2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
خیلی ممنون عزیزم قسمت نبود دیگه ایشالا شما بهترین نتیجه رو میگیرید 

همش از صبح میومدم ببینم نتیجه آزمایشتون چطور میشه امید داشتم خوشحال شم با جواب مثبتتون اما حالا براتون بهترین ها رو از خدا میخوام ان شاءالله که بزودی طبیعی یه دختر خوشگل نصیبتون بشه و این حالتونو فراموش کنید.

خدایا شکرت
میدونی چرا کلا ترسیدم از همه دکترا خیلی بلا سرم آوردن همشونم معروف  الان وقتی زیاد تعریف می ش ...

اینکه دکتر با چ مرکزی کار میکنه هم مهمه

باید ببینی دوستت مشکلش ب شما نزدیک بوده یا نه. 

بنظر من که یا رویان برو یا نصر

خودم تهران تجربه ای ندارم. ولی طبق صحبتا بچه ها بخام بیام تهران یا رویان میرم یا نصر. خب مسلما نصر شناخته تر از حیدر هست پس گزینه ی زهرا حیدر رو حذف کن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله باردارم،،  من قبل رویان ظرف چند سال چندتا دکتر دیگه هم میرفتم اونا هم فقط برام برو بیا داشت ...

ممنونم عزیزم،انشالله به سلامتی زایمان نی نیتون رو بغل کنی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اگه مرکز مشتاق میری باید بهت بگم جنین شناسش خیلی خیلی عالیه و  جز بهترین های ایران هستن  ف ...

در ادامه دوتا پیام قبلم اینم بگم که چند روز بعد از تشکیل جنین ها کارشناس ازمایشگاه ب شوهرم زنگ زد و بدون اینکه راضی بشه اطلاعاتی از تعداد و کیفیت جنین بگه از شوهرم پرسید بلاست کنیم یا سه روزه فریز؟

شوهرم در جوابش گفت خب طبق دستور پزشک (نصر) که توی پروندمون هست. واقعا موندم که چرا بجای مشورت با پزشک ازمایشگاشون با ما تماس گرفتن آخه مگه ما پزشکیم ک جزییات تخصصی رو بدونیم یا مگه علم غیب داریم ک بدون هیچ اطلاعاتی نظر بدیم.. خودشون باید با بررسی وضعیت و گرید و رشد و تقسیمات سلول ها تصمیم بگیرن دیگه! 

میدونی چی میگم انگار فقط ابزارن 

البته خوبیای مرکز هم نادیده نمیگیرم. همینکه همه رو ب یک چشم میبینن و چیزی ب نام خصوصی ندارن خیلی درسته.

و هدفم از این نوشته ها تهمت زدن یا خراب کردن یه انسان بزرگی ک توی این راه خیلی زحمت کشیده نیست. ولی میتونن با خطای کمتر و با دلسوزی بیشتری پیش برن. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
در ادامه دوتا پیام قبلم اینم بگم که چند روز بعد از تشکیل جنین ها کارشناس ازمایشگاه ب شوهرم زنگ زد و ...

الان که حس خوبی دیگه نسبت به اون مرکز نداری برو جای دیگه بخاطر آرامش خودت که با آرامش بیشتری انتقال بدی ولی متاسفانه این راه مسیرش جوریه که از قبل خودت باید نقشه رو خونده باشی و هر جا دیدی داره کم کاری میشه خودت یه چراغ راهنما بزنی 

انشالله بهترین ها واست اتفاق بیفته 

بعدم اصفهان تا تهران راهی نیست منم اصفهانی نیستم دوازده ساعت با اصفهان فاصله دارم ولی هر بار اومدم به چشم سفر بهش نگاه کردم تا خسته نشم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
در ادامه دوتا پیام قبلم اینم بگم که چند روز بعد از تشکیل جنین ها کارشناس ازمایشگاه ب شوهرم زنگ زد و ...

الان واست جنین تشکیل شده یا نه ؟؟

سلام کی امروز آزمایش داشت ؟؟

ارزو مثبت بوده ولی بتا پایین 

گفتن دوباره آزمایشو تکرار میکنن جواب قطعی میدن

عزیزم ب حق امام رضاانشالله دامنت سبزشه

عزیزم مبارکت باشه.انشاله بارداری راحت و شیرینی داشته باشی  وماراوهم دعا کنی

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
سلام کی امروز آزمایش داشت ؟؟

عزیزم شماهم گرگرفتگی داشتین .دردپریودم داشتین آخه من دردپریوددارم ولی کمترازپریودیه.لکه بینی هم دارم.

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
عزیزم مبارکت باشه.انشاله بارداری راحت و شیرینی داشته باشی  وماراوهم دعا کنی

ممنونم عزیزم محتاجم ب دعا.انشالله ب زودی دلت شادشه گلم

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
خدا خودش رحم کنه هزینه‌هام خیلی بالان. نمیدونم حکمت خدارو. انشالله هممون مثبت میشیم❤

عزیزم جواب آزمایشت چی شد