2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
آره گلم اگر حساسیت نداری خوبه  ولی برای سیکل انتقال من نخوردم چون جزو تغذیه روتین من نبود

عزیزم ژل رویال حساسیت زاست ،مثلا اگر من یا همسرم ۳ ماه مصرف کنیم مشکلی ایجاد میکنه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من اطلاعی ندارم باید سرچ کنم ولی تا الان فقط شنیدم برای افراد با سینه فیبروکیستیک خوبه  ...

زینب جون من فقط ویتامین d میخورم و هفته ای دوبار ویتامین ای ،فقط روی پستی که جواب دوستمون رو دادی ریپلایت کردم 😊

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چرا عزیزم واریکسل داشت عمل کرد ۳ سال پیش ولی اصلا خوب نشد مشکل تحرک اسپرم رو به جلو داره ک کمه   ...

گلم پیش یه اورولوژیست دیگه هم برید حتما، فکر کنم همسرتون باید تقویتی دریافت کنن و بیشتر بررسی بشن

بیضه ها رو خنک می کنن هر روز؟ 

مکمل بهشون دادن مثل فولیک اسید، ویتامین ای و سی

ولمن چه طور

عمل واریکوسل به روش میکروسرجری بوده یا عادی؟ برگشت داشته یا نه؟ 

عزیزم زل رویال فقط برای تخمک کشی استفاده کن. چون ممکنه واکنش حساسیت بدی، پس نیازی نیست  فقط تغ ...

اره دقیقا فکر این چیزا باعث شده نتونم تصمیم بگیرم مرسی که راهنمایی کردی عزیزم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام عزیزان اگه میشه جواب منو بدید من امروز 9 سیکلمه و تو سیکل ای وی اف هستم امروز ج از خون بررسی کرونا انتی بادی ای جی جی 1.5 ک مثبته و ای جی ام 1 ک مشکوکه حالا این یعنی چی؟ یعنی من ویروس رو رد کردم با هنوز ناقلم؟ اگه کرونا مثبت بشه سیکلم کنسل میشه؟تخمک کشی و ....

سلام! من هفته دیگه نوبت آی وی اف داشتم. دکترم نوبتمو کنسل کرد. گفت پروژسترونت خیلی بالاست. احتم ...

@زینبی_بابا    

خانوما من ميخام بعد انتقالم با هواپيما برگردم با سواري هفده ساعت راه هست نظرتون چيه هواپيما خطرناکه؟

نه گلم خطر نداره فقط ماسک بزن از لحاظ کرونا خطر داره😔😔😔

با سواری هم میتونی برگردی فقط هر 90 دقیقه پیاده شو و قدم بزن حدود 10 دقیقه 

از دوستان بودن شیراز تا قشم با ماشین برگشتن و مامان هم شدن

تو رویان دیدم یه خانمی بعد از انتقال با اتوبوس برگشت اهواز و الان بچه اش بزرگ شده کلی. 

زینب جون من فقط ویتامین d میخورم و هفته ای دوبار ویتامین ای ،فقط روی پستی که جواب دوستمون رو دادی ری ...

ببخشید گلی چون تند تند جواب میدم خیلی نمیتونم به آیدی و نام کاربری دقت کنم همیشه 🙈🙈🙈🙈🙈

قربونت عزیزم، توکل به خدا😙😙😙 جدی عمل باز شدی؟ الان با لاپارا تمام اینکارارو انجام میدن، نپرسیدی ...

والا قبل عمل نپرسیدم چجوری عمل میکنی.بعدشم چون همراه نداشتم به خاطر کرونا.دیگه خودم حال نداشتم بپرسم عملم چجوری بود.خدا کنه جواب بگیرم.

آدم اینهمه درد وزحمت تحمل میکنه بی نتیجه باشه یا مشکلش حل نشه خیلی زجرآوره.

متاسفانه جواب پاتولوژیم اومد گفتش که تخمدانات فعال نیستن🙄😔😔

از ماه دیگه باید داروهای تحریک تخمک گذاری رو شروع کنم

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
سلام! من هفته دیگه نوبت آی وی اف داشتم. دکترم نوبتمو کنسل کرد. گفت پروژسترونت خیلی بالاست. احتم ...

عزیزم سلام 

بله اینا عددهای خوبی هستن و نشونه تخمدان پلی کیستیک، اما برای میکرو اصلا بد نیست

اما اینکه بالا بودن پروژسترون ممکنه دوباره اتفاق بیفته یا نه بهتره از اول پری تحت نظر باشی با سونوگرافی و به دکترت هم بگو گلی

ببخشید گلی چون تند تند جواب میدم خیلی نمیتونم به آیدی و نام کاربری دقت کنم همیشه 🙈🙈🙈🙈🙈

خواهش عزیزم ،ما ازت ممنونیم که وقت میزاری و راهنماییمون میکنی 😍😍