2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
گریدشونونگف چنده خواهر،انشاالله همینابرات نی نی میشن عزیزم،گریدسی داشتیم گرفته ولی بلاستش نگرفته

گریدشون گفت خوبه نگفت دقیقا چیه ! ولی گفت بد نیستن ولی به بلاست نمیرسن و وقتی سلول تقسیم میشه و ۱۲ تایی میشه توش حباب تشکیل میشه که سلول پوچ بهش میگن ، گفت برات اونارو میکشم بیرون تا ببینم رشدش چطوری میشه ولی خیلی امید نداشت . من تخمک اهدایی دوست ندارم اگه خدا بهم بچه نده هم نمیرم تخمک اهدایی بگیرم 😭😭😭😭

ترو خدا برام دعا کنید این چندتا جنین بمونه برام و نی نی صحیح و سالم بشه

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اخه یجاگف امپول بی حسی نیس زیرزبونی میدن مسکنه

ای بابا مگه کدوم شهری ؟ به خدا خیلی الکی نگرانی ! مگه به درد نازک نارنجی هستی ؟ عکس رنگی نسبت به لاپراسکوپی و پانکچر و .... واقعا هیچی نیست 

همش ۲ دقیقه هم نمیشه ! خودتو اذیت نکن 

قبلش یه قرص آرام بخش و ژلوفن بخور ، مسکن زیر زبونی هم بهت میدن ، خیلی راحت انجام میشه ، من بهت قول میدوم اونقدری که تصور میکنی سخت نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرخودت اینبارچیکارکردی؟پردنیزولون؟سرم گرفتی؟پی ارپی کردی؟نی نیابلاست بودن؟؟

هیچکدوم گلم کیفیت جنیم رو بالا بردیم جمیم هم کامپکت بود

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام عزیزم تبریک میگم بهتون ایشالا ۸ هفتگی کامل برو قلبشونو ببیین وایشالا صحیح و سالم بغلشون بگیری&n ...

بخدا تحمل ندارم تا هشت هفته امروز پنج هفته تموم شد دو هفته دیگه میرم شما چند روز بعد انتقتل رفتین

بخدا تحمل ندارم تا هشت هفته امروز پنج هفته تموم شد دو هفته دیگه میرم شما چند روز بعد انتقتل رفتین

منم می خواستم ۸هفته کامل برم ولی یهو نمی دونم چرا یه استرسی افتتد به جونم ۶هفته و ۴ روز بودم رفتم که خداروشکر قلبشم دیدم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزدلم خیلی خوشحال شدم الهی شکر خدایادوقلو من عاشق دوقلوام  انشاله صحیح وسالم بیان بغل مامان ...

اصلا نا امید نباش من صد بارم منفی میشد میرفتم..

ینی میگه انتقالشون نده ؟ شاید بگیره خب  

انتقال که میده ولی بهم گفت زیاد امید نداشته باش بگیره ! ولی دکترم گفت توکلت به خدا باشه ، گفت معجزه خدارو دست کم نگیر 😔

چه میدونم خدا که بزرگه ولی چی بخواد برای آدم اون مهمه 

منم می خواستم ۸هفته کامل برم ولی یهو نمی دونم چرا یه استرسی افتتد به جونم ۶هفته و ۴ روز بودم رفتم که ...

دست راستت زیر سرم ممنونتم 

منم می خواستم ۸هفته کامل برم ولی یهو نمی دونم چرا یه استرسی افتتد به جونم ۶هفته و ۴ روز بودم رفتم که ...

گلم منم هفت هفته کامل شد میرم