2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم چند روز بود عجیب به یادتون بودم اسم کاربریتون رو دقیق نمیدونستم ان شاءالله که اینبار مثب ...

سلام عزیزم واقعا جدی میگی؟ چقدر خوشحال شدم که یکی بفکرم بوده, خیلی گلی ممنونم. 😍😍😍

خوبی عزیزم؟ شمادرچه حال و وضعی هستی؟ من که هنوزموندم چیکارکنم وکجابرم؟ تخمدانام وضعش بدمیشه کم کم خودمم. تعریف یزدوشنیدی؟ 

سلام زینبی جون خوبی؟ گل پسرت چطوره؟  من دوباره برگشتم میخوام باز برم میکرو  بنظرت دکترصا ...

مهربون جون چرا پیش نصر نمیری؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله دکتر ال دی داده

عزيزم من ازمايشتو ديدم خيلي روي فاكتورها نظر ندارم يعني خيلي وارد نيستم. فقط براي تيروييدت قرص ميخوري؟ مال منم قبل اينكه باردار شم پنج بود رفتم فوق تخصص غدد مركز ابن سينا گفت تا تنظيم نشه باردار نميشي و دقيقا وقتي تنظيم شد باردار شدم. البته من اي يو اي كردم ولي تنظيم شدن تيروييدم هم به نظرم خيلي مهم بود.

مهربون جون چرا پیش نصر نمیری؟

سلام عزیزم خوبی؟ وای حالمونگم برات کلی دعواکردم باهمسرم که باید زودتر بریم درمان. منم ضعیف شدم خیلی. 😭😭😭

نصرکجاست عزیزم؟ نمیدونم کجا برم تهران یایزد؟ دیگه نمیخوام مشهدانجام بدم

سلام عزیزم خوبی؟ وای حالمونگم برات کلی دعواکردم باهمسرم که باید زودتر بریم درمان. منم ضعیف شدم خیلی. ...

قربونت خوبم خداروشکر😙😙😙

آخه کرونا معلوم نیست کی تموم بشه اصلا شاید تا دو سه سال دیگه بمونه اونوقت ما فرصتمون رو از دست میدیم😕

نصر تهرانه، مرکز مام

خیلیا ازش راضی هستن منم گفتم اگه خدایی نکرده اینبار مثبت نشم برم پیشش ویزیت بشم ببینم چی میگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت خوبم خداروشکر😙😙😙 آخه کرونا معلوم نیست کی تموم بشه اصلا شاید تا دو سه سال دیگه بمونه اونوق ...

اهان پس تهرانه, باشه عزیزم ممنون. راست میگی تاکی صبرکنیم؟ فرصت مادرشدنم ازدست میره

آنتی تی پی او بالاست و تیروئید کم کار حتما باید بری دکتر غدد تا قبل از انتقال اوکی بشی  ویتامی ...

بله شروع کردم خیرسرم یکساله تیروییدمو تحت نطرم فردامیرم پیش دکترغددم

ممنون گلم لطف کردین🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺
اهان پس تهرانه, باشه عزیزم ممنون. راست میگی تاکی صبرکنیم؟ فرصت مادرشدنم ازدست میره

منم با ماسکو دستکش میرم خیلی ام مواظبم دیگه پناه بر خدا خودش کمک هممون کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودم تا عمر دارم عذاب وجدانش باهامه وهیچوقت نمیبخشم خودمو،  شوهر مجبورم کرد

نازنین خوبی؟ من جات بودم طبیعی اقدام‌میکردم یسری رژیم میگیرفتم برای دختر 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود