2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست
من شده ۳ سال که من اقدام کردم دوسال که تو مراکز ناباروری میرم و میام  شما چندوقته میخوایید ؟

دو سال و شش ماه، انشاءالله که همگی نتیجه این تلاشارو بگیریم و یه نی نی سالم و ناز نصیبمون شه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم که جواب سوال منو دادی ، من خیلی نگرانم و استرس دارم برای برداشتن لوله 😔 قبلا لاپارسکوپی ...

من به هوش اومدم نمیگم درد نداشتم زیاد هم داشتم

ولی دکترم برای من یه لوله تو شکمم گذاشته بود که خون آبه ها بیاد بیرون

نزدیک چهل پنجاه سانتی تو شکمم بود و اون توی شکمم به یه عضوی  میخورد😄 مثلا از سمت لوله چپم وارد کرده بودن ولی من دنده راستم درد میکرد و سر این لوله ام اونجا بود

وقتی کشیدن و راه رفتم دردام خیلی خیلی آروم شد

ولی شما انشالله اون لوله رو ندارین و درداتون خیلی کم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دوستان کسی بوده بین شمابابیهوشی عکس رنگی گرفته باشه؟؟

آره عزیزم من گرفتم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من به هوش اومدم نمیگم درد نداشتم زیاد هم داشتم ولی دکترم برای من یه لوله تو شکمم گذاشته بود که خون ...

شما حاملگی خارج رحم داشتید ؟ یا همینجوری رفتید عمل کردید ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
من به هوش اومدم نمیگم درد نداشتم زیاد هم داشتم ولی دکترم برای من یه لوله تو شکمم گذاشته بود که خون ...

لوله برای چی بود اخه ؟🙄🙄🙄

من نمیخوام حتی مادرم بدونه رفتم دکتر چه برسه به این که اینجوری درگیر بشم 😓😓

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام عزیزم،زینبی شمادرموردعکس رنگی اطلاعاتی دارین؟؟اینکه بابیهوشیم انجام میدن یانه،چون گفتن یه بیحسی ...

ابن سینا با بیهوشی انجام میده

بنظرم خیلی با بیهوشی خوبه

خصوصا اگه مشکلی داشته باشی

کلا یه ربع بیست دقیقه طول میکشه

وقتی هم به هوش میای دردی نداری

لوله برای چی بود اخه ؟🙄🙄🙄 من نمیخوام حتی مادرم بدونه رفتم دکتر چه برسه به این که اینجوری درگیر ب ...

من چسبندگی داشتم دکترم یه مایعی ریخته بود تو شکمم که چسبندگی دیگه نگیرم

من لوله ام چسبندگی داشت و مواد سمی داخلش بود که جنین رو از بین میبره

نه شک ندارم  نمی شناسم دوتاشونو، میخواستم بچه هایی که رفتن راهنمایی کنن کدوم بهتره نصر یا زهرا ...

من تعریف نصر رو زیاد شنیدم ولی زهرا حیدر تازه از شما اسمشو میشنوم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ببخشید یه سوال داشتم من میخام برایه تعیین حنسیتivfکنم به نظرتون بار اول جواب میده؟

احتمال مثبت شدن سی تا چهل درصده 

احتمال اینکه مثبت نشه هست 

احتمال اینکه مثبت بشه هم هست

نه، فقط بعدش تا چند ساعت توی رحم احساس فشار میکردم که با گذشت زمان خوب شد.

سلام عزيزم من تو ي تاپيکي خوندم شما فرتيل ايد تو دوره انتقالت خوردي دکتر برام اووژن نوشته بنظرت ده روز ديگه انتقالمه برا هزينش يکم مشکل دارم بنظرت بخرم اين ده روز تاثير داره

؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
من اصفهانم از دکتر خودم تقریبا راضی ام، ولی از مرکز ناباروری اصفهان و دکترجنین شناس خیلی انرژی منفی ...

اگه مرکز مشتاق میری باید بهت بگم جنین شناسش خیلی خیلی عالیه و  جز بهترین های ایران هستن  فقط اینکه امید الکی نمیده که تو ذوقت بخوره واقعیتو بهت میگه من پیشش مشاوره رفتم و کامل و واضح به سوالام جواب داد