2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046072 بازدید | 684498 پست
زینبی جون منم تو پاپ اسمیر برام زده بود التهاب، این همون التهاب رحم هست؟ به دکترمم گفتم یه پماد داد ...

نمیدونم به رحم میتونه مربوط باشه یا نه ولی قطعا به دهانه رحم مرتبط هست و دیگه اینکه نمیدونم روی انتقال چه اثری ممکنه داشته باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب همه جور ازمایش ازم گرفت زرنانی لابد تو ازمایش فهمیده اندومتریوز چجوری مشخص میشه هم عکس رنگی انداخ ...

گلم آندومتریوز رو توی سونوی مخصوص و اول از همه معاینه لگنی تو مطب میشه تشخیص داد

واسه منم دکتر پادمهر معاینه کرد و بعد سونو مخصوص ارجاع داد و یکسری آزمایش تومور مارکر نوشت که توی معاینه و سونو اندو من تایید شد ولی تومر مارکر هام همه نرمال بودن و عمل نکردم و انتقال دادم

حالا برای شما هم میخوام بدونم اون آزمایش ها رو انجام دادی یا نه 

با هیسترو هم نشون نمیده

گلم آندومتریوز رو توی سونوی مخصوص و اول از همه معاینه لگنی تو مطب میشه تشخیص داد واسه منم دکتر پادم ...

زینبی جان عزیزم ،من انوکسا ۴۰۰۰ میزدم تا الان ، دکترم اینبار ۶۰۰۰ برام نوشته ،چیزی بهم نگفت که دوزشو عوض کرده،الان رفتم بگیرم دیدم ،زنگ زدم به مطبش ،میگه اگه من نوشتم درسته😐بنظرت اشتباه نوشته حالا نمیخواد بگه😁 اخه چرا دوزشو زیاد کرده؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
زینی جان عزیزم ،من انوکسا ۴۰۰۰ میزدم تا الان ، دکترم اینبار ۶۰۰۰ برام نوشته ،چیزی بهم نگفت که دوزشو ...

والا اینو دیگه نمیدونم فعلا همون 4000 بگیر و حضوری برو مطب😐😐😐😐 از دست اینا

اگر دوزش رو تغییر داده، اگر میگفت خیلی بهتر بود

والا اینو دیگه نمیدونم فعلا همون 4000 بگیر و حضوری برو مطب😐😐😐😐 از دست اینا اگر دوزش رو تغییر دا ...

وای بخدا گیری افتادم ، شوهرم نیست نمیتونم برم مطب 😥😥 تا حالا سابقه داشته واسه کسی دوز آنوکسا رو تغییر بدن؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
آره گلم لاله رو یادت نمیاد 50 بود الان پسرش مردی شده دیگه😍😍😍😍 روز چندم آزمایش دادی؟ 

واقعا؟؟ يعني اميدوار باشم 

آخه روز ١٤ انتقال خيلي كم نيست؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
اگر سابقه جنین یا اقوام درجه دوم مثل خاله و دایی عمو عمه باشه هم بله البته قبل از بارداری نه کل دوره ...

یعنی به کسیکه خواهر برادر مبتلا به داون  داره در طول بار اری فولیک ۵ میدن؟

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

من شکرخدابتام رفت بالا.از168ک سه شنبه آزمایش دادم رسیدب 979.واقعابرام معجزه شده باورم نمیشه.دعام کنیدتاآخرهمه چیزخوب پیش بره

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
من شکرخدابتام رفت بالا.از168ک سه شنبه آزمایش دادم رسیدب 979.واقعابرام معجزه شده باورم نمیشه.دعام کنی ...

خدارووووشکر عزیزم خیلی مواظب خودت باش انشاالله ۹ماه دیگ روی ماهشو ببینی

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...