2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
مکمل همیشه مصرف میکنه هر روز سلنیوم پلاس فولیک اسید بله میکروسرجری بود نمیدونم والا برگشت داشته یا ن ...

خب خدا رو شکر که میکروسرجری بوده

گلم از لحاظ آندومتریوز بررسی شدی؟؟ آخه التهاب رحم باید یه جوری خودش رو نشون بده، حداقل تو آزمایش خون

در هر صورت امیدوارم زودتر نتیحه بگیری چون خیلی سخته سقط مکرر

زینب جان چقدر عزیزی😘😘 مرسی واقعا چرا شما همیشه سوالامونو اینقدر خوب جواب میدین؟ مطالعه می کنید یا ...

مرسی عزیزم 😍 😍 😍 😍 خیلی لطف داری گلی

راستش یک سری دروس مشترک با پزشکی داشتم که الان راحتتر میتونم به اطلاعات تخصصی دست پیدا کنم 

اما اینوفولیک رو گاهی برای تنظیم قند خون و به دنبالش تنظیم ترشح انسولین میدن که باعث میشه یه بالانس تو بدن بوجود بیاد و احتمال حاملگی میره بالا ولی اصلا نباید سرخود بخوری چون ممکنه زیادی افت قند بده و بالانس بهم بخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینب جون😍 اره من از قبل هم مهره های پایین کمرم مشکل داشت و درد میکرد .نگران بودم که نکنه این ...

خب خدا  رو شکر که بهتری گلم😍😍😍😍

والا بهتر که نمیگیره، من از اول ندادم بهش الان بلد نیست چند تا مک میزنه میبینه شیر نمیاد تف میکنه😆😆😆😆

من که پیشنهاد نمیدم نهایت موقع خواب که اونم از دهنش وقتی افتاد و و خوابید دیگه برش دار که خطر داره

و تکامل دهانی و سیری و گرسنگی بچه رو مختل میکنه، اگر طولانی مصرف کنه فرم فک هم تحت تاثیر قرار میده

@زینبی_بابا   عزیزم ببخشید مزاحمت  میشم قرص اوابوست باعث کیست میشه؟  من قبلا ...

سلام عزیزم نه قرص اوابوست باعث کیست نمیشه، فکر کنم یه بار دیگه هم جواب داده بودم 

ولی مصرف سر خود رو اصلا نیازی نیست و توصیه نمیکنم 

بله در پریود های بعد از پانکچر ممکنه کیست ساده بوجود بیاد که جای نگرانی نیست 

من اومدم خبر خوش بدم 😭😭😭 چجوري بايد لطف خدا رو شاكر بود  من جواب آزم مثبت شد  از اين ...

خداروشکر عزیزم،الهی که بسلامتی نی نی رو بغل کنی

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
من اومدم خبر خوش بدم 😭😭😭 چجوري بايد لطف خدا رو شاكر بود  من جواب آزم مثبت شد  از اين ...

خدا رو شکر 😍 😍 😍 😍 خدا رو شکر 😍 😍 😍 😍 😍 

مبارکههههههههه 💃 💃 💃 💃 💃 

عزیزم اولش ترسیدم بدنم یخ کرد دختر

ان شاالله تا آخرش خوب پیش میره و بزرگ شدنش رو میبینی

خدا رو شکر خوش خبری😍😍😍😍

مل همیشه مصرف میکنه هر روز سلنیوم پلاس فولیک اسید بله میکروسرجری بود نمیدونم والا برگشت داشته یا نه ...

گلم تا حالا شنیده بودم دوستان 5 هفته دارو مصرف کنن و موثر هم بوده ولی کیس شبیه شما نه ندیده بودم

گلم ما هم مشکل عجیبی داشتیم همسرم بدنش علیه اسپرم های خودش آنتی بادی می‌سازه و همه کشته میشن ولی مامان شدم، میخوام بگم عجیب بودن ماجرا نگرانت نکنه. حتما دکترا مثل ما زیاد دیدن

ممنونم عزيزه دلم  ان شالله  شما دعاهاتون ميگيره واسم دعا كنيد اين دفعه به خوبي تموم بشه ...

ان شا الله كه حتما اين اتفاق ميفته عزيزم ، خدا خيلي بزرگه . من هم به دعاهاي دوستان اينجا خيلي اعتقاد دارم .

سمانه جان خیییلی برات خوشحال شدم😍😍😍 الهی که این بار تا آخرش به سلامتی برات بگذره و با دل خوش بغل بگیریش🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلااام عزیزم خیلی انرژی بخش بودی عشقم 😍😍😍😍 خدا برات نگهش داره و سالم و سر حال بیاد بغل مامانش ، برای ماهم دعا کن این روزارو ببینیم 😇😇😇

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اخه چه بحث سلامتی هست و یه بحث زمان نمیدونم شما چند سالته ولی در مورد خودم که ۳۴ سالمه دوست داشتم ع ...

من ٣٧ سالم هستش.ولي سلامتيم از هر چيزي برام مهمتره راستش.ايشالله هر چه زود تر به دلخواهتون برسيد