2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیز دلم الان بهتری ؟ ازمایش دادی دوباره ؟ 

دردم بهتره گلم.ولی خونریزی دارم😢.آره عصرجوابش آماده میشه فک کنم ساعت 19

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دردم بهتره گلم.ولی خونریزی دارم😢.آره عصرجوابش آماده میشه فک کنم ساعت 19

عزیزم شاید دوتابودن یکیشون دفع شده امیدوارم هرچی هیره همون بشه برات ...چقدر دیرمیدن جوابشو  ...ایشالا بتات بالارفته عزیزم 

دیروز فقط استفاده کردم اونم وسوسه شدم که روغن مایع استفاده نکنم وگرنه روغن حیوانی و روغن شحم استفاده ...

فقط روغن حیوانی رو مراقب باش اگر فعالییتون کمه و همش تو خونه هستین زیاد مصرف نکنی چون چربی خون و فشار و... میبره بالا 

فقط افرادی که فعالیت زیاد دارن مجاز هستن از این نوع روغن ها به میزان کم استفاده کنن 

(اینم یکی از دلایلی که طب سنتی رو دیگه کم کم قبول ندارم) 

گلم کلا روغن بهتره کم استفاده بشه، همون میزان کم هم ترجیحا از نوع کارخانه ایی و تصفیه شده بهتره خصوصا به خاطر شرایط کرونا که معلوم نیست چه جوری روغن تهیه میشه این روزا

من که روغن زیتون محلی دیگه میترسم بخرم چون میکروب زدایی نمیشن روغن های محلی و نظارتی هم نمیشه داشت روی تولیدشون

عزیزم شاید دوتابودن یکیشون دفع شده امیدوارم هرچی هیره همون بشه برات ...چقدر دیرمیدن جوابشو  ... ...

فدات گلم.دعام کن

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
حق داری عزیزم، دیشب همش ناخوداگاه همذات پنداری میکردم، اشکم در اومد  همش میگفتم خدایا این بنده ...

آره چقد خوب دركم كردي 

همه جوره از هر زاويه اي بهش نگاه كني سخت و دردناك اميدوارم خدا به هركسي ميده صحيح و سالن تا آخرش پيش بره و به دنيا بياد..😔😔

الهي پسر گلت برات نامدار بشه و لذتشو تا ابد ببري. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
ایشالا که باخبر خوب میای عزیزم دیشب بیمارستان بودم کلی یادت بودم اینقد درد داشتی احساس میکردم من دار ...

عزیزمی فدای مهربونیت.بیمارستان چرا؟😢

دقیقا منم تو عمرم فشارم بالای 12 روی 8 نبود و وزنم هم فقط اون اواخر تند تند بالا میرفت حتی تمام آزم ...

آره واسه منم بي سابقه بود اصلا. منم هفته ٣٧ بودم كه اينجوري شد.. خيلي سخته ٩ ماه خيلي سختي ميكرو يه طرف اون ٩ ماه يك طرف بعدش با يه زخم بخيه و دست خالي بياي خونه...😔😔😔

ببخشيد ناراحتت كردم هم تورو هم دوستان گروه رو . 

خاستم بگم فقط راضي به اون بالايي باشيم كه هرچي برامون ميخاد قطعا خيره هميشه 🙏❤️

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
نهههههه🙄روزدوم رفتید سرکار؟ماشاله پردل وجرعتید

عزیزم وقتی مقالات میگن برو دنبال زندگی عادی، چرا نمی‌رفتم 😉😉😉

وقتی دکترم میگفت برو دیگه مشکلی نبود

تازه ایران بعد از انتقال اجازه استراحت میدن، دوستان اروپا و امریکا بلافاصله بعد از انتقال میگن برید خونه خداحافظ😬😬😬😁😁😁

عزیزمی فدای مهربونیت.بیمارستان چرا؟😢

من از سه روزپیش حالم بدشد تموم تنم میلرزید سردرد وسرگیجه گرفتم چشام سیاهی میرفت گلاب به روت اینقد بالا اورده بودم گلوم داشت میسوخت هیچی نخورده بودم دیروز صبح رفتم کلی سرم زدن شب اومدم خونه خییییلی بد بود لعنت به پروژسترونامطمئنم بخاطر اوناست چون میگرنم دارم سرم وحشتناک دردمیکرد یه کلمه هم نمیتونستم حرف بزنم