2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
سلام عزیزم ببخشین میپرسم برای چی دکتر نصر به شما آزمایش انعقاد خون دادن؟ چرا به من نداد فقط آمپول سی ...

سلام. خواهش می کنم گلم شاید چون یبار با اینکه کیفیت جنینام خوب بود ولی منفی شدم بخاطر این داد

شما کی رفتی پیش دکتر؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزيزم لکه بینیت برا چیه؟؟ خراش دادی؟ کی انتقال داری؟ 

بله عزيزم خراش دوستم داده پنجشنبه دوشنبه انتقالشه با وجود لک انتقال ميدن؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ببخشین میپرسم برای چی دکتر نصر به شما آزمایش انعقاد خون دادن؟ چرا به من نداد فقط آمپول سی ...

به شما اچ ام جی کارمال نداد همراه سینال

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سوند خیلی وحشتناکه...احتمال عفونتشم بالاست

دقیقا

من.وحشتناک.عفونت گرفتم.هنوز دردای ک کشیدم یادم نرفته😥😥

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزيزم لکه بینیت برا چیه؟؟ خراش دادی؟ کی انتقال داری؟  

سلام.عزیزم خوبی دکترت چی شد؟

زایمان نکردی هنوز؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خیلیاقبلش دیدن امانازنین جون میگن استرس داشتن حواسشون نبوده ندیدن

عزیزم.این فکرای استرس زا چیه اخه میکنید ارامش خودتون رو ب هم.میزنید

اصلا مگه جنین دیده میشه ک اول بیارن ببینی

ی کاتتر هس براانتقال میارن میگن جنین داخل اینه.وصددرصدم.هست.اصلا براچی باید انتقال ندن مگه دکترا دیوانه ان. کارخودشونوخراب کنن

دکترت کی بود؟ کدوم مرکز؟

دکتراعتماد

بیمارستان‌پیامبران

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بستگی به جنین داره که چند روزس اگه سه روزه باشه باید ۳روز قبلش آمپول پروژسترون بزنی اگه ۵ روزه که ۵ت ...

راستی شمااز روز اول انتقال امپول پروژسترون میزنین این امپول برای همه تجویز میشه؟

بله عزيزم خراش دوستم داده پنجشنبه دوشنبه انتقالشه با وجود لک انتقال ميدن؟

تا دوشنبه 3 روز دیگه داریم، احتمالاً تا اونموقع قطع میشه عزیزم، طبيعيه الآن لک داشته باشه، بگو استرس نداشته باشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام.عزیزم خوبی دکترت چی شد؟ زایمان نکردی هنوز؟

سلام نفسی جون، ان شاء الله به لطف خدا و دعای اطرافیان، یکشنبه صبح عمل میشم، محتاجم به دعاتون 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
خانم‌ها کسی بوده با ذخیره زیر ۲ تعداد تخمک بالای ده تا بده؟

بستگی به جوابدهی تخمدان داره عزیزم،یه خانمی با ذخیره 0/6 ده تا تخمک داشت ،من با ذخیره بالای یک، هفت تا داشتم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...