2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
عزیزم درست برداشت نکردی صحبت جنین شناس رد احتمالا  مورولا اسم یه مرحله از رشد جنین هست

جنین شناس خودش نبود ، یکی از دوستام که تو همون مرکز کار میکنه ، البته اون کارش رو اسپرم 

و شستشو اسپرم و آزمایش اسپرم اینارو انجام میده

به نظر خودم اشتباه کرده تو توضیح دادن وگرنه جنین ۳ روز میگن مورولا

نمیدونم والا چی بگم 😐

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
آره عزیزم چرا نمیشه ،تمام جنین ها که بلاست نیستن ،خیلی ها با جنین ۳ روزه وحتی ۲ روزه باردار شدن ،ببی ...

خیلی برام دعا کنید چون خیلی نا امیدم کردن 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوفاستون رو معمولا 13 تا 15 سیکل میگن به مدت ده شب بخورین بعدش هم پریود میشین چرا اون موقع گفته بخور ...

همون موقع که رفتم پیشش همون وقتم گفته بخور حالا ازشنبه تاوسطای هفته پیش لکه داشتم ازوسط هفته تااخر هفته خونریزی داشتم تودستشویی بصورت لخته زیاد میومد مثل اول پریودی ولی نوارم زیاد کثیف نمیشد بعدش اخرهفته تاالانم لکه دارم باز حالا نمیدونم بااین وجود دوروزه دوفاستون تموم کردم بازم پریود میشم یامیره دیگه واسه ماه بعد همون هفته پیش پریودیم حساب میشه

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
عزیزم کم و زیاد شدن تخمک دست ژنتیک شماست و میزان پاسخ بدن شما به دارو گاهی برای ذخایر کم اوابووست و ...

ممنون عزیزدلم که انقدرمهربونی وازصبح جواب همه رومیدی 

شمامارودرک میکنی چون این روزهای پراسترس وپرهزینه روگذروندی

ازخدابرا خودت وهمسرت وپسرنازت بهترین هارو ارزومی کنم🌹🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم کم و زیاد شدن تخمک دست ژنتیک شماست و میزان پاسخ بدن شما به دارو گاهی برای ذخایر کم اوابووست و ...

وسونو بهم گفت تخمکت کمه بهم اوابوست داد.همسرم خداروشکر همه چیش عالی وسالم هست.حالا فرداجواب ازمایشموبگیرم تواون ذخیره رومیزنه.اینجابفرستم ببینیم چی هست چون من باراوله این ازمایشاتومیدم سردرنمیارم

خدایابه امیدخودت🌺
خانما آزمایش کاریوتایپ برای چیه؟

معمولا برای افرادی که نسبت فامیلی دارن مخصوصا اونایی که مشکل میکرو ناموفق داشتن ،من وهمسر دختردایی پسر عمه وچندبا  میکرو ناموفق برامون نوشتن من یه ماه پیش ابن سینا دادم اگر مشکل ژنیتکی داشته باشی نیاز به pgdداری

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ممنون عزیزدلم که انقدرمهربونی وازصبح جواب همه رومیدی  شمامارودرک میکنی چون این روزهای پراسترس ...

کدوم‌مرکز میری عشق همسر🥰

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

خانما آزمایش کاریوتایپ برای چیه؟

عزیزم برای ژنتیک 

نفری۸۵۰ تومن میشه البته با دفترجه فکر کنم ۷۵۰ بشه 

هر آزمایشگاهی هم نداره زنگ بزن قبل بپرس 

عزیزم مورولا به معنی توت هست و به یک مرحله از رشد جنین میگن و نشونه خوبی یا بدی جنین نیست اما وقتی ...

زینبی جان یه سوال دارم.آیا حرکت صفر اسپرمها به معنی مرده بودن اونهاست؟و به خاطر اینه که جنین تشکیل نمیشه؟

خدایا شکرت