و زمان های خاص نیازه یکی ...

واقعا ممنونم

خدا روشکر

من از سال ۹۷ تا حالا دیگه پیگیری نکردم!چون منفی شدم ،خیلی روحیه ام داغون بود!حتی یه دکتر زنان ساده برای چکاپ هم نرفتم!

تا اینکه فروردین پریودم بهم ریخت و با پیگیری فهمیدم آندومتریوزم

و لاپاراسکوپی  شدم

و الان بطور خیلی ناخواسته دارم میرم سمت انتقال!

چون با کاهش یا درمان آندومتریوز باید باردار بشم!

البته تا خدای مهربون چه تقدیری برام میخواد!

دعا کنید برام

خدا رو شکر. آرزو جون من مطمئن بودم که مشکلی نیست چون خودم دقیقا همین شرایط رو داشتم. حتی تا سه ماهگی ...

ممنونم گلم.دعام کن تاآخرخوب پیش بره

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
برا پانکچر چه داروهایی به شما داد؟

Hmg.گونال اف

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢