2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
سلام عزیزم یه سوال  میگم شکنندگی dnaباید خیلی اصل مهمی باشه که ...چطور میگن ثابت شده نیست؟اصل ...

سلام عزیزم 

ببین گلم s dfi یا میزان شکنندگی DNA اسپرم به دلایل زیادی میتونه ربط نداشته باشه چون معنیش این نیست که هر اسپرم شکست داره در محتوای ژنتیکی، معنیش اینه در کل از اون تعداد اسپرم 35 درصدشون شکست دارن در محتوای ژنتیکی(نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه) 

حالا از اون تعداد مشکل دار قطعا اغلب مورفو خراب دارن و در فرایند میکرو انتخاب نمیشن، و احتمال اینکه اسپرم با DNA سالم انتخاب بشه بیشتر هست و اتفاقا کی گفته درمان نداره!!!!!!! 

مورفولوژی هست که مقاوم به درمانه نه dfi, به راحتی با مصرف آنتی اکسیدان ها و خنک نگه داشتن، بدن اسپرم هایی که می‌سازه مقاوم تر به عوامل مخرب محیطی میشن و در نتیجه dfi پایین میاد 

البته چون در پزشکی با بدن انسان سر و کار داریم در نتیجه در همه افراد با مشکل اسپرم به یک اندازه جواب نمیده به هزار و یک علت

امیدورام منظورمو رسونده باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس مشکل از شوهرته حتما زود تخمدان هات جواب ميده سعي کن خارجي استفاده کن داروهاتو خيلي بگرد خارجي پيد ...

شما خودت کاملا سالمی؟پریودات منظمه؟

من گاهی قبلنا نامتظم شده قبل عید اینجورشدم عقب میفتاد ال دی مصرف کردم دکتر که سونوکرد گفت سالمی ولی پرتخمک نیستی.

یا رب العالمین
سری قبل دکترم یه آمپول سینال برام نوشت و چندتا هاش ام جی. از اول گفت دز پایین مینویسم برات چون میکرو ...

عزیزم منظورم اصلا این نیست که سینال ضعیفه یا بده

اتفاقا تو خیلیا بهتر از گونال جواب داده 

ولی کلا میکرو یه جور آزمون و خطاست که باید دید کدوم داروی محرک تخمدان بهتر جواب میده 

در مورد آمپول برای جذب فولیکول ها هم اطلاعی ندارم عزیزم، اسمش یادت میاد؟؟ 

عی وای راست میگید آخه میگن همین روغنای صنعتی همشون از فرآورده های نفت یا تراریخته هست البته من خیلی ...

نترس گلی تراریخته هم باشه اصلا اون جوری که برامون وحشتناک کردن نیست، با خیال راحت مصرف کن عزیزم

منم از همین روغن های صنعتی استفاده میکنم 

و در کل باید مصرف روغن محدود بشه (غذا چرب خوشمزه تره🙈🙈🙈🙈😉😉😉) 

عزیزم شما این سری هم پانکچر شدید یا جنین داشتید و فقط انتقال دادید؟؟؟  میخواستم بدونم بچه اولتو ...

نه پانکچر نشدم. دو تا جنین دیگه از همون سه سال پیش داشتم که انتقال دادم. البته نظر دکترم این بود که پانکچر مجدد بشم تعداد جنین ها رو زیاد کنم اما راستش ترجیح دادم فعلا شانسمو با همین دو تا جنین امتحان کنم. 

من بعد از زایمان که رفتم برای چکاپ دکترم تشخیص ذخیره پایین داد و گفت بعد از شش ماه اگر هم قصد انتقال نداری بیا برای پانکچر مجدد. یعنی بعد از شش ماه میتونید مجدد پانکچر بشید

امپولایی که زدین تو ناف میزنن؟

بله عزيزم دور ناف حتي امپول ازاد سازي

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
سلام عزیزم  ببین گلم s dfi یا میزان شکنندگی DNA اسپرم به دلایل زیادی میتونه ربط نداشته باشه چو ...

اره عزیزم کامل متوجه شدم ...نکته جالبی رو توضیح دادید 

یجورایی منظور این بود اسپرمی که دی اف ای خرابه مورفولوژی هم خرابه....درسته؟بهم ربط دارن یعنی؟

خب مورفولوژی همسر من ۴هست وdfi35بهم میخورن؟🤔