2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046182 بازدید | 684501 پست
سلام عزيزم من تو ي تاپيکي خوندم شما فرتيل ايد تو دوره انتقالت خوردي دکتر برام اووژن نوشته بنظرت ده ر ...

سلام.

عزیزم من هیچ وقت فرتیل اید نخوردم، اووژن میخوردم و فمیبیون ۱

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
ببخشید یه سوال داشتم من میخام برایه تعیین حنسیتivfکنم به نظرتون بار اول جواب میده؟

سلام عزیزم اگه دکتر خوب ومرکز خوب بری جنین بیشتری داشته باشی جواب میگیری من خودم ۵تاجنین داشتم تعیین جنسیت کردم دوتا موند انتقال دادم ومنفی شدم ولی مامان ماهک بار اول منفی شد وبار دوم مثبت شد خداروشکر شماهم امید داشته باش ...کجا میخوای بری دکتر ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم همین مشکل دارم 😐😐😐 بهم گفته یه مایعی داخل لوله داره تولید میشه که باعث میشه جنین از بی ...

😭😢

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مبارکت باشه عزیزم 😍انشالله سلامت باشه بچت  ممنون میشم اگه از شرایطت برامون بگی  اولین ا ...

نه هیچ کدوم نداشتم فقط تنبلی تخمدان واسپرم ضعیف بود شیش ماه قبل شروع درمان  مکمل ودارو استفاده کردیم همسرم وخودم ...خودم کیوتین ویتامین ای و امگا ۳ ویتامین دی و فولیک اسید همسرم ویتامین ای  امپول گونال هفته یکی وواندروفرتی روزی یکی دیگه خوراکی اب میوه تازه اب هویج واب پرتقال و..... خودمم سردی کم میخوردم هوای سرد جوراب پام بود وشال دور کمرم  قبل انتقال کپرم با دارو گیاهی میچسبوندم یه سب در میون روغن سیاه دونه شکم ودور ناف چرب میکردم میبستم تا صبح شربت عسل میخوردم روزی یه قاشق دارچین وعسل  دمنوش های گرم اگه میتونستم میخوردم چون رحمم سرد بود و فقط فقط توکل به خدا وازخدا میخواستم کمکم کنه امیدوارم به دردتو بخوره برا منم دعا کنید نی نی صحیح وسالم دنیا بیاد❤❤❤❤

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون
چقددیر.زنگ میزدی آزمایشگاه مثبت ومنفیشومیپرسیدی.ب من گفتن 12ب بعدبزنگ

عه عزیزم زنگ بزن خبر مثبتیتو بده  ایشالا ....من دفعه ی پیش تا ساعت ۱۲ جوابو دادن تازه تلفنی جواب نمیدادن اینقد اصرار کردم گفتن ...الانم چون مهم نیست گفتم هروقت اماده شد زنگ میزنم 

بله عزیزم بعدازظهر جوابشو میدن 

نداچی شد.منم 1ساعت دیگ خبرشومیدن خودمم میدونم منفیه این شوهرم علاقه داره ازمن خون بگیرن😳

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
عه عزیزم زنگ بزن خبر مثبتیتو بده  ایشالا ....من دفعه ی پیش تا ساعت ۱۲ جوابو دادن تازه تلفنی جوا ...

فقط معجزه میتونه آزمایش منومثبت کنه.

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
نیومده هنوز ایشالا امروز خبر مثبتیتونو بشنویم ذوق کنیم 

انشالله😘