2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نه گلم بلاست کردن جنین برای همه خوب نیست و ممکنه شانس خیلی از جنین ها گرفته بشه چون خیلی از جنین ها ...

قربونشون برم الهی😊😁 جنینای منم قطعا از همین نوع هستن ک بلاست دوست ندارن رحم خودمو میخان😢😢😢😢😍😍😍😍😍😍 زینب جون برا من دعا کن اینبار قسمتم بشه سه روزه انتقال بدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما ذخیرتون چند بود عزیزم؟ همسرتون سالم بودن؟؟؟ 

والا ذخیره رو یکی دوسال پیش آز دادم خوب بود حدود ۶ بود . همسرم فقط یکم مشکل تحرک اسپرم داشت یعنی مثلا ۳۰ درصد اسپرم هاش حرکت داشت که باید ۶۰ میبود ولی به جز اون مشکل خاصی نداشتیم

سلام گلم مگر رویان dfiرو قبول ندارن؟ یه سوال ذهنمو مشغول کرده ...شکنندگی dnaاسپرم که خیلی مهم هست چ ...

سلام عزیزم والله منم نمیدونم چرا رویان قبول نداره،زینب جون میگه چون در حد مطالعه وتحقیقاته و هنوز رابطه اون با شکست آی وی اف به اثبات نرسیده ولی من داخل پیج بقیه مراکز که میبینم پزشک ها در موردش صحبت میکنن و اون را عامل مهمی میدونند

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم سیاه دانه، رازیانه، بذر کتان فکرمیکنم برای اسپرم خوب نیست. توی پیج اینستا دکتر پیمان صادقی یه ...

اشتباه تایپ شد عزیزم دکتر پیمان صالحی 😊آره واقعا خیلی مصاحبه خوبی بود 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
روز شنبه افتاد

خب تا اون موقع میشه ایشالا ۱۱

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فدای مهربونیت عزیزم 

مرضی جون به سلامتی زایمان کردی عزیزم ؟ 💓💓💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره منم میگم که ...مهمترین اصل اسپرم ژن ودی ان ای هست

درسته ولی دیگه اینجور هم نیست که درمان نداشته باشه ،به نظرم دکترهای شیراز خیلی زود شما رو نا امید کردن ،من صحبت های هر دکتری که شنیدم در مورد اینکه دی اف آی درمان نداره ،حرفی نزدن و همش در مورد راهکارهای پایین اومدن درصد دی اف آی میگفتن ،مثلا میگن یکی از راه های درمان نزدیکی زیاده ،یا خنک نگه داشتن بیضه،و اینکه امواج موبایل یا وای فای روی اون تاثیر منفی داره و...

والا منم شنیدم کسی که pcoهایپر میشه ولی دکتر می تونه با دوز دارو تا حدودی کنترل کنه

من گفتم دوزشو پایین بیاره ...خداکنه هایپر نشم😔

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

دوستان مرضی جون از خودش خبر نداد اصلا؟؟؟ 

من چند روز نبودم ندیدم پیامشو