2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
به نظرت تاثیر داشت؟؟ ویتامین هم میخوردی؟؟؟ شیرینی اینا قطع؟؟ 

نمیدونم معلوم نیست که پسر دارم یا نه اره شیرینی حذف اوابوست یدوفولیک فولیک اسید کیوتن میخوردم ولی برایه من که اینا تاثیری نداشت

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم معلوم نیست که پسر دارم یا نه اره شیرینی حذف اوابوست یدوفولیک فولیک اسید کیوتن میخوردم ولی بر ...

هزینش چقدر شد ۲ جنینت؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
اول گفتن ۱۰ تا ۱۲ تومن ولی من تا الان ۱۵ به غیر از هزینه وداروهای انتقال دادم دیگه نمیدونم هزینه ی ا ...

انشالله با همون دوتا به خواستت برسی فریز انتقال میدن؟؟ 

انشالله با همون دوتا به خواستت برسی فریز انتقال میدن؟؟ 

مرسی عزیزم نه فعلا گفته ۱۴ ال دی بخور بعد بیا دیگه نمیدونم کی انتقال بده یه خانومه همون روز با من عمل کرد گفت ۵روزه دیگه بیا برایه انتقال اونم تعیین جنسیت بود دو تا جنین شد که دو تاشم دختر شد وکنسل حالا ببینیم خدا چی صلاح میدونه ولی شوشو خیلی دلش روشنه 

مرسی عزیزم نه فعلا گفته ۱۴ ال دی بخور بعد بیا دیگه نمیدونم کی انتقال بده یه خانومه همون روز با من عم ...

❤️❤️ حتما موفق میشی فقط سوا واسم ۶ تا جنین دیگت چی شد 🤔اسپرم شوهرت سالمه؟ 

❤️❤️ حتما موفق میشی فقط سوا واسم ۶ تا جنین دیگت چی شد 🤔اسپرم شوهرت سالمه؟ 

شوهرم هیچ مشکلی نداره گفتن رشد نکرده حالا نمیدونم دلیلش چیه به دکترمم گفتم جواب درست حسابی نداد فقط گفت احتمالا جنین شناس ضعیف بوده ولی یکی از دوستامم از ۳۶ تا تخمک ۱۵ جنین شد تو تهرانم بود که وقت انتقال گفت ۳تاش از بین رفتن ۳ تاشم انتقال داده بود منفی شد ۹ تای دیگه براش موند به نظرم تو ای وی اف اصلا جواب منطقی فکر نکنم باشه ببخشید کمی پستتم طولانی شد

من و همسرم 18 مهر پارسال آزمایش کاریوتایپ دادیم جوابش اواسط دی ماه آماده شد، بعدش هم که منتظر نامه و ...

کاریوتایپ جوابش حداکثر در بدترین شرایط دو هفته ای میاد، احتمالا ازمایش هول اگزوم یا هول ژنوم دادی شما که انقد طول کشید،این ازمایش زمانش بین ۳الی ۶ماه طول میکشه

خواهش 
شوهرم هیچ مشکلی نداره گفتن رشد نکرده حالا نمیدونم دلیلش چیه به دکترمم گفتم جواب درست حسابی نداد فقط ...

به مظر شانس ادمم هست در کل 😓

شوهرم هیچ مشکلی نداره گفتن رشد نکرده حالا نمیدونم دلیلش چیه به دکترمم گفتم جواب درست حسابی نداد فقط ...

ذخیره دوستت چند بود؟ 

من ۴۳ تا تخمک داشتم فقط ۱۰ تا جنین شد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من ۴۳ تا تخمک داشتم فقط ۱۰ تا جنین شد

😓😓😓ذخیره شما چند بود؟ 

دیگه میترسم تخمک و جنین نداشته باشم رژیمم داشتین؟ ویتامین؟