2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
همیشه اینجوری نیستم گاهی بدجور ترس وجودمو میگیره دیگه نمیدونم والا توکل بخدا ببینیم چی میشه ممنون ...

همه این حالت رو داریم 😘❤️

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
شوهرم اومد دید ناراحتم بغض کرده بودم گفت توباید خودتو اماده میکردی گفت با بار اول مثبت نمیشد که گفت ...

😢😢😔😔

نازنین جون ناراحت نباش ایشالا ایشالا خدا طبیعی بهت بده 

همسرنم درست میگه خداروشکر که یه کل پسر دارین سنی هم نداری ایشالا نی نی دوم هم زود زود میاد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان کسی تو بارداری دندان درد داشته ؟ انگار لثه سمت چپم متورم شده خیلی بد 😭 

میترسم به خاطر کرونا دندان پزشکی برم آنتی بیوتیک میشه استفاده کرد ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
😢😢😔😔 نازنین جون ناراحت نباش ایشالا ایشالا خدا طبیعی بهت بده  همسرنم درست میگه خداروشکر که ...

ممنون لیاناجون فدات شم 😘😘راستش هرلحظه بعضم میگیره ولی میگذره این روزا خدااا خودش به دل همه ی منتظرا رحم کنه و دامنشونو سبز کنه خیلی حس بدیه من با یه بار انتقال داغون شدم خدا دل همه روشاد کنه 

ممنون عزيزم حالا بنظرت اگه قطع نشه انتقال ميدن

عزيزم بستگی به نظر  پزشکش داره، ممکنه نده، ممکنه هم بگه چون برای خراش هست طبيعيه و انتقال بده 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
خانم‌هایی که جدیدا مطب دکتر نصر رفتید میشه بگید از لحاظ رعایت کردن و ماسک زدن چطور هستن؟ فاصله ایمنی ...

عزیزم چون گفتن واکسن کرونا تا پاییز یا نهایتا زمستون میاد، من اگه تو شرایط شما بودم یه دو سه ماهی صبر میکردم که نتیجه بهتری بگیرم. چون خود این استرس و نگرانی که داری هم رو کیفیت تخمک و هم انتقال تاثیر منفی داره. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
راستی شمااز روز اول انتقال امپول پروژسترون میزنین این امپول برای همه تجویز میشه؟

دفعه پیش اره اینطوری بود ولی چون اذیت شدم به دکتر گفتم شیاف بده که هر روز دوتا شیاف و ۳روز یکبار ۱آمپول زدم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزيزم بستگی به نظر  پزشکش داره، ممکنه نده، ممکنه هم بگه چون برای خراش هست طبيعيه و انتقال بده&n ...

مرضی جون اینکه یروز ویارت بیشتره یروز کمتر طبیعیه ؟؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دوستان کسی تو بارداری دندان درد داشته ؟ انگار لثه سمت چپم متورم شده خیلی بد 😭  میترسم به خاطر ...

عزيزم منم دقیقاً لثه سمت راستم متورم شد، لپم درد میکرد، گلم آزیترو بخور اگر با یه بسته هم جواب نداد، دو بسته بخور، نگران نباش، خوب میشی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مرضی جون اینکه یروز ویارت بیشتره یروز کمتر طبیعیه ؟؟

کاملاً طبيعيه، ببین عزیزم دوست من باردار شد، تو کل بارداریش یه عق هم نزد، من از اول بارداری تا همین الآن ویار دارم و اذیتم، بدنها متفاوت و اینکه بارداری هرکس ممکنه با بارداری قبلی خودش هم متفاوت باشه، اصلاً به این چیزها فکر نکن، دعا میکنم تا آخر بارداری دیگه ویار نداشته باشی، ایمان داشته باش که خدا مواظب تودلیته، بهش شک نکن وگرنه زبونم لال شکت به یقین تبدیل میشه، فقط موج مثبت بفرست واسه اون فندق 

چقد عالي عزيزم ممنون جواب دادي درد هم داشت؟

نه، فقط بعدش تا چند ساعت توی رحم احساس فشار میکردم که با گذشت زمان خوب شد.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...