2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046120 بازدید | 684499 پست
خانما آزمایش کاریوتایپ برای چیه؟

سلام لیلاجون خوبی عزیزم من میخوام چندماه دیگه طبیعی اقدام کنم هرچی هم صلاح باشه همون میشه ...منکه به کل پشیمون شدم از اینکه اینهمه هزینه و وقت گذاشتم نتیجه نداشت ناراحتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا اقوام و خانواده در ایران میگن و اینکه خیلی‌ها که از اینجا رفتن ایران میگن خیلی پشیمونن تقریبا ...

یعنی همه ایرانیا کرونا دارن ؟یامنطورتون اینه اونایی که اومدن ایران کرونا گرفتن؟

خدایابه امیدخودت🌺
والا اقوام و خانواده در ایران میگن و اینکه خیلی‌ها که از اینجا رفتن ایران میگن خیلی پشیمونن تقریبا ...

سفرکه ریسک داره ماخودمون بلیط مشهد گرفته بودیم ازخیلی وقت پیش 

هتل رزرو کردیم و..‌ولی وضعیت مشهد قرمزشدو کرونابیشتر شد نرفتیم ولی اینطورنیست که وضعیت خیلی بدباشه الان کروناهمه جاهست ولی احتیاط شرط عقله 

من خودمم دوست داشتم بمونه بعدا انتقال بدم اصلا داخل بیمارستانا نرم

اما وضعیت کروناکه پاییز بدترمیشه هزینه درمان هم هی بالاترمیره وسنمم بیشترمیشه😔

خدایابه امیدخودت🌺

دوستان کسی میتونه این آزمایشات رو تفسیر کنه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره ازپریودی کمتربود.ولی دیشب شدیددردداشتم صب رفتم آزمایش .بتام از60شده بود168.نمیدونم بخاطرچیه

عزیز دلم  دوباره تبریک میگم. خدارو هزار مرتبه شکر. بیشتر استراحت کن. راستی دکترت کیه؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
عزیز دلم  دوباره تبریک میگم. خدارو هزار مرتبه شکر. بیشتر استراحت کن. راستی دکترت کیه؟

ممنونم.دکترالهام نقشینه.دیروزخونریزی کردم لخته هم دفع کردم دردم داشتم ولی کمترازپریودی.نمیدونم چی شده احتمال زیادجنینم سقط شده خیلی نگرانم.

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

سلام بچه ها من فردا موعد آزمایشم هست .امروز بی بی گذاشتم منفی بود . اصلا باورم نمیشه خیلی ناراحتم دیگه نمیدونم مشکل از کجاست.😭😭😭دوستان ی سوالی داشتم من هنوز ۸ تا جنین دیگه تو آبان دارم میخوام دکترمو عوض کنم برم پیش نصر .کسی میدونی دکتر نصر انتقال تو آبان انجام میده یا نه؟ اصلا الان میشه دکتر و عوض کرد یا ن؟ ی سوال دیگه انتقال بعدیم باید چند ماه بعد باشه؟

تو ازمایشا برام‌ننوشته ولی سونوگرفت گفت مشکلی نداری ولی پرتخمک نیستی.۴تافولیکول داشتم تخمدان چپ و یک ...

بدون دارو خوبه عزیزم 🌺

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
ممنونم.دکترالهام نقشینه.دیروزخونریزی کردم لخته هم دفع کردم دردم داشتم ولی کمترازپریودی.نمیدونم چی شد ...

عزیزم انشاالله که دردات تموم بشن و مامان شده باشی،از دکترت راضی بودی؟