2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046182 بازدید | 684501 پست
دوستای خوبم سلام.من الان رفتم جواب آزمایشم رو گرفتم.بتای ___صفر____ اصلا باورم نمیشد...خدا میدونه ک ...

عزیزم هرچی بگم شاید نتونم از درد و رنج ناراحتی الانت کم کنم ولی فقط میگم که ناامید نشو بازم ادامه بده،  میدونم که به بدنمون خیلی آسیب میرسه ولی بازم برو ادامه بده من مطمئنم حتما نتیجه میگیرید، بخدا خودم اگه بازم منفی میشدم بازم اگه همسرم میومد ادامه میدادم خداروشکر همسرت باهات همدله پس حتما نتیجه میگیری، فقط شک نکن اون وقت که نتیجه گرفتی از تصمیم ادامه کارت چقدر خوشحال میشی،   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای خوبم سلام.من الان رفتم جواب آزمایشم رو گرفتم.بتای ___صفر____ اصلا باورم نمیشد...خدا میدونه ک ...

واایی دقیقا درکت میکنم منم بار سوم انتقالم بود و منفی شدم و اینامبار خیلی امید داشتم وقتی منفی شد شوک بدی بهم وارد شد همش فکر میکردم دارم خواب میبینم .خدایا اخه چرا باید اینطوری بشه 

عزیزم بادکش ۱۵ دقیقه باید بذاری روتم یه پارچه ای چیزی بکشی قبلشم روی پوستتو روغن زیتون باید بزنی&nbs ...

مرسی عزیزم. من گیج شده بودم. دیدم بچه ها یکی میگه پنج دقیقه یکی میگه ده دقیقه یکی میگه یه روز در میون یکی میگه هرروز. یکیم میگه فقط دو هفته اول سیکل. تو نت خوندم که فقط تو پریود نباید انجام داد. بقیش روزای سیکل اشکال نداره. به نظرت همین کارو کنم؟ شما نتیجه گرفتی عزیزم؟ ماساژ چقدر میدی؟

ممنون از همدردی همتون..وقتی یه درد مشترک با چندتا دوست داری دلت از حرفاشون آرومتر میشه...مرسی که دلداری دادین و ببخشید به تک تکتون جواب ندادم...از شدت ناراحتی انگار یه گره تو سینم افتاده و باز نمیشه...خدا به دل هممون نگاه کنه...

عزیزم دکتر نصر اگه ۸ پریودی پیشش نری میگه ماه دیگه این موقع بیا تا سونوت کنم دارو بدم؟ یا دارو میده؟ ...

نه نخور دیواره رحم ریزش میکنه و آندومتر نازک میشه 

البته اگه قبل انتقال هستی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مرسی عزیزم. من گیج شده بودم. دیدم بچه ها یکی میگه پنج دقیقه یکی میگه ده دقیقه یکی میگه یه روز در میو ...

عزیزم من قبل ازانتقال رفتم برای بادکش گفت هرروز ۱۵ دیقه به جز پریودی ...نه عزیزم من منفی شدم ولی خب میگن باروغن سیاه دانه ماساژ بدی دلتو دور رحمتو ببندی تاصبح گرم بمونه خوبه ...ایشالا نتیجه میگیری عزیزم 

عزیزم خیلی ناراحت شدم، انشاءالله به زودی خدا حاجتتو بده و دلت شاد شه گلم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

عزیزم، نمیدونم چرا ماها افتادیم رو دور منفی شدن😕😕😕 منم چهاربار تجربه کردم این لحظه رو، واقعا خییییلی سخته

الانم که میخوام برای پنجمین بار انتقال بدم جنینامم تموم میشن دیگه نمیدونم قراره این دفعه چی بشه فقط خدا میدونه ...

امیدوارم به زودی همینجا خبر مامان شدنت رو ببینم❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

دوستای گلم ازمثبت شدن ازمایشاتون خوشحال شدم و ازمنفی شدنشون ناراحت واعصابم خورد شد فقط ازخدامیخوام به دلتون صبربده وخسته نشیدوکم نیارید🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺