2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه مرکز مشتاق میری باید بهت بگم جنین شناسش خیلی خیلی عالیه و  جز بهترین های ایران هستن  ف ...

بله اطلاع دارم از سطح علمی ای ک دکتر محمدحسین نصر داره

اینکه واقعیت رو میگه هم کاملا درسته

ولی خدا نیست که تمام شانس یک زوج رو میخاد بگیره

با شرایط مشابه حتی ضعیفتر از ما توی رویان با خیال راحت میکرو کردن و با هچینگ و جنین سه روزه انتقال دوم باردارشدن

امااینکه تلاشی برای جنین نمیکنن و ده تا جنین رو بدون هیچ اقدامی مثله هچینگ میزارن تا مرحله بلاست اوت بشه مشخصه فکر تحقیقات خودشون در زمینه ی بلاست هستن نه ناباروری زوج.

دیگه ساده ترین مقالات درمورد جنین، توضیح داده که بلاست چه فوایدی داره اما اشاره کرده این روش برای همه خوب و مفید نیست و باعث میشه تمام جنینها اوت بشن و شانسشون رو صفردرصد میکنه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
یعنی لکه ام نمیاد قطع کامل؟ کاشکی گرمی بخوری شاید دوباره بیاد اگه نیومد باید از دکترت بپرسی راستش م ...

آره کامل قطعدشده...زعفرونم خیلی خوردم انگار نه تنگار حاله دارم زرشک میجوشونم  بخورم ...دیروزم دکتر بودم گفت میاد .

منم نمیرم چون میدونم کمتر میشه ..پریشبم دو دقیقه تشد فقط سرمو شستم و دوش گرفتم چون خیییلیی عرق کرده بودم.سریع پریدم بیرون ...

شانس ندارم خواهر

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
نه هیچ کدوم نداشتم فقط تنبلی تخمدان واسپرم ضعیف بود شیش ماه قبل شروع درمان  مکمل ودارو استفاده ...

اجیل اینام میخوردی؟ نون برنج و شیرینی؟؟؟ 

من ویتامین مصرف میکنم و لبنیات رو قطع کردم 

بار اول مثبت شد؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
اگه مرکز مشتاق میری باید بهت بگم جنین شناسش خیلی خیلی عالیه و  جز بهترین های ایران هستن  ف ...

چرا من و دوستانی که مثل من هستن با چندین مشاوره که پیششون رفتیم حرفی از پی آر پی، هچینگ و ... تا الان نشنیدیم. بالاخره این اقدامات کمکی شانس رو از صفر به یک درصد میرسونه. پس بهتر بود به جای صفر یک رو انتخاب میکردن... حتی تو سایت مرکز درمورد این فعالیت ها توضیحی ندادن درصورتی ک تویه سایت مراکز دیگه عنوان شده و کاملا توضیح داده.. من فکر میکردم اصلا هچینگ نمیکنن تا اینکه تماس گرفتم مرکز مشتاق و گفتن بله انجام میدیم... یعنی من ب عنوان بیمار باید برم در زمینه بیماریم مطالعه کنم و روش هارو بررسی کنم؟ بهتر نیست دکتر روش ها رو ب بیمارش معرفی کنه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان شکر خدا انتقال منم مثبت شد وتا الان همه چی خوبه اومدم بگم امیدتون از دست ندین توکل به خد ...

مبارک باشه انشالله بارداری راحتی داشته باشی و نی نی تون صحیح و سالم به دنیا بیاد.خدا روشکرکه دلتون شاد شد برای منم دعا کن روزای بدی دارم میگذرونم. پر از نگرانی و اشک.

مشکل همسرت کوچیک بود؟ چه مدت همسرت تحت درمان بود و دارو روی ایشون جواب میداد؟

بله

موفق باشی‌ عزیزم انشالله مامان میشی 

اولین بارتون؟ چند تا جنین داشتین با ذخیره چند؟ رژیم غذایی هم داشتی؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
اسم خودت چیه عزیزم که منو یادته😍🥰🌷 دکتر نصر جنین شناسش خوبه؟

اسم من همین کاربریمه دیگه😊😉

اطلاعی از کلینیک مام ندارم متاسفانه