2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
وای نه! سرچ کن حتما. بدتر قاتل اسپرم ها نشی. میدونم آقایونی که طبعشون گرمه اگه گرمی زیاد هم بخورن نت ...

اوه اوکی 

میشه شماتگ کنی ایشونو من تگ میکنم ابی نمیشه

خدایابه امیدخودت🌺
بله عزیزم بعد از انتقال  منم پیاده روی داشتم هم پله آروم میرفتم که نفس کم نیارم همه کار می‌کر ...

ممنون عزیزم از راهنماییت 🙏🙏

کاملا منطقی هست توضیحاتت اینکه روال عادی زندگیتو داشته باشی ولی به خودت فشار نیاری 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوه اوکی  میشه شماتگ کنی ایشونو من تگ میکنم ابی نمیشه

@زینبی_بابا    

خوبی عزیزم؟ این دوستمون همسرش رو بسته به گرمی، فکر کنم طبع همسرشم گرمه. اگه ممکنه راهنماییش کن. ممنون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
حتما هست که میخوان برام انجام بدن البته خیلی مراکز هستن انجام میدن ولی اینجایی که من میرم بار اوله، ...

نه پرسیدم چون فکرکردم اشتباه متوجه شدم. پس اینکارو میکنن

علتش چیه؟ بخاطر اینکه فریز نکنن؟ یا کلا دوبار پشت سر هم شانس رو میبره بالا؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه فکر نکنم جداکنن ...یادم نیس پیداکردم عکسشو میفرستم ولی زیاد جالب نبود وضعیتش 

مرسی عزیزم ویتامین اینا داده بودن بهتون؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
نه هیچی نخوردیم ۱۸تا جنین شد ۱۰تاشو تعیین جنسیت کردیم که ۳تا پسر بود ۸تای دیگرو همونطوری فریز کردیم

همسرتون مشکل اسپرم نداشتن؟ ویتامینم حتی نخوردین؟ ذخیرتون چند بود؟ 

مرسی عزیزم ویتامین اینا داده بودن بهتون؟ 

عزیزم رویال ژلی هردو میخوردیم ویتامین د وسی هم داشتیم یه قرصی بود اسمشو نمیدونم یه پک بود ۳۰ تا بسته بود داخلش هربسته ۴تاقرص بود ..هرروز یه بسته میخورد شوهرم ۶۰۰وخورده ای خریده بودیم 

نه این سری بار اولمه یعنی جنینای پانکچر دومم رو تا الان 5 روزه برام انتقال دادن که مورولا میشدن و ضع ...

چرا هیچوقت هچینگ نکردی؟ شنیدم وقتی جنین ضعیفه یه لایه ی جنین رو با لیزر هچینگ، برمیدارن ک راحت تر رشد کنه و برسه ب بلاست.. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
الهی بمیرم 😭😭😭😭😭 منم فشارم رفت بالا و ختم حاملگی دادن  خیلی ناراحت شدم برات، خیلی ان شاء ...

عزيزمي مهربونم 😔😔😔

خيلي واسم دعا كن خيلي سخته 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزیزم رویال ژلی هردو میخوردیم ویتامین د وسی هم داشتیم یه قرصی بود اسمشو نمیدونم یه پک بود ۳۰ تا بسته ...

ممنونم عزیزم تحقیق کردید واسه بیمارستان بهمن رفتید اون جا؟؟ 

سمانه جان تو رو خدا حلال کن😭😭😭 اصلا فکرشم نمیکردم این جوری شده، به لحظه خودمو جای شما گذاشتم چون ...

اصلا سابقه فشار بالا من نداشتم اصلااااا يك دفعه فشارم بالا رفت رفتم دكتر تا بستري شم واسه عمل ديگه....😭😭

نه وزنمم انقدر بالا نبود همه چي خوب . انگار قسمتش بوده همه چي در عزض چندساعت تموم شد... شوك بزرگي بود غير قابل قبول و ناراحت كننده . 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦